peponis13 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Γεια σας!! Θα ηθελα να μου λυσετε μερικες απορειες σχετικα με τις αγορες μεσω internet και κυριως απο το εξωτερικο. Πρωτα απ' ολα στα στοιψια του profil γραφω τα στοιχια μου σε λατινικα η ελληνικα (π.χ. διευθυνση , περιοχη ) επισης η πληρωμη πως γινετε; (με courier και αντικαταβολη υποθετω) και επισης αν υπαρχει κανενας κυνδηνος με τις αγορες απο το εξωτερικο. Οι ερωτησεις μπορει να ειναι λιγο περιεργες αλλα ειμαι καινουργιος και θελω να ξερω.
aGka8l Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 εχει σημασια αποπου ψωνιζεις το τι ψωνιζεις κτλ ρωτας κατι γενικο και δυσκολα θα παρεις μια σαφη απαντηση! στο προφιλ σου παντα λατινικα θα γραφεις ναι επισσης λιγες φορες απο το εξωτερικο θα παρεις πακετα με αντικαταβολη τις περισσοτερες φορες πρεπει να τους καταθεσεις τα χρηματα
soilworker Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Εξαρταται απο ποιο μαγαζι το παιρνεις. Παντως απο εξωτερικο και αντικαταβολη ξεχασε το...
peponis13 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Βασικα εχω κατα νου ενα μαγαζι στη γερμανια. Δηλαδη μονο με καταθεση εε;; Ειναι ασφαλης τροπος και υπαρχει καμια προστασια για τις αγορες μου;; Το site ειναι αυτο http://www.edinkillie.com
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.