Προς το περιεχόμενο

σχετικα με backup HDD k Restore backUps?

tsalafos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω τρεις υπολογιστες με διαφορετικο hardware ,στον πρωτο εχω κανει φορματ του περασα κανονικα τα προγραμματα και του εκανα backup με το Norton Ghost!

θελω να ρωτησω πως μπορω να μεταφερω και να επαναφερω αυτο το αρχειο backup στους αλλους υπολογιστες ωστε να γλιτωσω τα αλλα 2 format k Installations!

και πως γινεται η ολη διαδικασια μεταφορας και ειδικα της επαναφορας,θα χρειαστω καποιο αλλο προγραμμα?

ποιο ειναι πιο δυνατο προγραμμα για τετοιες δουλειες το acronis true image Η το norton ghost!

Δημοσ.

Αφου εχεις διαφορετικο hardware ξεχασε το !!!! Εκτος και αν εχεις ιδιου τυπου μητρικη οποτε μαλλον εχεις πολλες ελπιδες και απλα θα χρειαστει να απεγκαταστησεις και να επενεγκαταστησεις τις διαφορετικες συσκευες.

Δημοσ.

αν βγάλεις ολους τους driver που έχει το Pc σου και αφήσεις μόνο τους generic και έπειτα κάνεις backup, τότε έχεις αρκετές πιθανότητες να μη τραβήξουν κανένα κόλλημα....

πάντως και με τους drives να περάσεις το backup στα νεα pc θα σου πετάξει μπλε οθόνη, οπότε με ένα repair θα στρώσουν.... (αυτό το έχω κάνει όταν άλλαξα μητρική, όμως με το να βάλεις το image δεν ξέρω τι ακριβώς θα σου βγάλει)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...