Προς το περιεχόμενο

Πρόβληματα μετά απο αναβάθμιση της SDRAM..

jimpe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας..έχω ένα παλιό PC pentium 4 1.5GHz και μνήμη sdram 2X128 . Μιάς και σερνόταν λιγάκι απο μνήμη πήρα μια ακόμα 256mb και την τοποθέτησα στην 3η κενή θέση της μητρικής. Ο υπολογιστής την αναγνώρισε και όταν ανοίξαν τα xp αρχίσαν να εμφανίζονται σφάλματα απο διάφορα προγράμματα (antivirus κλπ.) επίσης και τα windows εμφάνιζαν οτι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα και γενικά κατι μηνυματα σχτικά με τις θέσεις μνήμης. Όταν είδα αυτά είπα να κάνω ενα format απο το να κάθομαι να ψάχνω.Βάζω λοιπόν το cd , κάνει boot και ενώ το cd ειναι κάλο (το χρησιμοποίησα μόλις χθές σε άλλο pc) μου λέει οτι δε μπορεί να αντιγράψει διάφορα αρχεία..τι μπορεί να φταίει??Επίσης ακόμα και live cd με linux δε μου ανοίγει ,σταματάει στη μέση η εκκίνηση. Υποψιάζομαι μήπως πρέπει να αλλάξω κάτι στο bios . αν γνώριζει κάποιος ας βοηθήσει. ευχαριστώ!

Δημοσ.

δοκιμασε να βαλεις μονο την 256αρα sto πρωτο slot των μνημων και δοκιμασε μονη της να δουμε πως θα συμπεριφερετε το μηχανημα και σταδιακα βαλε και τις αλλες δυο πανω στο μηχανημα

Δημοσ.
δοκιμασε να βαλεις μονο την 256αρα sto πρωτο slot των μνημων και δοκιμασε μονη της να δουμε πως θα συμπεριφερετε το μηχανημα και σταδιακα βαλε και τις αλλες δυο πανω στο μηχανημα

Έβγαλα την καινούργια μνήμη και έκανε κανονικά την εγκατάσταση, οταν μετά την τοποθετησά παλι τα windows εβγαλάν σφάλμα και μετά απο λίγο έκλεισε ο υπολογιστής. Προσπάθησα και αυτό , την έβαλα στο πρώτο slot μόνη και έβγαλα τις άλλες δύο και κάνει πάλι τα ίδια δεν ολοκληρώνει την εγκατάσταση που προσπάθησα να κανω και πάλι..Πάντως μου φαίνονται απίστευτα αυτά γιατι ενώ την αναγνωρίζουν και τα windows ακόμα μετά παρουσιάζονται όλα αυτά..Τί μπορεί να είναι ?

Δημοσ.

Αυτές είναι ενδείξεις ελλατωματικού τσιπ μνήμης.

Αν το έχεις αγοράσει και έχει,πήγαινε στο κατάστημα που το αγόρασες(με την απόδειξη αγοράς) ώστε να στο αντικαταστήσουν.

Δημοσ.

Αυτές είναι ενδείξεις ελλατωματικού τσιπ μνήμης.

Αν το έχεις αγοράσει,πήγαινε στο κατάστημα που το αγόρασες(με την απόδειξη αγοράς) ώστε να στο αντικαταστήσουν.

Δημοσ.

έτρεξα τελικά ένα memtest86 μια φορά με τις μνήμες που είχα ήδη και όλα καλά . Μετά το έτρεξα με την καινούργια και έβγαλε στο τεστ #7 511 λάθη . Οπότε είναι φανερό πως η μνήμη δεν είναι κατάλληλη . Το θέμα είναι ότι τι σημαίνει αυτό ; η μνήμη έχει πρόβλημα από την κατασκευή της ή έχει προκληθεί από χρήση ; Γιατί εγώ την αγόρασα καινούργια.. ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.

Δημοσ.

"ό,τι" και να την αγόρασες....οι μνήμες έχουν ΣΥΝΗΘΩΣ life-time guarantee...Αλλά και περιορισμένη να ήταν, λογικά είσαι εντός περιθωρίων (...αφού λες "καινούρια"....).

Η "χρήση" της, δεν έχει να κάνει (...εκτός κι αν τους πας καμμιά μνήμη...κομμένη στα 2 ). Γύρνα την, ενημέρωσε για τα προβλήματα και ότι την ΤΕΣΤΑΡΕΣ, και βγάινει προβληματική, και θα στην αλλάξουν (λογικά χωρίς να σε ζαλίσουν...)

Δημοσ.

Τελικά την πήγα πίσω σήμερα με απόδειξη και μου την άλλαξαν .Τώρα την έβαλα την καινούργια και απο το memtest86 βγήκε "καθαρή". Πάντως το κούτακι γράφει πάνω "100% ελεγμένη":mrgreen:. Παιδιά ευχαριστώ:-D !

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...