poulinos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 λογικο ειναι σαν τον οτε να μην ειναι κανεις αφου ειναι μονοπωλιο και οταν ειναι δικια του βλαβη την φτιαχνει εφοσον τα καλωδια ανηκουν σε αυτον.ειναι σαν να λες σαν την nasa δεν υπαρχει καμια αφου ειναι η μοναδικη.
Nikos_Vita Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Eγώ είμαι στην forthnet. Πρόσφατα με πήγε στα 24Mbps και τώρα περιμένω να μεταφέρω και το σταθερό ώστε να τελειώνω με το πάγιο του ΟΤΕ. Με 50euro το δίμηνο Internet+μαζί παγιο τηλεφωνίας Forthnet μαζί (πρόγραμμα Forthnet ADSL Economy) Μου είχαν δώσει ένα linksys wireless, τώρα μου έστελαν δώρο και ένα D-link wireless και έχει μείνει στο κουτί του. Καλά είναι Δεν είχα και δεν έχω κάποιο παράπονο.
simplemind79 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 εγώ πάντως παιδιά έχω οτενετ στα 8 και είμαι πολύ ευχαριστημένος πιάνω ταχύτητες μέχρι και 950 κbps αν ενσωματωθεί με οτέ και γίνει connx θα βάλω 24αρα forthnet από ιδιωτικές είναι από τις πιο παλιές εταιρίες στην ελλάδα και έχει καλή ποιότητα!ένας φίλος που έχει την 24αρα κατεβαζει με prenium σε rapidshare me 2.2 mb/sec!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.