Προς το περιεχόμενο

HP Compaq 8510w

goddammit

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

goddammit merci για τις πληροφορίες... !! :-) θετικά ακούγονται τα όσο αναφέρεις..

τελικά θα πρέπει να κάνω και εγώ undervolting ιδιαίτερα μετα την εμπειρία μου με το toshiba που έχω που έχει πραγνατικά πολλά προβληματα με υπερθέρμανση... Πάντως διάβασα τις λεπτομερέστατες οδηγίες για να κάνει κάποιος undervolting και να πω την αλήθεια, ένας πανικός με έπιασε ... αν ήταν και λίιιιιγο πιο απλο να γίνει τότε όλα σουπερ.

αν και 8α παρω αύριο την ΗΡ να ρωτήσω, μήπως έχει ιδέα αν μπορεί η εγγύηση να επεκταθεί στα 4 χρόνια (ή και παραπάνω) και ποιο το κόστος να μετατρέψεις την 3ετή απο απλή σε 3ετη με On-site και next-business-day εξυπηρέτηση? Εχω βαρεθει να τρεχω σε αντπροσωπείες για την επισξευή του λαπτοπ μου και καθως στο μέλλον θα μετακινούμαι αρκετά εξωτερικό για μεγάλα διαστήματα θα ήθελα να ειμαι καλυμένος απο θέμα εγγύησης όσο το δυνατόν πληρέστερα... ;)

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

"Έκλεισα" σήμερα απο τους msystems το 8510w (ΚΕ186ΕΑ) - Τ9300 (2.5) και επιπρόσθετα αγόρασα την επέκταση εγγύησης για 4 χρόνια HP 4y NextBusinessDay Onsite. To κόστος ήταν 1.426 ο υπολογιστής + 220 η εγγύηση -> 1.646 (με ΦΠΑ). Δυστυχώς όμως θα πρέπει να περιμένω γύρω στις 15 μέρες μιας και δεν ειναι ετοιμοπαράδοτο.

Περισσότερα όταν το παραλάβω.

Δημοσ.

haHa, ευχαριστώ για τις πληροφορίες κιόλας τόσο καιρο που μου δίνεις... :-)

Οσο για το Undervolting....ήμουν σίγουρος οτι θα το προτείνεις ;) . Υπόσχομαι να το δοκιμάσω.. είμαι σίγουρος οτι θα μου φανεί χρήσιμο. Να ρωτήσω όμως... κάθε φορά που γίνεται format πρέπει να ξανακάνω undervolting?

Δημοσ.

Ναι αλλά δεν πρέπει να σε απασχολεί αυτό διότι την πρώτα φορά θα σετάρεις το φορητό σου και θα σημειώσεις κάπου τις τάσεις που του δίνεις οπότε σε περίπτωση φορμάτ απλά περνάς πάλι το πρόγραμμα και βάζεις τις τάσεις που είχες.

Δημοσ.
Ναι αλλά δεν πρέπει να σε απασχολεί αυτό διότι την πρώτα φορά θα σετάρεις το φορητό σου και θα σημειώσεις κάπου τις τάσεις που του δίνεις οπότε σε περίπτωση φορμάτ απλά περνάς πάλι το πρόγραμμα και βάζεις τις τάσεις που είχες.

Ακριβως!!!!

Δημοσ.
Ακριβως!!!!

σωστο!

Να κάνω και άλλη μια ερώτηση μιας και έψαξα (αργά ομολογώ μιας και έχω παραγγείλει τον υπολογιστή όπως είπα) σχετικά με τη καρτα γραφικών και τις μνήμες.

Ενας λόγος που απέκλεισα τελικά το Τ61ρ ήταν κάποια προβλήματα που παρουσιάστηκαν στους κατόχους του εν λόγω υπολογιστή, όταν το ζόριζαν το μηχάνημα σε επίπεδο κάρτας γραφικών με απαιτητικά παιχνίδια, τότε το μηχάνημα κολλούσε. Αυτό συνέβαινε όταν το σύστημα είχε μνήμες και στα 2 slots.

Διάβασα λοιπόν ( http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=231924 )οτι παρουσιάστηκε το ίδιο πρόβλημα και σε κάτοχο ΗΡ 8510w. Να θυμίσω οτι και το ΙΒΜ και το ΗΡ έχουν την ίδια κάρτα γραφικών... Οπότε μάλλον δεν ειναι πρόβλημα της ΙΒΜ αλλά μάλλον της nvidia...

Έχουν παρατηρήσει κάτι ανάλογο άλλοι κάτοχοι 8510w?

Δημοσ.

Να κανω μια ερωτησουλα?Εχει δοκιμασει κανεις την hdmi port των 8510/8710?

Bγαζουν ΚΑΙ ηχο οπως τα pavilion?Με ενδιαφερει πολυ μιας και το μηχανημα θα το χρησιμοποιω και σαν media player.

Αν δεν βγαζει ηχο απο την hdmi, λε πουλ!

Δημοσ.

ψάχνω μερικές μέρες τώρα , να βρω το 8510w KE186EA αλλά δυστυχώς η zeroone.gr θέλει 20 μέρες, κατόπιν παραγγελίας και το Play247 σταμάτησε να το φέρνει (περιμένω απάντηση απο camper). Που αλλού μπορώ να το χτυπήσω?

Τα υπόλοιπα λαπτοπακια της σειράς 8510w που υπάρχουν στην αγορά έχουν διαφορά μόνο στα γραφικά και στη cpu ? χάνω κάτι άλλο?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Να κανω μια ερωτησουλα?Εχει δοκιμασει κανεις την hdmi port των 8510/8710?

Bγαζουν ΚΑΙ ηχο οπως τα pavilion?Με ενδιαφερει πολυ μιας και το μηχανημα θα το χρησιμοποιω και σαν media player.

Αν δεν βγαζει ηχο απο την hdmi, λε πουλ!

καλη ερωτηση, απαντηση κανεις κατοχος?

οπως επισης, επειδη παω και εγω για το 8510w [GC112EA], το cd με τα XP PRO που στελνει χωρις κοστος η HP εχει και drivers η τους κατεβαζω απο το site? Το downgrade απο τα Vista γινεται ευκολα?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αν και έχω παραγγείλει το 8510w εδω και ένα μήνα, ακόμα δεν μου έχει παραδοθεί λόγω καθυστέρησης της αντοπροσωπείας της ΗΡ εδώ (ούτε αυτοκίνητο δηλαδή να έπαιρνα...). Το περιμένουν αρχές Σεπτέμβρη.

Ωστόσο, όταν το είχα παραγγείλει, το ψιλο-βιαζόμουν καθώς το υπάρχον λαπτοπ μου ήταν έτοιμο να "τα φτύσει" και δούλευα και ένα μεγάλο προτζεκτ. Ετσι έκανα την παραγγελία ωστε να το έχω σαν μπακ απ αν γινόταν το μοιραίο. Ομως το προτζεκτ τέλειωσε, όλα καλα και το ΗΡ ακόμα άφαντο....

Λέω λοιπον, αν γίνεται, να ακυρώσω τη παραγγελία και να περιμένω λίγους μήνες σε περίπτωση που βγει ανανεωμένη έκδοση του εν λόγω υπολογιστή. Ξέρετε εαν υπάρχει περίπτωση να βγουν νέα μοντέλα απο ΗΡ σύντομα? Σε τί τομεις συνήθως τα ανανεώνουν?

ευχαριστώ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...