klainmaingr Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Λολ το videάκι... το είχα πετύχει στο kotaku... Εγώ έχω την εξής απορίς τώρα... Σήμερα υπάρχει το ίντερνετ... αν κάποιος θέλει να βρεί και να κάνει π.χ. 'όλα τα fatalitiew έιναι το μόνο εύκολο... ΤΟΤΕ... που ίντερνετ δεν υπήρχε ούτε γι αστείο... πώς στο καλό διαδίδονταν τα fatalities... Θυμάμαι χαρακτηριστικά να το παίζω στα arcade του χωριού μου και να κάνουμε όλα τα fatalitiew...Ποιός διάολος τα βρήκε πρώτος και απο που; Εμπειρικά δεν με ψήνει καθόλου...
Land_Of_Banania Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Λολ το videάκι... το είχα πετύχει στο kotaku...Εγώ έχω την εξής απορίς τώρα... Σήμερα υπάρχει το ίντερνετ... αν κάποιος θέλει να βρεί και να κάνει π.χ. 'όλα τα fatalitiew έιναι το μόνο εύκολο... ΤΟΤΕ... που ίντερνετ δεν υπήρχε ούτε γι αστείο... πώς στο καλό διαδίδονταν τα fatalities... Θυμάμαι χαρακτηριστικά να το παίζω στα arcade του χωριού μου και να κάνουμε όλα τα fatalitiew...Ποιός διάολος τα βρήκε πρώτος και απο που; Εμπειρικά δεν με ψήνει καθόλου... Και ίντερνετ υπήρχε αλλά ήταν για λίγους. Για τους πολλούς τότε ήταν τα περιοδικά. Θυμάμαι ακόμα τις φωτοτυπίες από ένα περιοδικό με όλα τα combos, fatalities, animalities κλπ συγκεντρωμένα, που γυρνούσαν σε όλη την παρέα και υπήρχαν σε κάθε σπίτι. Μάλιστα αν ο άλλος δεν τα ήξερε έπρεπε να τον αφήσεις να τα δει για να είναι τίμιο το game
nodas_21greek Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Τα Babalities τα θυμάστε ρε σεις; Από τα πιο κουφά που έχω δει σε βιντεοπαιχνίδι
alexzzz Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Αυτό που λέει Land_Of_Banania.. Και από φωτοτυπία σε φωτοτυπία ο τελευταίος δεν έβγαζε τι έλεγε το χαρτί. Λέγαμε και καμιά μπούρδα τότε... "να ο τάδε έκανε αυτό" πράγματα που δεν υπήρχαν στο παιχνίδι αλλά άντε να το εξακριβώσεις.
KilliK Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 εγω θυμαμαι τα fatalities tou 2 και του 3,τα διαβαζα απο το pcmaster. τοτε που ηταν στα σπαργανα το ιντερνετ,θυμαμαι χαρακτηριστικα σε ενα review του pcmaster για ενα online game,ελεγε ο συντακτης: <και οσοι τυχεροι εχουν και ιντερνετ,μπορουν να απολαυσουν μια ξεχωριστη εμπειρια με το παιχνιδι> ρε πως περνανε τα χρονια και αλλαζουν οι εποχες..
klainmaingr Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Επι εποχής mk1 σίγουρα δεν ήταν ούτε καν για λίγους και σίγουρα δεν υπήρχε για διάδωση fatalities Θυμάμαι απο τα πρώτα ιντερνετικά walkthrough που είχα βρεί ήταν για το tomb raider 1... Αυτό με τις φωτοτυπίες χτύπησε ένα καμπανάκι και σε μένα... Αλλα και πάλι τα περιοδικά της εποχής δεν είχαν arcade tips... Για παράδειγμα το gamepro ξεκίνησε αν θυμάμαι καλά με review killer instict 1 (1o τεύχος κάπου στη ντουλάπα)... και τα walkthrough ήταν κατα βάση μετά την ps1 εποχή.. Move lists δυστυχώς δεν θυμάμαι... Επιμένω σε αυτό μιας και εμείς το παίζαμε πιτσιρικάδες σε arcade και δεν είχε βγεί (παίζει να κάνω λάθος) σε κονσόλα ακόμα ωστε να ασχοληθεί κάποιο περιοδικό.. Anyway
alexzzz Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Επι εποχής mk1 σίγουρα δεν ήταν ούτε καν για λίγους και σίγουρα δεν υπήρχε για διάδωση fatalities Θυμάμαι απο τα πρώτα ιντερνετικά walkthrough που είχα βρεί ήταν για το tomb raider 1... Αυτό με τις φωτοτυπίες χτύπησε ένα καμπανάκι και σε μένα... Αλλα και πάλι τα περιοδικά της εποχής δεν είχαν arcade tips... Για παράδειγμα το gamepro ξεκίνησε αν θυμάμαι καλά με review killer instict 1 (1o τεύχος κάπου στη ντουλάπα)... και τα walkthrough ήταν κατα βάση μετά την ps1 εποχή.. Move lists δυστυχώς δεν θυμάμαι... Επιμένω σε αυτό μιας και εμείς το παίζαμε πιτσιρικάδες σε arcade και δεν είχε βγεί (παίζει να κάνω λάθος) σε κονσόλα ακόμα ωστε να ασχοληθεί κάποιο περιοδικό.. Anyway Στο ΜΚ1 εγώ πάντως έμαθα κινήσεις και fatality's από έναν συμμαθητή μου. Δημοτικό ήμουν και τον κυνηγούσα στα διαλείμματα να μου τα πει. Για το 3 (ή μήπως το 4;;; ) είχα πάρει κάποιο pc master και τα είχε μέσα. Ανάρπαστο είχε γίνει και είχε βγει ποιο πολλές φωτοτυπίες από όσα αντίτυπα είχε όλο το τεύχος. Το killer instinct το θυμάμαι σε παρουσίαση του "Αλμανάκο" αλλά ποτέ δεν το έπαιξα γιατί δεν είναι nintendo.
klainmaingr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Στο ΜΚ1 εγώ πάντως έμαθα κινήσεις και fatality's από έναν συμμαθητή μου. Δημοτικό ήμουν και τον κυνηγούσα στα διαλείμματα να μου τα πει. Για το 3 (ή μήπως το 4;;; ) είχα πάρει κάποιο pc master και τα είχε μέσα. Ανάρπαστο είχε γίνει και είχε βγει ποιο πολλές φωτοτυπίες από όσα αντίτυπα είχε όλο το τεύχος. Το killer instinct το θυμάμαι σε παρουσίαση του "Αλμανάκο" αλλά ποτέ δεν το έπαιξα γιατί δεν είναι nintendo. Eeeeeeeeee 1)Αδύνατον εν ζωή άνθρωπος gamer να μην έχει παίξει το killer instict 2)Ψάχνω να βρώ emoticon να χτυπιέται 3)Αλμανάκο; Omg? Darkwing duck? Η αρκουδοεταιρία delivery? Review στο Super mario world και where in the world is carmen sandiego... Θα κλάψω p.s:Rare είναι... Snes... p.s2: Να βρείς τον συμμαθητή σου και να τον ρωτήσεις απο πού τα είχε μάθει.. μετά θα βρούμε αυτόν που του τα είχε πει κτλ... και θα βρούμε τον βρωμερό leecher
alexzzz Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Eeeeeeeeee 1)Αδύνατον εν ζωή άνθρωπος gamer να μην έχει παίξει το killer instict 2)Ψάχνω να βρώ emoticon να χτυπιέται 3)Αλμανάκο; Omg? Darkwing duck? Η αρκουδοεταιρία delivery? Review στο Super mario world και where in the world is carmen sandiego... Θα κλάψω p.s:Rare είναι... Snes... p.s2: Να βρείς τον συμμαθητή σου και να τον ρωτήσεις απο πού τα είχε μάθει.. μετά θα βρούμε αυτόν που του τα είχε πει κτλ... και θα βρούμε τον βρωμερό leecher Η ντροπή του gamer είμαι εγώ. Είμαι περήφανος μόνο για τα μερόνυχτα μου στο fm. Αλμανάκο και τα μυαλά στο μπλέντερ... φανατικός αναγνώστης. Δεν θυμάμαι όμως πότε σταμάτησα να παίρνω. Πέτυχα ένα προχτές στο περίπτερο και είπα να το πάρω αλλά δεν είχα κάνα κουτσούβελο πρόχειρο μαζί μου να πω ότι είναι για αυτό. PS2: τον πέτυχα χτες σε μια ρετσίνα... αν το είχαμε συζητήσει πιο νωρίς στην κατάσταση που ήμουν την είχα άνετα την ερώτηση και θα έκανα και σκηνικό αν δεν μου έλεγε.
klainmaingr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 PS2: τον πέτυχα χτες σε μια ρετσίνα... αν το είχαμε συζητήσει πιο νωρίς στην κατάσταση που ήμουν την είχα άνετα την ερώτηση και θα έκανα και σκηνικό αν δεν μου έλεγε. Που θα πάει.. θα λάμψει η αλήθεια.. μήπως αυτός ανακάλυψε το ίντερνετ;
BucketheadGR Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Τι pc master λέτε ρε παιδιά; Nintendo power περιοδικό (κάπως έτσι δε λεγόταν; Ένας φίλος μου ήταν συνδρομητής, όλα τα λεφτά!) και τα μυαλά στα κάγγελα. :p :p Όσο για το video, απλά respect.
alexzzz Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Που θα πάει.. θα λάμψει η αλήθεια.. μήπως αυτός ανακάλυψε το ίντερνετ; Μάλλον αυτός. Και το internet και το web 2.0
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.