Προς το περιεχόμενο

μετα την εγκατασταση... το αδιαχωρητο...

stamos_k

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας. θέλω να σας εκφράσω το πρόβλημά μου και σαφώς να προτείνετε λύση , λοιπόν ξεκινάω :

όταν κάνει κανείς απεγκατάσταση ένα πρόγραμμα τότε το πρόγραμμα παύει να λειτουργεί παρόλα αυτά αφήνει πίσω του κάποια κατάλοιπα όπως άδειους φακέλους στο program files ή και σε άλλα μέρη του υπολογιστη. Άρα εκτός από την χειροκίνητη καταστροφή των φακέλων και των λοιπών στοιχείων που μένουν πίσω μετά από μια απεγκατάσταση υπάρχει κανένα ειδικό πρόγραμμα για αυτό??

να σας πω ότι πειραματίστηκα με το ccleaner και διάφορα registry αλλά δν αφαιρούσε τους άδειους φακέλους.

βοηθήστε με

περιμένω απαντήσεις

Δημοσ.

Αυτό δεν γίνεται με όλα τα προγράμματα. Κάποια δεν αφήνουν κανένα (ορατό τουλάχιστον) κατάλοιπο, κάποια άλλα αφήνουν κάποια αρχεία/φακέλους πίσω τους. Πρότασή μου είναι να χρησιμοποιείς για απεγκατάσταση κάποιον εξειδικευμένο uninstaller. Εγώ χρησιμοποιώ (και σου προτείνω) το δωρεάν Revo uninstaller, που ψάχνει για κατάλοιπα τόσο στον δίσκο όσο και στη registry σου δίνει την επιλογή να διαγράψεις ό,τι βρει σχετιζόμενο με το πρόγραμμα που απεγκαθιστάς.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...