Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε file(ucr) garnele, μήπως έκανες login με λάθος account?

Ίσως από βαρεμάρα, ίσως κατά λάθος?

:P

edit

έκανα και στο προηγούμενο έντιτ...

Δημοσ.
Η σκηνή που τελικά βρέθηκε ο Νέμο! Και λίγο εκεί με τους γλάρους που φώναζαν όλοι μαζί "μαμ".

alexzzz για πρόεδρος!!!

:lol:

Belluci στο "πόσο μ'αγαπάς.." κάθε σκηνή...

Αντίστοιχα και στο malena φυσικά...

Επίσης jessica alba dancin @ sin city... omfg

Γενικά πάντως δεν πολυτρελαίνομαι με ταινίες κτλ ώστε να τα θυμάμαι κιόλας :P

Θα έλεγα μάλλον για να συνεχίσω στο πνεύμα του αλέξίδη το bee movie.. εκει που πίνουν καφέ ο Μέλισσος και η τύπισσα :lol:

Δημοσ.

Οταν επιανε η Λεια το blast canon κ θεριζε,πανω στο καταστρωμα του Jabba the hut,οποιον εβλεπε,φορωντας το επικο ξωβυζο,που της εδωσε ο χοντρος....α,κ οταν η κατγουμαν ειχε τον Μπατμαν απο κατω της κ του κωλοτριβοταν,καλα,μικρος τρελαινομουν με αυτη τη σκηνη,...(ωριμοτης 0 μαλλον..)

Δημοσ.

...by far για 'μενα η σκηνή με τον Edward Norton και την Helena Bonham Carter

(...την ταινία χρειάζεται να την αναφέρω ; tongue_smile.gif )

να βγάζουν τα ματάκια μ.... ΤΟΥΣ, θέλω να πω.

Θυμάμαι όταν την είχα δει, ούτε τόσο πιτσιρικάς ήμουν πλέον και είχα σχολιάσει με το κολλητάρι που το βλέπαμε, πως "τέτοια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ερωτική σκηνή είχα καιρό να δω - και μη σου πω πως δεν έχω ξαναδεί...".

Φοβερή εντύπωση μου είχε κάνει επίσης ότι ΔΕΝ χρειάστηκε να δείξουν τα της Έλενας (..όχι ιδιαίτερα τουλάχιστον), και για την ακρίβεια αυτό ακριβώς θέλανε, τριπάροντάς με ακόμα περισσότερο...

Μια μπυρίτσα θυμάμαι έπινα ο χριστιανός, και στο τέλος της μουσικο-οπτικής πανδαισίας εκείνης, είχα νιώσει την ανάγκη να πάω για αποτοξίνωση...

Δημοσ.

Στο The Rock, η σκηνή στην οποία η γυναίκα του Νίκολας Κέητζ ανεβαίνει πάνω του και αρχίζει να του τρίβεται και στη συνέχεια να τον καβαλάει :P

Βέβαια 20 χρονών είμαι, όλα κάψες μου φέρνουν..

Δημοσ.

Γυρω στα 13-14 που ειδα για πρωτη φορα τις πονηρες μπιζνες ενος πρωταρη με τομ Κρουζ και Ρεμπεκα Ντε Μορνε. Η επιμαχη σκηνη, με εχει στοιχειωσει :lol:

Επισης, παλι εκει γυρω στα 13 μια σκηνη σε ενα που παιζει Michael Douglas με Demi Moore καθως και στο Sliver με την Σαρον Στοουν.

Βεβαια, οταν εισαι αγορι και τοσο πιτσιρικας, σχεδον οτιδηποτε μπορει να σου φανει "αισθησιακο" :-D

• 5 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Ποια σκηνη ταινιας θεωρητε σαν την πιο αισθησιακη που εχετε δει? Δεν μετρανε ταινιες πορνο.

Lion King, όταν ο άντρας μου ο Mufasa πεθαίνει από τον μαλάκα τον Scar... :(

Wait, what?  :huh:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...