Garnele Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 γελάω λίγο. από την άλλη δεν θα μπορούσε να έχει καλύτερη κατάληξη το νήμα..
livewire Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Ρε file(ucr) garnele, μήπως έκανες login με λάθος account? Ίσως από βαρεμάρα, ίσως κατά λάθος? edit έκανα και στο προηγούμενο έντιτ...
klainmaingr Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Η σκηνή που τελικά βρέθηκε ο Νέμο! Και λίγο εκεί με τους γλάρους που φώναζαν όλοι μαζί "μαμ". alexzzz για πρόεδρος!!! Belluci στο "πόσο μ'αγαπάς.." κάθε σκηνή... Αντίστοιχα και στο malena φυσικά... Επίσης jessica alba dancin @ sin city... omfg Γενικά πάντως δεν πολυτρελαίνομαι με ταινίες κτλ ώστε να τα θυμάμαι κιόλας Θα έλεγα μάλλον για να συνεχίσω στο πνεύμα του αλέξίδη το bee movie.. εκει που πίνουν καφέ ο Μέλισσος και η τύπισσα
alexzzz Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Επίσης jessica alba dancin @ sin city... omfg Πωωω... τι μου θύμησες τώρα αντιπρόεδρε μου....
porco_rosso21 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Οταν επιανε η Λεια το blast canon κ θεριζε,πανω στο καταστρωμα του Jabba the hut,οποιον εβλεπε,φορωντας το επικο ξωβυζο,που της εδωσε ο χοντρος....α,κ οταν η κατγουμαν ειχε τον Μπατμαν απο κατω της κ του κωλοτριβοταν,καλα,μικρος τρελαινομουν με αυτη τη σκηνη,...(ωριμοτης 0 μαλλον..)
washcloud Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 ...by far για 'μενα η σκηνή με τον Edward Norton και την Helena Bonham Carter (...την ταινία χρειάζεται να την αναφέρω ; ) να βγάζουν τα ματάκια μ.... ΤΟΥΣ, θέλω να πω. Θυμάμαι όταν την είχα δει, ούτε τόσο πιτσιρικάς ήμουν πλέον και είχα σχολιάσει με το κολλητάρι που το βλέπαμε, πως "τέτοια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ερωτική σκηνή είχα καιρό να δω - και μη σου πω πως δεν έχω ξαναδεί...". Φοβερή εντύπωση μου είχε κάνει επίσης ότι ΔΕΝ χρειάστηκε να δείξουν τα της Έλενας (..όχι ιδιαίτερα τουλάχιστον), και για την ακρίβεια αυτό ακριβώς θέλανε, τριπάροντάς με ακόμα περισσότερο... Μια μπυρίτσα θυμάμαι έπινα ο χριστιανός, και στο τέλος της μουσικο-οπτικής πανδαισίας εκείνης, είχα νιώσει την ανάγκη να πάω για αποτοξίνωση...
mits@kos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Στο The Rock, η σκηνή στην οποία η γυναίκα του Νίκολας Κέητζ ανεβαίνει πάνω του και αρχίζει να του τρίβεται και στη συνέχεια να τον καβαλάει Βέβαια 20 χρονών είμαι, όλα κάψες μου φέρνουν..
firewalker Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Όταν βάτεψε ο Αλέξης Δράκος την Σελήνη στην Λάμψη και μετά βάτεψε και την μητριά του.
anthony_88 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Γυρω στα 13-14 που ειδα για πρωτη φορα τις πονηρες μπιζνες ενος πρωταρη με τομ Κρουζ και Ρεμπεκα Ντε Μορνε. Η επιμαχη σκηνη, με εχει στοιχειωσει Επισης, παλι εκει γυρω στα 13 μια σκηνη σε ενα που παιζει Michael Douglas με Demi Moore καθως και στο Sliver με την Σαρον Στοουν. Βεβαια, οταν εισαι αγορι και τοσο πιτσιρικας, σχεδον οτιδηποτε μπορει να σου φανει "αισθησιακο"
firewalker Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Να μην ξεχάσω: Jeremy Irons & Dominique Swain στο Lolita... :-D
GoDRiC- Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Lion King, όταν ο άντρας μου ο Mufasa πεθαίνει από τον μαλάκα τον Scar...
akpe Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Ποια σκηνη ταινιας θεωρητε σαν την πιο αισθησιακη που εχετε δει? Δεν μετρανε ταινιες πορνο. Lion King, όταν ο άντρας μου ο Mufasa πεθαίνει από τον μαλάκα τον Scar... Wait, what?
4saken Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 3 σελιδες και δεν αναφερθηκε το Mullholand Drive... 1
GoDRiC- Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Wait, what? Χαχαχαχαχαχα άκυρο στο από κάτω θέμα ήθελα να το βάλω... xD 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα