Προς το περιεχόμενο

Μπλε οθονη!!!!

Swimmer21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
και εμενα μου το εχει κανει και διχνει και κατι κινεζικα

Kινεζικα βγάζει στα ελληνικά xp γιατι πιθανό χαλάει η ελληνική γραμματοσειρά με το error.παρόλα αυτα πανω αριστερά παντα σχεδόν υπάρχει ενα μήνυμα στα αγγλικά που αναφέρει το πρόβλημα καθώς και κατω αριστερά ο γνωστός κωδικός με stop 0x*********

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδια εχτες εκανα format και το προβλημα παραμενει!!!!(αρα λογικα δεν ειναι ιος)

Εχω απελπιστει πραγματικα...

Εκανα memtest και βρηκε 2 λαθη σε 1 ωρα

Η cpu δεν ξεπαιρναει τους 21 βαθμους C

Τι μπορω να κανω?

Τι φταιει απο τα παραπανω?

Καινουριες RAM ποσο περιπου κανουν?

Ειναι αυτο το προβλημα γιατι επειδη παρακολουθω το RAM usage δεν ξεπαιρναει το μισο.

..αξιζει να παρω καινουριες χωρις να ξερω τι φταιει?

οποιαδηποτε ιδεα και αν εχετε σας παρακαλω πειτε την...

Ευχαριστω

Δημοσ.
Παιδια εχτες εκανα format και το προβλημα παραμενει!!!!(αρα λογικα ειναι ιος)

Τι μπορω να κανω?

Ειναι αυτο το προβλημα γιατι επειδη παρακολουθω το RAM usage δεν ξεπαιρναει το μισο.

Ευχαριστω

Άρα λογικά ΔΕΝ είναι ιός. Προφανώς είναι πρόβλημα στις μνήμες εφόσον σου έβγαλε λάθη το memtest.

Δημοσ.
Παιδια εχτες εκανα format και το προβλημα παραμενει!!!!(αρα λογικα ειναι ιος)

Τι μπορω να κανω?

Ευχαριστω

Μι μας κουφανεις φιλε μου!! αφου λες οτι εκανες format και το προβλημα παραμενει τοτε πως βγαζεις το συμπερασμα οτι ειναι ΙΟΣ????(εκτος και αν εφαγες την λεξη ΔΕΝ!) εχεις hardware προβλημα. Αλλαξε RAM ειναι παμφτηνες σημερα.

Δημοσ.

sorry φιλε λαθος εκανα απο την βιασυνη μου γιατι κλεινει το pc συνεχως....δεν ειμαι τοσο ασχετος....

οι μνημες δεν διορθωνονται ε?

ποια ομως απο τις μνημες που εχω φταιει?

Εχω περιπου 1 Gb Ram ....αλλα φυσικα σε κομματια....πως μπορω να ξερω πιο κομματι τις Ram φταiει?

Δημοσ.

Η δεύτερη. Μα πως είναι δυνατόν να ξέρουμε ποιά από τις μνήμες σου φταίει; Δοκίμασε ένα-ένα τα dimm να δεις ποιό είναι το προβληματικό.

Δημοσ.

Επειδη ειμαι λιγο ασχετος σε θεματα hardware τι ειναι τα dimm? (υποθετω τα ram parts)

Επισης πριν απο σχεδον καθε format μου βγαζουν σφαλμα ολες οι εφαρμογες...

ακομα και ο explorer.exe!!! (το γνωστο σφαλμα που λεει αποστολη αναφορας στην microsoft κλπ

Αυτα τα προβληματα εχουν καμια σχεση με την RAM?

Δημοσ.

Εχω περιπου 1 Gb Ram ....αλλα φυσικα σε κομματια....πως μπορω να ξερω πιο κομματι τις Ram φταiει?

Εγω πιστευω πως φταιει η 2η ..

Μνημη εχεις ειπαμε περιπου 1gb??

Aρχισε και βγαζε μια μια τη μνημη και ξανακανε memtest μερι να μην σου βρισκει λαθη..

Δημοσ.

συνηθως οι μπλε οθονες υποδηλωνουν καποιο προβλημα στο hardware. εμενα μου το παρουσιαζε με τις μνημες οι οποιες ηταν ασυμβατες με την μητρικη αλλα οχι παντα. Οποτε του καπνιζε.

Κανε boot με ενα live cd linux να δεις αν ειναι προβλημα του σκληρου και ενα τεστ με το memtest. δοκιμασε επισης να αλλαξεις τις μνημες (δανεισου απο φιλο).

Δημοσ.
συνηθως οι μπλε οθονες υποδηλωνουν καποιο προβλημα στο hardware

Σορρυ κι ολας αλλά δεν συμφωνώ. Μπλε μπορεί να βγάλει απο χτυπημένους driver,απο χτυπημένα αρχεία συστήματος από πρόβλημα θερμοκρασίας από τυχών ΙΟ και πολλά άλλα.Με ποιο συχνό αυτό του driver και της μνήμης RAM

Δημοσ.

Παιδια πηγα σε ενα μαγαζι ηλεκτρονικων εδω στην γειτονια και μου φυσηξαν (με ενα πιστολι αερος) το εσωτερικο του πυργου και εβγαλα κ ξαναεβαλα τις μνημες...ειναι καμια ωρα το pc ανοιχτο και δεν μου εχει βγαλει ακομα μπλε οθονη....μακαρι να μεινει ετσι....

Δημοσ.

δυστυχως μετα απο 2 ωρες το pc εκλεισε και εκτος απο το σφαλμα που ειχα:

PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA

stop 0x00000050 (0xf067D000, 0X00000001, 0xBF974881, 0X00000000)

win32k.sys address BF974881 base at BF800000 datestamp 47e0e106

τωρα βγηκε ενα καινουριο!!!!

BAD_POOL_HEADER 0x00000019

Τωρα τί στο δι@ολο ειναι αυτο!!!!

(επισης μολις τωρα προσεξα πως συνεχεια μου απενεργοποιειται το windows update απο μονο του! Μολις παω να το ξαναενεργοποιησω απο το πινακα ελεγχου μου λεει πως δεν γινεται?!)

Δημοσ.
δυστυχως μετα απο 2 ωρες το pc εκλεισε και εκτος απο το σφαλμα που ειχα:

τωρα βγηκε ενα καινουριο!!!!

BAD_POOL_HEADER 0x00000019

Τωρα τί στο δι@ολο ειναι αυτο!!!!

(επισης μολις τωρα προσεξα πως συνεχεια μου απενεργοποιειται το windows update απο μονο του! Μολις παω να το ξαναενεργοποιησω απο το πινακα ελεγχου μου λεει πως δεν γινεται?!)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Φιλε μου και σε μενα έβγαλε ακριβώς το ίδιο μήνυμα "BAD_POOL_HEADER", εδω και μια βδομάδα έχω ακριβώς τα ίδια συμπτώματα με σενα. Πριν περίπου ένα μηνα μου τοείχε ξανά εμφανίσει, το έψαξα και τότε με format,έβγαλα μπαταρίες άλλαξα θέση στις μνήμες και τα λοιπά,τίποτα δεν έγινε τελικά, οι επανεκκινήσεις συνέχιζαν. Το πήγα σε κάτι "μαστόρια" και βγάλανε το συμπέρασμα οτι φταίει η μητρική, άλλαξα λοιπόν την μητρική. Λοιπόν για ένα διάστημα ενός μηνός όλα καλά αλλα τώρα όπως γράφω και παραπάνω ξανά εμφανίστηκε το ίδιο πράγμα (επαν/ση από μόνο του). Θα βάλω καινούρια ram μάλλον και ελπίζω να φτιάξει επιτέλους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...