Προς το περιεχόμενο

Μπλε οθονη!!!!

Swimmer21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά Plz ειναι σοβαρο....

Καθε φορα που ειμαι στο pc κανει συνεχως επανεκκινηση με μπλε οθονη....:shock:

Επισης πριν απο καθε επανεκκινηση με μπλεοθονη μου πετανε ολες οι εφαρμογες(πιο πολυ το microsoft search indexer) σφαλματα και κλεινουν!

Το σφαλμα στην μπλε οθονη (το ειδα με απενεργοποιηση της αυτοματης επανεκκινησης)

ειναι αυτο...

PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA

stop 0x00000050 (0xf067D000, 0X00000001, 0xBF974881, 0X00000000)

win32k.sys address BF974881 base at BF800000 datestamp 47e0e106

Το win32k.sys τι είναι?

Το σφαλμα εχει σχεση με ιο η με λογισμικο?

παρακαλω βοηθεια!!!

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδια γρηγορα σας παρακαλω...συνεχως το pc βγαζει μπλε οθονη.... Δεν μπορω να μεινω στο pc για πανω απο 5 λεπτα....

Τι φταίει? Να κάνω back up?

Δημοσ.

Δοκίμασε να κάνεις boot απο live cd linux ή κάτι τετοιο να δείς αν το πρόβλημα είναι στο hardware .

Επιδη μιλάμε για windows που δεν βρίσκεται live cd στο νετ εύκολα (και νομίζω πως θεωρείται παράνομο) δοκίμασε να αλλάξεις σκληρό και να ενγκαταστείσεις παλι στον νέο win .

Απόλα αυτά θα μπορέσεις να βγάλεις συμπέρασματα.

Δημοσ.
Δοκίμασε να κάνεις boot απο live cd linux ή κάτι τετοιο να δείς αν το πρόβλημα είναι στο hardware .

Επιδη μιλάμε για windows που δεν βρίσκεται live cd στο νετ εύκολα (και νομίζω πως θεωρείται παράνομο) δοκίμασε να αλλάξεις σκληρό και να ενγκαταστείσεις παλι στον νέο win .

Απόλα αυτά θα μπορέσεις να βγάλεις συμπέρασματα.

Κατι πιο ευκολο? ...τι αλλο μπορω να κανω?

(το προβλημα συνεχιζει..!) :cry:

ειναι καποιος ιος ή ειναι hardware, RAM, κλπ?

Αυτες τις μερες εκανα back up γιατι οπου να ειναι θα κανω το format μου...

Το format θα διορθωσει το προβλημα?

Δημοσ.
Κατι πιο ευκολο? ...τι αλλο μπορω να κανω?

(το προβλημα συνεχιζει..!) :cry:

ειναι καποιος ιος ή ειναι hardware, RAM, κλπ?

Αυτες τις μερες εκανα back up γιατι οπου να ειναι θα κανω το format μου...

Το format θα διορθωσει το προβλημα?

70% ιος 30% hardware :shifty:

...οι πιθανότητες(τουλάχιστον απτην δική μου γνώμη).

Πήγαινε σε safe mode.

Κάνε 1 system restore και δές τι παίζει.

Δοκίμασε να αλλάξεις τις μνήμες και δές.

Αν τα βρίσκεις και αυτά δύσκολα, τινα πώ .

Δημοσ.
Το google γιατί υπάρχει??? βρισκεις τα παντα. μια αναζήτηση βαση το error φιλε μου αναφέρει πρόβλημα με τους driver στης κάρτας γραφικών.. ριξε μια ματια εδω... http://support.microsoft.com/kb/329293'>http://support.microsoft.com/kb/329293

Φιλε:-) το εχω ψαξει κ ειδα οτι εχει σχεση με τις καρτες γραφικων...αλλα αυτες τις καρτες αλλα και τους drivers δεν τους εχω αλλαξει ουτε και πειραξει για περιπου 4 χρονια....:rolleyes:

Επισης το site που δινεις ειναι για προβλημα μετα την εγκατασταση του SP1 !!!

Δεν ξερω τι μπορει να φταιει ...θα ακολουθησω τις οδηγιες

( http://support.microsoft.com/kb/329293 )

και θα δω...

Αν εχει κανεις καμια ιδεα να την ''ριξει'';)

Δημοσ.

Επισης προσεξα οτι το NOD32

μου βγαζει συνεχως οτι βαζει την ιστοσελιδα http://danne.wxauction.com/winhelp.exe

σε καραντινα...αλλα συνεχιζει να το βγαζει καθε φορα που μπαινω στο pc!

Πηγα απο το ιντερνετ σε αυτην την ιστοσελιδα και μου βγαζει να κατεβασω και να εγκαταστησω το winhelp.exe

Ξερετε τι ειναι?

Εχει σχέση με την μπλε οθονη?

Δημοσ.

Για μένα ξεκίνα απ τα βασικά φίλε. Δεν θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου να κυνηγάς προβλήματα που μπορεί να μην υπάρχουν, αλλά εγώ προσωπικά όσες μα όσες φορές έχω δει αυτό το πρόβλημα, είναι θέμα RAM. Στην θέση σου, θα κατέβαζα το memtest86+ να σιγουρευτώ πρώτα απ όλα ότι η μνήμη είναι ΟΚ.

Δημοσ.

Όσον αφορά το συγκεκριμένο μήνυμα κι εγώ ξέρω ότι είναι απ'αυτά που συνήθως αφορούν τη RAM.Την είχα κι εγώ πριν κανένα μήνα τη συγκεκριμένη μπλε οθόνη αλλά-πες με κωλόφαρδο-ξαφνικά πήγαν όλα καλά όταν άλλαξα θέση μεταξύ τους τα dimmακια της RAM(αφού πρώτα έτρεξα για 4-5 ωρίτσες το memtest χωρίς να μου βγάλει προβλήματα).Μπορεί να έφταιγε δηλαδή κι η επαφή που είχαν.

Βέβαια δε μου έβγαζε το μήνυμα της μπλε οθόνης κάποιο αρχείο όπως εσένα σου βγάζει το win32k.sys...Γι'αυτό νομίζω ότι πρέπει να ψάξεις επιπλέον τι παίζει μ'αυτό το αρχείο.Αυτά συνήθως λύνονται με googling και αρκετή υπομονή.

Δημοσ.

Φιλε αν θες ριξε μια ματιά και εδώ.. http://support.microsoft.com/kb/903251/el είναι πρόσφατο το άρθρο Μαιος-2008 που μιλά οτι μπορεί να οφείλετε και σε ΙΟ.Επισεις καλό είναι να διαβάσεις και την αναφορά σφάλματος στο μήνυμα που σου βγάζει οταν φορτώσουν τα windows (το σύστημα τερματίστηκε απρόσμενα κάντε κλικ εδώ) και βγάζει ένα code.κοίτα αν συμφωνεί με αυτά που αναφέρει ποιο πάνω στο λινκ.

Δημοσ.
Πως απενεργοποιει κανεις την αυτοματη επανεκκινηση??

Αν έχεις windows κάνεις δεξί κλικ στο My computer-> Properties>advanced και πας sturtup and recovery settings. Στο startup and recovery κάνεις diasable την επιλογή Automatically restart.

--------------------------------------------->Peace

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...