Προς το περιεχόμενο

Παράλληλη χρήση 2 τροφοδοτικών

clandestino

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μακάρι φίλε! να πάω να το χτυπάω στο κεφάλι τους!! Έχε χάρη που βιαζόμουν και τους είχα ανάγκη... Όταν έχω νεότερα θα ξαναποστάρω. Αν θες παρακολούθησε το θέμα. Σε ευχαριστώ και πάλι.

Δημοσ.
Είναι πεντακάθαρο. Αυτό με τους ανεμιστήρες το έχω δοκιμάσει. Δεν πρέπει να βραχυκυκλώνει κάτι. Εντωμεταξύ, δεν είναι ότι σηκώνει θερμοκρασίες έτσι στο άσχετο. Το θέμα είναι ότι ξαφνικά κάποια στιγμή σταματάει να γυρίζει το ανεμιστηράκι της ψύκτρας, με αποτέλεσμα να υπερθερμαίνεται ο υπολογιστής. Για αυτό επιμένω ότι κάτι παίζει με ρεύμα. Είναι σα να του κόβεται η παροχή ξαφνικά. Αυτό συμβαίνει όταν φορτώσω κάποιο βαρύ παιχνίδι όπως το Cod, ή όταν είναι ανοιχτός για πάνω από 8 ώρες ο υπολογιστής.

Μπες στο bios και απενεργοποίησε μία επιλογή ''smart fan cοntrol'' ή κάτι τέτοιο.

Είναι ένα είδος λειτουργίας αυτό, όταν η cpu έχει ''καλή'' θερμοκρασία να σταματάει τελειώς το fan.

Δημοσ.

liopyr, το έχω κάνει και αυτό προ πολλού. Τώρα που πήγα να ανάψω το P.c. δεν άναβε καν! Σύνδεσα, ξεσύνδεσα, αλλά τίποτα. Μάλλον είναι πεγμένο το τροφοδοτικό. Αλλά έτσι και αλλιώς λέω να επισπέυσω την αλλαγή μητρικής και επεξεργαστή, να βάλω και ένα ανθρωπινό κουτί να ξεμπερδεύω μια και καλή.

Δημοσ.

Αν πιάνει το χέρι σου μπορείς απλά να ενώσεςις στο δεύτερο τροφοδοτικό μόνο το pin PS_ON (power supply on) με το αντίστοιχο του πρώτου τροφοδοτικού, ώστε να ανοίγει μόλις ανοίξεις τον υπολογιστή.

Μπορείς να έχεις π.χ. στο ένα τροφοδοτικό την μητρική και κάποια ανεμιστηράκια, και στο δεύτερο τροφοδοτικό τα υπόλοιπα.

http://pinouts.ru/Power/atxpower_pinout.shtml

atx-psu-pinouts.gif

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...