Cplusplas Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 για μενα καλύτερη γλώσσα ειναι η μοσχαρισια. Ειναι πολυ θρεπτική και νόστιμ
heroicentaur Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Ειπα πατατα και το Deree αφηστε το ησυχο μια χαρα καθηγητες εχει ουτε απεργιες κοπανες παντα στην ωρα το μαθημα και μαθαινεις δυο πραγματα παραπανω απο ατομα με μεγαλη εμπειρια
Nodoordonotthereisnotry Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 μαλλον αντιφασκεις λιγο....αν δεν ειναι καλες οι σπουδες για καποιον που θελει να ασχοληθει επαγγελματικα, τοτε για ποιον ειναι καλες? Για αυτον που εχει πολυ ελευθερο χρονο και δε ξερει τι να τον κανει? Μόνον ελευθερος επαγγελματίας μπορεί να γίνει κάποιος που ασχοληθεί από μόνος τους χωρίς να το έχει σπουδάσει τον προγραμματισμό. Όλες οι θέσεις ζητάνε πτυχίο πληροφορικής, εκτός κι αν κάνω λάθος. Ο αυτοδιδακτος θα γυρναει μονιμως πισω να μπαλωνει αμπαλωτα κενα.... Δε ξερω τι επαγγελματικη εμπειρια εχετε, αλλα μπορω να σας πω απο τη μικρη μου πειρα, πως ο κωδικας που γραφουν οι (κατα τ'αλλα αγαπητοι) συναδελφοι μου που εμαθαν να προγραμματιζουν διαβαζοντας μονοι τους ενα βιβλιο, ειναι μπαχαλο. Δουλευει μεν, αλλα ουτε τροποποιειται ουτε επεκτεινεται και ο χρονος που σπαταλειται στη διορθωση αυτων των ατελειων ειναι ανεκτημητος. Όχι. Ο αυτοδίδακτος πάει μπρος πίσω στην αρχή. Μετά, και καθώς συσσωρεύεται η εμπειρία και η ομαδικότητα, ο κώδικάς του βελτιώνεται, γίνεται πιο ευανάγνωστος και ο ίδιος, αλλά και οι συνάδελφοί του μπορούν πιο εύκολα και γρήγορα να κάνουν την αποσφαλμάτωση. Εξάλλου είναι χαζό να πιστεύεις πως οι "συνάδελφοί" σου δεν διαβάσαν τα ίδια ή καλύτερα βιβλία από εσένα για να μάθουν να προγραμματίζουν. Και είναι ακόμα πιο αστείο να πιστεύεις ότι σε αυτά τα βιβλία δεν υπήρχαν κανόνες και τεχνικές ώστε να γράφουν ευδιάκριτο κώδικα. Δε μιλαω ουτε για χομπιστικα προτζεκτακια, ουτε για εργασιουλες πανεπιστημιου. Μιλαω για εμπορικες εφαρμογες που ο πελατης πληρωνει δεκαδες χιλιαδες ευρω για να εχει τα προγραμματα στην ωρα τους και να δουλευουν. Και δω κάνεις αυτό που μου προσάπτεις, λαθεμένα. Φάσκεις και αντιφάσκεις. Αυτό δεν είπα και γω; Πως το πρόγραμμα σπουδών μίας σχολής είναι πολύ πιθανό να σε αποπροσανατολίσει από τη γλώσσα και τις τεχνολογίες που χρειάζεται να ξέρεις για να ξεκινήσεις να προγραμματίζεις ως Junior programmer σε κάποια εταιρία. Αυτό λες και συ. Σίγουρα όμως, για να μη βάλουμε όλες τις σχολές στα ίδια σακιά, μερικές σχολές είναι πολύ πιο σοβαρές από κάποιες άλλες. Μια χαρά μαθαίνουμε προγραμματισμό στην Ελλάδα ευχαριστούμε. Τέτοιες ηλίθιες γενικότητες μόνο κάποιος άσχετος μπορεί να τις πει Δε πιστεύω ν'αναφέρεσαι σε μένα. Δες παραπάνω quote. Αν κι είμαι άσχετος. Δεν είπα ποτέ όμως ότι δε μαθαίνουμε καλά προγραμματισμό στην Ελλάδα, από μόνοι μας. Όπως όλος ο κόσμος. "Μια χαρά μαθαίνουμε προγραμματισμό στην Ελλάδα ευχαριστούμε." <--- όντως.. καποιος άσχετος Εσύ τι λες ακριβώς;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.