biscoto Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 και σκεφτομαι εγω τωρα.. αν γινει πολεμος το ΝΑΤΟ ποιανου το μέρος θα πάρει? η Ευρωπαικη ενωση θα βοηθησει την Ελλαδα? δεν παιζει να γινει πολεμος
Fidelio Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 washcloud, ΟΧΙ στα ναρκωτικά ...ΔΕΝ φτάνουν για όλους !
katerina_a_86 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Οι τραπεζίτες που θα δάνειζαν τις δύο χώρες θα κέρδιζαν.
Humphrey Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Προσωπική άποψη: Aν γινόταν κάτι στον Έβρο ή στη θάλασσα γύρω απο τα νησιά θα κρατούσε καννα 48ωρο υπο μορφή επεισοδίου. Όχι παραπάνω. Και κατ'εμέ θα κέρδιζε αυτός που θα το περίμενε περισσότερο και θα τύχαινε να έχει περισσότερο κόσμο μαζεμένο στο συγκεκριμένο σημείο. Προς τους αφελώς σκεπτόμενους. Το αλβανικό έπος τελείωσε γύρω στα 70 χρόνια πριν, στη Κορυτσά πας με λεωφορείο απο τα σύνορα, το ελληνικό φιλότιμο και η παλικαριά μας τελείωσαν (αν υπήρξαν ποτε) και ο "ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ" δεν προβάλλεται ούτε καν σε επαναλήψεις.
klog Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Προσωπική άποψη: Aν γινόταν κάτι στον Έβρο ή στη θάλασσα γύρω απο τα νησιά θα κρατούσε καννα 48ωρο υπο μορφή επεισοδίου. Όχι παραπάνω. Και κατ'εμέ θα κέρδιζε αυτός που θα το περίμενε περισσότερο και θα τύχαινε να έχει περισσότερο κόσμο μαζεμένο στο συγκεκριμένο σημείο. Προς τους αφελώς σκεπτόμενους. Το αλβανικό έπος τελείωσε γύρω στα 70 χρόνια πριν, στη Κορυτσά πας με λεωφορείο απο τα σύνορα, το ελληνικό φιλότιμο και η παλικαριά μας τελείωσαν (αν υπήρξαν ποτε) και ο "ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ" δεν προβάλλεται ούτε καν σε επαναλήψεις. Θα συμφωνήσω μαζί σου. Ξέρεις καλύτερα πως στο Λονδίνο(αν το location στα στοιχεία σου σημαίνει πως μένεις εκεί) δεν έχει Αλβανούς και Τούρκους , αν γίνει κάτι δεν εξαρτάται αν θα αρχίσει απο εμάς και σίγουρα οι γείτονες της Αγγλίας δεν τυπώνουν στα επίσημα έγγραφά τους μνημεία της(Σκόπια -------->Λευκός Πύργος σε χαρτονόμισμα ,Αλβανία ---->Γεφύρι της Άρτας στα διαβατήριά τους) ούτε επιχωματώνουν το ποτάμι που αποτελλεί το φυσικό σύνορο της(Τουρκία Έβρος) Όλα καλά παιδες μην ασχολείστε δε γίνεται τίποτα....άλλωστε προέχει το Ιράν (για ρωτήστε που θα είναι η μισή Ισραηλινή Αεροπορία κάνοντας γενική πρόβα την άλλη εβδομάδα και θα καταλάβετε).
Humphrey Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Θα συμφωνήσω μαζί σου.Ξέρεις καλύτερα πως στο Λονδίνο(αν το location στα στοιχεία σου σημαίνει πως μένεις εκεί) δεν έχει Αλβανούς και Τούρκους , αν γίνει κάτι δεν εξαρτάται αν θα αρχίσει απο εμάς και σίγουρα οι γείτονες της Αγγλίας δεν τυπώνουν στα επίσημα έγγραφά τους μνημεία της(Σκόπια -------->Λευκός Πύργος σε χαρτονόμισμα ,Αλβανία ---->Γεφύρι της Άρτας στα διαβατήριά τους) ούτε επιχωματώνουν το ποτάμι που αποτελλεί το φυσικό σύνορο της(Τουρκία Έβρος) Όλα καλά παιδες μην ασχολείστε δε γίνεται τίποτα....άλλωστε προέχει το Ιράν (για ρωτήστε που θα είναι η μισή Ισραηλινή Αεροπορία κάνοντας γενική πρόβα την άλλη εβδομάδα και θα καταλάβετε). 1)Το Λονδίνο είναι η δεύτερη πιο διεθνής πόλη παγκοσμίως μετα την Νέα Υόρκη. Σου εγγυώμαι ότι αν δε βρεις εύκολα Αλβανούς θα βρεις αρκετούς Τούρκους που το τελευταίο που θα είχαν όρεξη να ακούσουν είναι μια σύρραξη με το "Yunanistan":-) 2) Απέναντι απο τα βρετανικά νησιά υπάρχει γαλλική επαρχία που λέγεται Βρετάννη. Ακόμα δεν έχω γνωρίσει Άγγλο που να πιστεύει ότι είναι δική του ή Γάλλο που θα πίστευε το αντίθετο 3)Προσπαθώ να θυμηθώ πόσες συρράξεις έχουν υπάρξει μεταξύ Γαλλίας και Αγγλίας. Ο αριθμός πρέπει να είναι διψήφιος. Παρελθόν υπάρχει αλλά πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει. Λέγεται εμπόριο και ΕΕ. 4)Προσπαθώ να βρω το λόγο για τον οποίο 3 χώρες που θέλουν να μπουν στην ΕΕ ή στο ΝΑΤΟ (Αλβανία, FYROM, Τουρκία) θα όρμαγαν σε μια χώρα που είναι ήδη μέλος της ΕΕ και του ΝΑΤΟ. Δυσκολεύομαι... Όσος αλυτρωτισμός και βλακεία να υπάρχει πέρα απο τους Ευζώνους και όσο πετρέλαιο και αν υπάρχει (που δεν ξέρω καν αν υπάρχει) κάτω απο το Αιγαίο, δεν πιστεύω ότι κάποιος θα σκεφτόταν σοβαρά αυτό το ενδεχόμενο. Εκτός και αν ευθυγραμμιστούν οι πλανήτες της πολιτικής επιστήμης και βρεθούμε να έχουμε 3 στρατοκρατικές δικτατορίες στα Βαλκάνια. Lol, θα ψάξω να βρω τα odds στα William Hill... Είναι πολλά τα δις των Βρυξελλών Άρη...
Pablo_Hasan Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 (Σκόπια -------->Λευκός Πύργος σε χαρτονόμισμα το χαρτονομισμα αυτο δεν υπαρχει. Ηταν μονταζ που εγινε απο ελληνες δημοσιογραφους πριν καμια δεκαρια χρονια.
klog Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 1)Το Λονδίνο είναι η δεύτερη πιο διεθνής πόλη παγκοσμίως μετα την Νέα Υόρκη. Σου εγγυώμαι ότι αν δε βρεις εύκολα Αλβανούς θα βρεις αρκετούς Τούρκους που το τελευταίο που θα είχαν όρεξη να ακούσουν είναι μια σύρραξη με το "Yunanistan":-) OK και είμαι σίγουρος πως θα υπάρχουν αρκετοί Ινδοί και Πακιστανοί εδώ όμως αρκετά χιλιαδές χιλιόμετρα απο το Λονδίνο εξακολουθούμε να έχουμε δίπλα μας τους Τούρκους των οποίων η Ηγεσία όποια και αν είναι αυτή δεν θα έλεγα πως προσεγγίζουν το θέμα όπως αυτοί του Λονδίνου.Μια απο τα ίδια και για τους υπόλοιπους τριγύρω. 2) Απέναντι απο τα βρετανικά νησιά υπάρχει γαλλική επαρχία που λέγεται Βρετάννη. Ακόμα δεν έχω γνωρίσει Άγγλο που να πιστεύει ότι είναι δική του ή Γάλλο που θα πίστευε το αντίθετο Σύμφωνοι δεν θα έλεγα πως συμπαθιούνται ιδιαίτερα....έχουν όμως καμια 200 χρόνια διαφορά στο βιοτικό επίπεδο και στην κοινωνική εξέλιξη απο Τούρκους(τους διπλανούς ννοώ),Αλβανούς,Σλάβους,UCKάδες ,UCCδες κα λοιπές ''προοδευτικές'' δυνάμεις των Βαλκανίων 3)Προσπαθώ να θυμηθώ πόσες συρράξεις έχουν υπάρξει μεταξύ Γαλλίας και Αγγλίας. Ο αριθμός πρέπει να είναι διψήφιος. Παρελθόν υπάρχει αλλά πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει. Λέγεται εμπόριο και ΕΕ. Σωστά , μήπως μπορείς να μου θυμήσεις ποια χώρα απο αυτές που δημιουργούν προβλήματα στην περιοχή είναι μέλος της EU. 4)Προσπαθώ να βρω το λόγο για τον οποίο 3 χώρες που θέλουν να μπουν στην ΕΕ ή στο ΝΑΤΟ (Αλβανία, FYROM, Τουρκία) θα όρμαγαν σε μια χώρα που είναι ήδη μέλος της ΕΕ και του ΝΑΤΟ. Δυσκολεύομαι... Τουρκία----->Είδες εσύ πουθενα καμία διαφορά στην συμπεριφορά της απο τότε που αποφασίστηκε να πάρει το καθεστώς της υποψήφιας προς ένταξη χώρα? Αλβανία----->Η καθυστέρηση στην εθνική ολοκλήρωση σε ένα ενιαίο κράτος ομογενών εθνικά πληθυσμών είναι κακός σύμβουλος. ΣΚΟΠΙΑ------>Είδες καμια διαφορά στην συμπεριφορά τους όσο υπήρχε το θέμα της ένταξης στο ΝΑΤΟ? Όσος αλυτρωτισμός και βλακεία να υπάρχει πέρα απο τους Ευζώνους και όσο πετρέλαιο και αν υπάρχει (που δεν ξέρω καν αν υπάρχει) κάτω απο το Αιγαίο, δεν πιστεύω ότι κάποιος θα σκεφτόταν σοβαρά αυτό το ενδεχόμενο. Εκτός και αν ευθυγραμμιστούν οι πλανήτες της πολιτικής επιστήμης και βρεθούμε να έχουμε 3 στρατοκρατικές δικτατορίες στα Βαλκάνια. Lol, θα ψάξω να βρω τα odds στα William Hill... Είναι πολλά τα δις των Βρυξελλών Άρη... Δεν ξέρω αν θα πρέπει να ψάξεις να βρείς κανα καλό στοιχηματάκι άλλωστε πιθανόν να σου αποφέρει και κέρdη που εκεί στο Λονδίνο να μπορέσεις να τα εξαργυρώσεις κιόλας. Eχε απλά στο μυαλό σου πως αυτοί που είναι πραγματικά πίσω τουλάχιστο απο Σκοπια και Αλβανία και συντηρούν διαφόρους μύθους ενισχύοντας αλυτρωτισμούς ,βλακεία και εθνικισμό κατα πάσα πιθανότητα δεν θέλουν και μια ιδιαίτερα ισχυρή Ε.Ε. Μάλλον λοιπόν δεν θα πρέπει να βασιζόμαστε και πολύ σε αυτή.... @Pablo----->μπορεί να είναι όπως τα λές δεν θα σε αμφισβητήσω θα σου δώσω μερικά παραδείγματα όμως που σίγουρα δεν είναι κατασκευασμένα.... Αλήθεια φαντάζεστε στον Άγνωστο Στρατιώτη να είχαν έναν χάρτη με τα παράλια της Μικράς Ασίας και τον Πόντο? Παράλογο ε? Συμφωνώ ,γιατί το παραπάνω δεν το καυτηριάζει κανείς? Δεν είναι προφανές ότι κάποιοι με τις δυνατότητες να συντηρούν αυτές τις λογικές βρίσκονται απο πίσω? Ὀπως λέει και ο Humphrey μια χώρα που επιζητά τα λεφτά της ΕΕ δεν θα έμπαινε σε τέτοιες διαδικασίας. Γιατί το κάνει και με τέτοια μανία? Φιλικά
PaNtErAz Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Αν εγώ χυπνήσω άυριο στραβά και γεμίσω όλη την θεσσαλονίκη με αφίσες που θα είναι ο χάρτης της αυτοκρατορίας (δικτακτορίας) του Αλεξάνδρου και απο κατω βάλω ανάποδα την τουρκική σημαία, θα σημαίνει πως η Ελλάδα γουστάρει πόλεμο με την τουρκία ή οτι εγώ είμαι εθνικιστής μ....ς;;;
Humphrey Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Στο πρώτο point σου συμφωνώ, δεν καθορίζονται τα πράγματα απο τους εδώ αλλά απο τους εκεί, απλά σου λέω το συναίσθημα ποιο είναι. Στο δεύτερο ζήτημα, νομίζω ότι δεν είναι η διαφορά του βιοτικού και κοινωνικού επιπέδου που εξαφανίζει τις πιθανότητες πολέμου. Ο Α και ο Β ΠΠ ξεκίνησαν απο κράτη με παραπλήσιες κοινωνικές δομές και παρόμοιο επίπεδο ευημερίας. Ο κρίσιμος παράγοντας (πιστεύω) είναι το συμφέρον και οι εμπορικοι δεσμοί που με τη σειρά τους ανεβάζουν το βιοτικό επίπεδο. Όταν απέναντι σου έχεις έναν συνέταιρο είναι πιο δύσκολο να ξεκινήσεις έναν πόλεμο δεδομένου ότι το βιοτικό επίπεδο και των δύο θα επηρεαστεί δραματικά. Για αυτό η Ευρώπη τα τελευταία 60 χρόνια είναι ίσως το πιο ήρεμο μέρος του κόσμου. Τώρα, σκέψου klog ότι είσαι πρωθυπουργός μιας μικρής χώρας που πατώνει στους δείκτες κατα-κεφαλήν ΑΕΠ παγκοσμίως ενώ είχες εμφυλίους τα τελευταία 10-11 χρόνια (Σκόπια- Αλβανία) και το ταμείον σου είναι μείον (κυριολεκτικά). Προσπαθείς να συμμαζέψεις το κράτος και να κάνεις κάποιες μεταρρυθμίσεις που δεν περνάνε.Δεν θα αισθανόσουνα τον πειρασμό να δημιουργήσεις έναν "μπαμπούλα", ένα είδους εξωτερικό εχθρό, προκειμένου να εξασφαλίσεις μία σχετική ομοψυχία μεταξύ των πολιτών και έναν light αποδιοπομπαίο τράγο για τα προβλήματα του κράτους που θα τραβάει τη προσοχή απο άλλα βασικά καθημερινά προβλήματα? Γι'αυτούς, η Ελλάδα είναι ο κακός πλούσιος γείτονας που τους κάνει τη ζωή δύσκολη. Δημιουργούν εθνικούς μύθους και τραβηγμένες ιστορίες προκειμένου να βρουν συνεκτικούς δεσμούς ως κοινωνία. Μην μου πεις τώρα ότι φοβάσαι (στρατιωτικά) τη FYROM ή την Αλβανία που δεν έχει καν αεροπορία? Λέω δηλαδή ότι τα σχολικά βιβλία, οι φωτογραφίες, οι "πύρινες" ομιλίες είναι για εσωτερική κατανάλωση. Με το που θα αρχίσουν να φτιαχνούν οι ζωές τους, θα ενδιαφέρονται περισσότερο για το καινούργιο αυτοκίνητο παρά για τον Μεγαλέξανδρο. Γι'αυτό μας συμφέρει να μην τους πέρνουμε στα σοβαρά και να κάνουμε business μαζί τους. Όσον αφορά την Τουρκία θα σου πω το εξής: κάποιο λόγο δεν πρέπει να βρουν και οι στρατιωτικοί για να υπάρχουν σε αυτή τη χώρα? Αν η Τουρκία μπει στην ΕΕ αυτοί είναι τελειωμένοι. Ή τουλάχιστον πρέπει να περιοριστούν στους στρατώνες. Και γι'αυτό προκαλούν προβλήματα. Σε έναν πόλεμο, έχουμε και έχουν τόσα να χάσουν (πολιτικά και οικονομικά) που δεν μας παίρνει και δεν τους παίρνει. Με άλλα λόγια klog, ας τους να λένε.Ζεις σε μια χώρα πιο μπροστά απο τη δική τους. Όταν πλουτίσουν λίγο θα καλομάθουν και θα ψάχνουν το νέο grand theft auto παρά την καταγωγή του Φιλίππου. Πάντα έτσι γινόταν. Βtw, πως στα κομμάτια έκανες παράθεση το κομμάτι μου, με τις απαντήσεις σου μέσα???))))
klog Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Αν εγώ χυπνήσω άυριο στραβά και γεμίσω όλη την θεσσαλονίκη με αφίσες που θα είναι ο χάρτης της αυτοκρατορίας (δικτακτορίας) του Αλεξάνδρου και απο κατω βάλω ανάποδα την τουρκική σημαία, θα σημαίνει πως η Ελλάδα γουστάρει πόλεμο με την τουρκία ή οτι εγώ είμαι εθνικιστής μ....ς;;; Το δεύτερο (δεν το ξαναγράφω μη με παρεξηγήσεις) απλά η διαφορά είναι πως ζεις σε μια χώρα που η πλειοψηφία έχει την λογική να μην θέλει τέτοιου είδους εκδηλώσεις. Επιπλέον δεν είσαι ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος. Σε τουλάχιστο μια απο τις παραπάνω φωτογραφίες ἐχουμε την επίση πολιτική ηγεσία της χώρας να το αποδέχεται και να το προωθεί. Τι λές δεν είναι διαφορετικό απο το να ξυπνήσουμε εσύ και γώ ένα πρωί και να γεμίσουμε την Θεσσαλονίκη με λαλακίες?
klog Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Στο πρώτο point σου συμφωνώ, δεν καθορίζονται τα πράγματα απο τους εδώ αλλά απο τους εκεί, απλά σου λέω το συναίσθημα ποιο είναι. Στο δεύτερο ζήτημα, νομίζω ότι δεν είναι η διαφορά του βιοτικού και κοινωνικού επιπέδου που εξαφανίζει τις πιθανότητες πολέμου. Ο Α και ο Β ΠΠ ξεκίνησαν απο κράτη με παραπλήσιες κοινωνικές δομές και παρόμοιο επίπεδο ευημερίας. Ο κρίσιμος παράγοντας (πιστεύω) είναι το συμφέρον και οι εμπορικοι δεσμοί που με τη σειρά τους ανεβάζουν το βιοτικό επίπεδο. Όταν απέναντι σου έχεις έναν συνέταιρο είναι πιο δύσκολο να ξεκινήσεις έναν πόλεμο δεδομένου ότι το βιοτικό επίπεδο και των δύο θα επηρεαστεί δραματικά. Για αυτό η Ευρώπη τα τελευταία 60 χρόνια είναι ίσως το πιο ήρεμο μέρος του κόσμου. Τώρα, σκέψου klog ότι είσαι πρωθυπουργός μιας μικρής χώρας που πατώνει στους δείκτες κατα-κεφαλήν ΑΕΠ παγκοσμίως ενώ είχες εμφυλίους τα τελευταία 10-11 χρόνια (Σκόπια- Αλβανία) και το ταμείον σου είναι μείον (κυριολεκτικά). Προσπαθείς να συμμαζέψεις το κράτος και να κάνεις κάποιες μεταρρυθμίσεις που δεν περνάνε.Δεν θα αισθανόσουνα τον πειρασμό να δημιουργήσεις έναν "μπαμπούλα", ένα είδους εξωτερικό εχθρό, προκειμένου να εξασφαλίσεις μία σχετική ομοψυχία μεταξύ των πολιτών και έναν light αποδιοπομπαίο τράγο για τα προβλήματα του κράτους που θα τραβάει τη προσοχή απο άλλα βασικά καθημερινά προβλήματα? Γι'αυτούς, η Ελλάδα είναι ο κακός πλούσιος γείτονας που τους κάνει τη ζωή δύσκολη. Δημιουργούν εθνικούς μύθους και τραβηγμένες ιστορίες προκειμένου να βρουν συνεκτικούς δεσμούς ως κοινωνία. Μην μου πεις τώρα ότι φοβάσαι (στρατιωτικά) τη FYROM ή την Αλβανία που δεν έχει καν αεροπορία? Λέω δηλαδή ότι τα σχολικά βιβλία, οι φωτογραφίες, οι "πύρινες" ομιλίες είναι για εσωτερική κατανάλωση. Με το που θα αρχίσουν να φτιαχνούν οι ζωές τους, θα ενδιαφέρονται περισσότερο για το καινούργιο αυτοκίνητο παρά για τον Μεγαλέξανδρο. Γι'αυτό μας συμφέρει να μην τους πέρνουμε στα σοβαρά και να κάνουμε business μαζί τους. Όσον αφορά την Τουρκία θα σου πω το εξής: κάποιο λόγο δεν πρέπει να βρουν και οι στρατιωτικοί για να υπάρχουν σε αυτή τη χώρα? Αν η Τουρκία μπει στην ΕΕ αυτοί είναι τελειωμένοι. Ή τουλάχιστον πρέπει να περιοριστούν στους στρατώνες. Και γι'αυτό προκαλούν προβλήματα. Σε έναν πόλεμο, έχουμε και έχουν τόσα να χάσουν (πολιτικά και οικονομικά) που δεν μας παίρνει και δεν τους παίρνει. Με άλλα λόγια klog, ας τους να λένε.Ζεις σε μια χώρα πιο μπροστά απο τη δική τους. Όταν πλουτίσουν λίγο θα καλομάθουν και θα ψάχνουν το νέο grand theft auto παρά την καταγωγή του Φιλίππου. Πάντα έτσι γινόταν. Βtw, πως στα κομμάτια έκανες παράθεση το κομμάτι μου, με τις απαντήσεις σου μέσα???)))) Συμφωνώ μαζί σου στο 95% της τοποθέτησης σου. Ποιο είναι το 5%? Είμαι ίσως η τυχερότερη και ποιο ευνοημένη χώρα των Βαλκανίων. Περίπου 30-40 Χρόνια μπροστά απο τις άλλες(Έστω και καμια 15 πίσω απο την άλλη Ευρώπη) με ρυθμούς που τα επόμενα 10 μπορεί να ανοίξουν την διαφορά. Δεν παύω όμως να είμαι κομμάτι των Βαλκανιών τα οποία ιστορικά αποτελούν χώρος για μαθητευόμενους μάγους στα διάφορα Think Tank ένθεν και ένθεν του Ατλαντικού. Τι θέλω να πώ? Η Σερβία δεν διαλύθηκε γιατί κάποιοι στο ΝΑΤΟ έγιναν Ουμανιστές ούτε γιατί ξαφνικά τους πόνεσε όσα έκανε ο Μιλόσεβιτς. Είναι σαφές πως κάποιοι επαναχαράσουν τον χάρτη στην περιοχή δημιουργόντας μικρά και ευκολοδιαχείριστα προτεκτοράτα. Όχι βέβαια δε μπορώ να φοβηθώ τις χώρες που ανέφερες μπορώ όμως να φοβηθώ τον υποστηρικτή της (Αμερική) όταν τον ακούω να λέει απο τα επισημότερα χείλη του Υφυπ.Εξωτερικών να λέει πως υφίσταται Μακεδονικό έθνος και την Γλώσσα του την διδάσκουν εδώ και χρόνια στους διπλωμάτες τους. Γιατί το επόμενο βήμα είναι η δημιουργία μειονότητας και ποιος ξέρει τι άλλο. Ναι σίγουρα δεν είμαστε Σερβία και σίγουρα έχουν και κάποιοι άλλοι συνφέροντα εδώ που είναι αντικρουόμενα με αυτά των Αμερικάνων. Αυτό λεω φίλε μου ότι οι απο πίσω που κινούν τα νήματα δεν έχουν ιερό και όσιο και δεν θα κολήσουν για τα συμφέροντα τους να βάλουν φωτιά στην περιοχή. Κάθε φυσιολογικός άνθρωπος έτσι και γω ελπίζει να μην γίνει κάτι τέτοιο. Απλα έγραψα ανάμεσα στο κείμενό σου
marantonis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Και πολεμος να γινει, εδω στη Κρητη δε κινδυνεύουμε
klog Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Και πολεμος να γινει, εδω στη Κρητη δε κινδυνεύουμε Μόνο απο τον Καντάφι που δήλωσε ζώνη οικονομικής εκμετάλευσης μέχρι ΚΑΙ την Γαύδο. Και νόμιζα πως μόνο οι Τούρκοι την είχαν βάλει στο μάτι.Πρέπει να έχει πολύ πετρέλαιο απο κάτω....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.