Προς το περιεχόμενο

Σενάρια πολέμου Ελλάδας - Τουρκίας

stefplak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εδώ ο φίλτατος τζιμάρας εννοεί ότι εμάς οι φαντάροι μας είναι μορφωμένοι. Οπότε σου λέει αν τραυματιστεί κανείς στο πεδίο της μάχης, όλο και κάποιος γιατρός θα βρίσκεται πιο δίπλα, και θα πεταχτεί να τον σώσει.

Καλά θα κάνουμε να υποχρεώσουμε και τους γκέη να πηγαίνουν στρατό Να μην τρέχουν πάλι οι εργαζόμενες μητέρες, άμα κάτσει καμιά στραβή και πάμε για ντου στην πόλη, με τις κάλτσες στα χέρια και τα φαγητά, να τα αναλάβουν αυτοί. Με το αζημίωτο φυσικά γιατί θα είναι στον ίδιο λόχο με τον άντρα τους.

Υπάρχουν πολλοί αξιοπρεπείς gay που κάνουν τη θητεία τους και τιμάνε τους νεκρούς. Στρατό δεν πάει ο άνδρας, πάει ο ικανός και ο gay έχει τη φυσική κατάσταση για θητεία. Αν και οι γυναίκες ήταν σαν τις λιονταρίνες και όχι πλάσματα ανίκανα να σηκώσουν το ίδιο τους το βάρος, τότε και αυτές βουρ στρατό!!!

• Απαντ. 105
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Υπάρχουν πολλοί αξιοπρεπείς gay που κάνουν τη θητεία τους και τιμάνε τους νεκρούς. Στρατό δεν πάει ο άνδρας, πάει ο ικανός και ο gay έχει τη φυσική κατάσταση για θητεία. Αν και οι γυναίκες ήταν σαν τις λιονταρίνες και όχι πλάσματα ανίκανα να σηκώσουν το ίδιο τους το βάρος, τότε και αυτές βουρ στρατό!!!

Ειλικρινά δεν ξέρω πόσα κιλά είναι οι γυναίκες που συναναστρέφεσαι, αλλά σε γενικές γραμμές, οι περισσότερες μπορούν μια χαρά να σηκώσουν και να κουμαντάρουν το ΒΑΡΟΣ τους και ολόκληρης της οικογένειας άμα λάχει. Τώρα αν εσύ θέλεις μέσω του φόρουμ να κάνεις επίδειξη δύναμης, ανέβασε καμιά πικ με τη μηχανάρα σου (ωπ, μπερδεύτηκα, άλλος είναι αυτός) να δούμε τα ποντίκια σου και άσε τα σάπια.

Να ξέρουμε και ποιος θα προστατέψει την πατρίδα από τον εχθρό ρε αδερφέ, γουρούνι στο σακί θα στείλουμε στημπόλη;

Δημοσ.
(...)Καλά θα κάνουμε να υποχρεώσουμε και τους γκέη να πηγαίνουν στρατό Να μην τρέχουν πάλι οι εργαζόμενες μητέρες, άμα κάτσει καμιά στραβή και πάμε για ντου στην πόλη, με τις κάλτσες στα χέρια και τα φαγητά, να τα αναλάβουν αυτοί. Με το αζημίωτο φυσικά γιατί θα είναι στον ίδιο λόχο με τον άντρα τους.

Ιερός Λόχος Θηβών .. :lol: Πάλι ο Αλέξανδρος, ω αυτός ο Έλληνας ήταν που έβαλε οριστικό τέλος σε αυτή την μάστιγα , αλλά δεν είμαι σίγουρος μήπως το έκανε γιατί γούσταρε κάποιον απο τα πρωτοπαλικαρά τους λολ , δεν είναι κακό ...

Ηθικό στο μάχη ; Καλά κρασιά , πολύ τζον γουεην πέφτει και ράμπο ....

Σουουουουλτς ....

Δημοσ.

...φίλε jimarass, καλύψαμε σε άλλο(α) thread το θέμα "Θρησκεία"...

Βλέπω εδώ παίζει το "Πατρίς"...

...να υποθέσω ότι το "Οικογένεια" ακολουθεί οσωνούπω ε ; !:-D

*...πάντως πολλή φάση έχουν κάποιοι που είναι "πεποισμένοι" για την "ποιοτική υπεροχή της στρατιωτικής μας δύναμης", και έχουν πείσει ευατούς (και το πάνε για τους αλλήλους τώρα) ότι "..όχι βεβαίως αναίμακτα, μα θα νικήσωμεν !" .

...Σχεδόν δηλαδή την ίδια φάση που έχουν όσοι ισχυρίζονται ότι "...μια χαψιά θα μας κάνουν...γι' αυτό εγέρθητι! "

...και παραθέτουν αμφότεροι τα πιστεύω τους, όπως για το "τί χάλια έχει ο αντίπαλος" και "τί σημαίνει τακτική μάχη"..

...Πςςςςςςςςςςς....

Δημοσ.

Τι θα πρότεινες αγπαητέ washcloud για να σπάσει η αλυσίδα , σύμπλεγμα αρειμάνιου <-> προπαγάνδα <-> αναδημιουργία του θεσμου <-> σύμπλεγμα αρειμάνιου κ.ο.κ ; Διάολε είναι μεγάλο το χαράμι !

Δημοσ.

Συγνώμη για το οφφτόπικ, αλλα ειναι επείγον,

ξερεις κανεις που θα βρώ το cheat για άπειρο tiberium στο Age Of Generals : Aegean Storm ????

παιζω online με εναν μεμέτη, των έχω σταματήσει με το spartan bravery spell πριν την Κομοτηνή αλλα δεν ξέρω πόσο θα αντέξω ακόμα! σε λίγο ανεβαίνουμε τεκ λέβελ, και θα μου στείλει άρματα stealth kiofte. helppp!!!

Δημοσ.

Πατάς ~ για να ανοίξει η κονσόλα και πληκτρολογείς : give me mongol heads. 10.000 επιπλέον tiberium κάθε φορά που το πληκτρολογείς.

Δημοσ.

Πάτα ~ να βγει το console και γράψε:

/ns_allow_female_recruits_min1452

/ns_timer_set_1452

Μετά θα ανησυχείς για τις Κουρδικές μειονότητες και την ενδοοικογενειακή βία από γυναίκες καραβάνια.

Δημοσ.

Φίλε Λούσι, αν το κάνει αυτό θα ξεσηκωθούν οι φεμινίστριες και θα γίνει πραξικόπημα, θα χάσει τη θέση του και θα περάσει στρατοδικείο.

Φίλε ράνντομ (πρόσεχε το διπλό "ν" για σωστή προφορα :-)), η γνώμη μου είναι ότι πρέπει να συνθηκολογήσεις δίνοντας όλο το στρατό σου για μια χρυσή λυρίτσα.

Δημοσ.
Ειλικρινά δεν ξέρω πόσα κιλά είναι οι γυναίκες που συναναστρέφεσαι, αλλά σε γενικές γραμμές, οι περισσότερες μπορούν μια χαρά να σηκώσουν και να κουμαντάρουν το ΒΑΡΟΣ τους και ολόκληρης της οικογένειας άμα λάχει. Τώρα αν εσύ θέλεις μέσω του φόρουμ να κάνεις επίδειξη δύναμης, ανέβασε καμιά πικ με τη μηχανάρα σου (ωπ, μπερδεύτηκα, άλλος είναι αυτός) να δούμε τα ποντίκια σου και άσε τα σάπια.

Να ξέρουμε και ποιος θα προστατέψει την πατρίδα από τον εχθρό ρε αδερφέ, γουρούνι στο σακί θα στείλουμε στημπόλη;

Οι περισσότερες γυναίκες που συναναστρέφομαι είναι όπως λένε και στο τραγούδι τους οι Goin'Through στο "λόγια πολλά"! Αυτό φυσικά σημαίνει πως οι υπόλοιπες είναι υπερπολύτιμες και συχνά πιο ικανές από τους περισσότερους άντρες. Δεν είμαι από αυτούς που λένε "women dont have a brain" αλλά από αυτούς που λένε " you got it, use it".

Όσον αφορά την πόλη, αν και ξεκαθάρισα ότι αυτές οι σκέψεις είναι βλακίες, θέλεις να ακούσεις μου φαίνεται και το χώσιμο: Αυτές τις λέξεις που λές λοιπόν σε εμένα πες τες στις γυναίκες που βιάστηκαν στην πόλη όταν καταλήφθηκε, και μετά γύρνα και πες τις ότι σας ξεχάσαμε και οποιαδήποτε αναφορά σε εσάς είναι πια σνομπ!!

Δημοσ.
...φίλε jimarass, καλύψαμε σε άλλο(α) thread το θέμα "Θρησκεία"...

Βλέπω εδώ παίζει το "Πατρίς"...

...να υποθέσω ότι το "Οικογένεια" ακολουθεί οσωνούπω ε ; !:-D

*...πάντως πολλή φάση έχουν κάποιοι που είναι "πεποισμένοι" για την "ποιοτική υπεροχή της στρατιωτικής μας δύναμης", και έχουν πείσει ευατούς (και το πάνε για τους αλλήλους τώρα) ότι "..όχι βεβαίως αναίμακτα, μα θα νικήσωμεν !" .

...Σχεδόν δηλαδή την ίδια φάση που έχουν όσοι ισχυρίζονται ότι "...μια χαψιά θα μας κάνουν...γι' αυτό εγέρθητι! "

...και παραθέτουν αμφότεροι τα πιστεύω τους, όπως για το "τί χάλια έχει ο αντίπαλος" και "τί σημαίνει τακτική μάχη"..

...Πςςςςςςςςςςς....

Σε αυτήν τη χώρα υπάρχουν κάτα κύριο λόγο δύο ειδών άνθρωποι, οι παθιασμένοι με την πατρίδα και αυτοί που σνομπάρουν τους θεσμούς. Ευτυχώς για εμάς υπήρχε και υπάρχει και η μέση οδός, αλλιώς σήμερα θα μας είχαν φάει τα σκυλιά!!

Θες να πεις ότι θα με αρχίσεις τώρα με το θέμα οικογένεια????

Δημοσ.
Nicely done! Για να δούμε τώρα, θα τσιμπήσει ο άλλος το δόλωμα... ; :-D

Πολύ αστείο χοχοχο!

parsifal = δεν έχω άποψη και κάθομαι χασκογελάω χωρίς να χέρω γιατί κλασική (Wagner, Πουτσίνι κτλ) αξία...

Δημοσ.

Μια χαρά άποψη έχω. Με άτομα που αντλούν «επιχειρήματα» από τα nicknames των άλλων είναι που δε μπορώ να την κουβεντιάσω.

Δημοσ.

...άσε που ο " άλλος ", ήμουν μάλλον εγώ, και το θέμα η οικογένεια του jimar...η Οικογένεια δηλαδή γενικά...

(...και το αν θα το κάναμε "έπος" ΚΑΙ εδώ, έτσι Κε parsifal ; :P )

...για μαζεύτε τα poutsinia σας μερικοί...:P

@Fidelio : ...Μαν, τί καπνίζεις ; -Η ΜΑΛΛΟΝ-

...δεν μας δίνεις κι από 'δω ;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...