stefplak Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ....ΕΔΩ ΣΑΣ ΘΕΛΩ.Ποιος νομιζετε οτι θα νικουσε σε εναν πιθανο πολεμο μεταξυ Ελλαδας-τουρκιας...παρακαλω και αναλυση....
Neurotic_Fest Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Ας το πάμε συνθετικά το πράμα. Αρχίζω... Θα χάσουν : οι αγελάδες του Έβρου, οι λαθρέμποροι χοιρινού προς Τουρκία, οι Πακιστανοί μετανάστες που κάνουν (θρησκευτικό) τουρισμό στην Κωνσταντινούπολη. θα κερδίσουν : οι κατσαρίδες. Θα κάνουν πάρτυ : οι συνήθεις ύποπτοι των (επαν-)εξοπλιστικών.
papahlamidas Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Έλεος ρε φίλε τίποτα ποιο μακάβριο δεν είχες να σκεφτείς? Πόλεμος δεν γίνεται με τίποτα πάντως.
thanocaster Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Η Ελλάδα γιατί θα καθαρίσω εγώ. Μα πραγματικά τί είδους απορία είναι αυτή;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Εγώ λέω να αρχίσετε να ετοιμάζεστε για τις καλοκαιρινές σας διακοπές και να αφήσετε τα σενάρια ...Επιστημονικής Φαντασίας!
21century Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Ωραιο θέμα βρήκαμε ξαφνικά, φυσικά 'πόλεμος' υπάρχει αλλά στο Κυβερνοχώρο μεταξύ ελλήνων και τουρκων χάκερ αν δεν το έχετε αντιληφθεί. Και φυσικά δεν έχει καμια σχέση με το Πρωταπριλιάτικο αστείο του Ινσόμνια που έμοιαζε χακεμένο..
Lomar Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 βασικά οι τουρκάλες είναι κ@υλες, οπότε αντί για τις χώρες και τα στρατεύματα να γ@μιομ@στε μεταξύ μας, ας κάνουμε μια ανταλλαγή γυναικείου πληθυσμού καλύτερα (είναι και περισσότερες και πιο άβγαλτες - call me kagkoura)
arkon Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Εγώ λέω να αρχίσετε να ετοιμάζεστε για τις καλοκαιρινές σας διακοπές και να αφήσετε τα σενάρια ...Επιστημονικής Φαντασίας! +1 σε κανενα νησακι....)
Sadamiraq Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Ας βγαλουμε τα παντα τανκς αεροπλανα οπλα και ας μετρησουμε τους στρατιωτες,οι τουρκοι ειναι πολυ παραπανω
stefplak Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Έλεος ρε φίλε τίποτα ποιο μακάβριο δεν είχες να σκεφτείς?Πόλεμος δεν γίνεται με τίποτα πάντως. πω.πω εσεις δεν παιζεστε εδω μεσα...συστηματικη κριτικη σε ολους και σε ολα...ετσι για αυτο τα σπαει το ινσομνια....
washcloud Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 ...καλά, το "Μούφα Και Παραλλαγή - Ψωνάρες Στο Αιγαίο" , δεν το 'χει δει κανείς ; Η Τέχνη είναι προφητική, κύριοι....
geovard Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Γιά κοίτα ρε τούς μιλιταριστές πού δεν κρατιούνται γιά πόλεμο.Ρε κάτσετε καλά.Καλοκαίρι έρχεται.Μπορείτε να φανταστείτε τα ατελείωτα πόδια μιάς Σουηδέζας σαν το κανόνι ενός άρματος αν καί συνειρμικά η εικόνα ενός σηκωμένου κανονιού εύλογα παραπέμπει αλλού.Μόνο τέτοια σενάρια μπορώ εγώ να φανταστώ.Μην χαλάτε τώρα την Ελληνοτουρκική φιλία καί τα Ελληνοτουρκικά σίριαλs τού mega.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.