aiolos85 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 καλησπερα σε ολους σας! εχω μια ασκηση με την java se οπου πρεπει να φτιαξω ενα πιανο appletaki.. οποιος μπορει να με βοηθησει σε αυτο ας ποσταρει.. ευχαριστω!
djapal Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Συνέχεια του διαλόγου... (ακολουθούν κακίες ) -Για προσπάθησε και εσύ να κάνεις κάτι πρώτα... -Προσπάθησα, αλλά δεν κατάφερα πολλά. -Πόσταρέ μας το τι έχεις κάνει για να σε βοηθήσουμε. -Βασικά δεν έχω κάνει τίποτα γιατί δεν ξέρω πως να ξεκινήσω. (Νομίζω εδώ σταματά ο διάλογος)
aiolos85 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 βασικα εχω φτιαξει ολο το σχεδιαστικο κομματι και θα θελα καποιος αν μπορει να μου πει πως θα φτιαξω τον κωδικα για να παταω τωρα καθε πληκτρο και να παιζει η εκαστοτε νοτα.. αν εχει καποιος καποιο λινκ ωστε να δω ενα παραδειγμα θα ταν καλο.. ευχαριστω!
Dr.Fuzzy Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 βασικα εχω φτιαξει ολο το σχεδιαστικο κομματι και θα θελα καποιος αν μπορει να μου πει πως θα φτιαξω τον κωδικα για να παταω τωρα καθε πληκτρο και να παιζει η εκαστοτε νοτα.. αν εχει καποιος καποιο λινκ ωστε να δω ενα παραδειγμα θα ταν καλο.. ευχαριστω! Οριστε! Εχει οτι χρειαζεσαι! Καλο διαβασμα! http://java.sun.com/applets/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.