VasKag Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 εχοντας εγκαταστησει πρωτα τα xp, ειπα να δοκιμασω τα 7. εγκατεστησα τα 7 σε διαφορετικο σκληρο δισκο (χωρις να πειραχτει ο δισκος των xp). εκανα ομως τη βλακεια να μην ξεκινησω την εγκατασταση μεσα απο τα xp παρα να bootαρω με το dvd των 7. τωρα σαν αποτελεσμα ο υπολογιστης ξεκιναει κατευθειαν στα 7. πως θα γινει να εμφανισουμε το dual boot menu ωστε να μπορω να μπαινω και στα xp? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kartaman Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Λοιπον καταλαβα την διαδικασία αλλα εχω κολήσει...το λογισμικο μου είναι win7 home prenium αυθεντικο αλλα μεσα στην συσκευασια του Η/Υ δεν ειχε κανενα cd λογισμικου τον win7.. εχο το serial number τον windows ξερει κανεις τι μπορο να κανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoss1 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Θελω να βαλω 2 λειτουργικα σε 2 διαφορετικούς δίσκους γινεται ομως το ενα να μην επικοινωνει με κανενα τροπο με το αλλο(Ετσι ωστε να μην κολησει πχ καποιον ιο το αλλο λειτουργικο)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoss1 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Γινεται το παραπανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Θα πρέπει να κρύψεις το διαμέρισμα του ενός από το άλλο, γίνεται αυτό, ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoss1 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Με αυτον τον τροπο μενει ασφαλες το κυριως λειτουργικο απο καποια μολυνση του αλλου λειτουργικού? ευχαριστω για την βοηθεια σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Από «απλές» μολύνσεις ναι,υπάρχουν και κάποιες που μπαίνουν στο mbr του δίσκου αυτά δεν τα γλειτώνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darredevvil Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Καλησπέρα αδερφέ και μπράβο που ασχολήθηκες με το θέμα γιατί απασχολεί πολλούς απ' ότι έχω παρατηρήσει.Μία ερώτηση μόνο....Η διαδικασία ισχύει ακριβώς όπως την περιγράφεις και για λάπτοπ? Ευχαριστώ πολυ!!! ναι φίλε μου το ίδιο είναι...δεν αλλάζει κάτι ιδιαίτερο!μπράβο πάντως στο φίλο που έκανε τον οδηγό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioannis8558 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπερα, θα ηθελα να περασω σε ενα laptop με W7 τα Wxp ως Dual Boot. Eχω κανει ηδη ενα partition με 18GB που θελω να τα καθιερωσω για Windows XP. Το θεμα μου ειναι πως οταν παω να bootαρω απ'το usb (ειναι 13αρι δεν παιρνει CD) τα XP δεν τα φορτωνει. Ενδεχεται να φταιει το ahci mode στο bios που εχω για τον ssd? Υπαρχει καποια λυση!? Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Το θεμα μου ειναι πως οταν παω να bootαρω απ'το usb (ειναι 13αρι δεν παιρνει CD) τα XP δεν τα φορτωνει. Το θέμα μου είναι ότι αυτό δεν σημαίνει τίποτα αλλά μπορεί να σημαίνει τα πάντα. Τι κάνει δηλαδή; Δεν ξεκινάει το usb;; βγάζει κάποιο μήνυμα;;Πες μας να σου πούμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioannis8558 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Το θέμα μου είναι ότι αυτό δεν σημαίνει τίποτα αλλά μπορεί να σημαίνει τα πάντα. Τι κάνει δηλαδή; Δεν ξεκινάει το usb;; βγάζει κάποιο μήνυμα;;Πες μας να σου πούμε... ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση! οταν περναει το boot screen που σου δινει δυνατοτητα να μπεις στο bios κτλ αντι να κανει τη διαδικασια που φορτωνει τα αρχεια των windows ή που σου λεει press any key to boot from cd.. απλα εχει τον κερσορα να αναβοσβηνει χωρις να κανει κατι αλλο... ειμαι σιγουρος οτι δεν φταιει το usb διοτι πριν απαυτη τη διαδικασια περασα απο usb παλι τα official w7 (που ειχε μαζι το λαπτοπ) για να κανω fix mbr και fix boot επειδη πριν το ειχα dual boot με Linux και επρεπε να φυγει o grub, και τα φορτωσε κανονικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 απλα εχει τον κερσορα να αναβοσβηνει χωρις να κανει κατι αλλο... Αυτό σημαίνει ότι το σύστημα δεν ξέρει από που να ξεκινήσει,λογικά είναι θέμα από το bios(Boot device κτλ) ,εκτός και αν δεν έκανες σωστά την διαδικασία για να περάσεις τα xp και απλά ξεκινάει από το usb αλλά δεν έχει(βρίσκει) να κάνει τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioannis8558 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Αυτό σημαίνει ότι το σύστημα δεν ξέρει από που να ξεκινήσει,λογικά είναι θέμα από το bios(Boot device κτλ) ,εκτός και αν δεν έκανες σωστά την διαδικασία για να περάσεις τα xp και απλά ξεκινάει από το usb αλλά δεν έχει(βρίσκει) να κάνει τίποτα. την ιδια ακριβως διαδικασια εκανα και πριν που εκανα bootable το φλασακι με τα Windows7 και ολα καλα... (χρησιμοποιησα το UltraISO). Μηπως μια λυση θα ηταν να κανω φορματ τον SSD.. να περασω πρωτα τα Windows XP και επειτα να περασω τα 7αρια? Ειναι αναγκη να το κανω dual boot σημερα γιατι αυριο πρεπει να σταλει στον νεο του ιδιοκτητη ο οποιος εχει αναγκη απτο συστημα να εχει και windows XP ωστε να τρεχει παλαιωτερα προγραμματα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 την ιδια ακριβως διαδικασια εκανα και πριν που εκανα bootable το φλασακι με τα Windows7 και ολα καλα... (χρησιμοποιησα το UltraISO). Δηλαδή τι ακριβός έκανες με το ultraiso; Το ξέρεις ότι τα 7 με τα xp είναι διαφορετικές τεχνολογίες έτσι;;; Ότι πιάνει στο ένα δεν σημαίνει ότι πιάνει και στο άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioannis8558 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δηλαδή τι ακριβός έκανες με το ultraiso; Το ξέρεις ότι τα 7 με τα xp είναι διαφορετικές τεχνολογίες έτσι;;; Ότι πιάνει στο ένα δεν σημαίνει ότι πιάνει και στο άλλο. ανοιξα το iso αρχειο στο προγραμμα και μετα πατησα στην επιλογη make bootable usb μου εβαλε να επιλεξω το usb που θελω, πατησα ΟΚ και αρχησε την διαδικασια. στα w7 εγινε μια χαρα, στα xp εχω το θεματακι. υπαρχει και καποιος αλλος τροπος να δοκιμασω να κανω bootable usb για το iso των windows xp? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα