Επισκέπτης Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Ξέρω 2 τρόπους για να διαγράψεις την καταχώρηση από τον bootloader. Κατεβάζεις το EasyBCD του οποίου λινκ έχω γράψει στην πρώτη σελίδα, πας add/remove entries, επιλέγεις τα XP, πατάς delete και τέλος save[ATTACH]20807[/ATTACH] Στην αναζήτηση/εκτέλεση γράφεις >msconfig πας στην καρτέλα boot, επιλέγεις τα ΧΡ και delete.[ATTACH]20806[/ATTACH] Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντησή σου! Sorry που δημοσίευσα και νέο θέμα με την ίδια ερώτηση. Αν βλέπει κάποιος διαχειριστής ας το διαγράψει αν γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
danaos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Θα ήταν καταπληκτικο να έχουμε και έναν οδηγό εγκατάστασης τριών συστημάτων (XP, WIN7 και ubuntu) ο οποίος θα καλύπτει τα πιθανά προβλήματα από επανεγκαταστάσεις (ο bootloader γίνεται χάλια, συστήματα εξαφανίζονται, κτλ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasis00 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 (επεξεργασμένο) καλησπέρα! να κάνω μια ερώητηση. είχα περασμένα τα xp σε έναν σκληρό και μου έδωσαν άλλον ένα και έβαλα τα windows 7 εκεί και τα είχα dual boot. τώρα όμως θέλω να κρατήσω μόνο τα 7. Πώς θα διώξω τα xp? μόνο από το easybcd θα σβήσω τα xp και φορμάρω τον δίσκο τους και θα είμαι έτοιμος? Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2009 από thanasis00 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markelos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Ακριβώς έτσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
virus33 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 πολυ καλα ολα αυτα αλλα ειμαι της γνωμης να φτιαξεις ενα virtual box μεσα στο λειτουργικο που εχεις και να εγκαταστησεις τα vista η τα xp αντιστοιχα πολυ πιο ευκολα και χωρις να βαραινεις τον υπολογιστη σου με δυο λειτουργικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasis00 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 χθες έσβησα τα xp με το easybcd και όλα καλά. αλλά τον δίσκο που τα έχω μέσα δεν θέλω να τον κάνω φορμάτ επειδή έχω χρήσιμα αρχεία. και έτσι είπα να σβήσω χειροκίνητα ολα αυτά τα αρχεία που δεν χρειάζομαι. όμως έχω κάποια προβλήματα. μερικούς φακέλους μου λέει ότι πρέπει να έχω δικαιώματα δειαχειριστή για να τα σβήσω. δοκίμασα με δεξί κλικ->delete as administrator αλλά πάλι δε με αφήνει. γνωρίζετε κανένα πρόγραμμα που να κάνει force delete φακέλους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 καλησπέρα! να κάνω μια ερώητηση. είχα περασμένα τα xp σε έναν σκληρό και μου έδωσαν άλλον ένα και έβαλα τα windows 7 εκεί και τα είχα dual boot. τώρα όμως θέλω να κρατήσω μόνο τα 7.Πώς θα διώξω τα xp? μόνο από το easybcd θα σβήσω τα xp και φορμάρω τον δίσκο τους και θα είμαι έτοιμος? παρομοιο προβλημα λιγο πιο συνθετο. ενας δισκος χωρισμενος σε 3 partitions C:,D:,V:. στην αρχη εβαλα XP στον C: και μετα dual boot ta 7 στον V:. βεβαια οταν μπαινω στα 7 αντιστρεφονται τα C: kai V: (λογικο) ομως το easybcd θα κανει και σε μενα δουλεια να πεταξω και να σβησω το παρτιτιον με τα XP και να μεινω μονο με τα 7? υποψην οτι το boot γινεται αρχικα απο τον C:(XP) οπου και ξεκινανε τα 7 στον V: ευχομαι να μην σας μπερδεψα. τανκς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
niolaz Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Αγαπητέ φίλε Μarkelo, ισχύουν τα ίδια και για Windows 7, αν γνωρίζεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markelos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Ναι, ισχύουν και για τα 7, ίδια φιλοσοφία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geioannou Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 εμενα γιατι οταν παω να κανω shrink, μπορω να βαλω το μεγεθος toy partition αλλα το shrink δεν ειναι επιλεξημω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XronisR Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 εμενα γιατι οταν παω να κανω shrink, μπορω να βαλω το μεγεθος toy partition αλλα το shrink δεν ειναι επιλεξημω ? Και εγω το ίδιο πρόβλημα έχω φίλε μου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geioannou Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Και εγω το ίδιο πρόβλημα έχω φίλε μου.. και απο εχτες μετα το ποστ που εκανα εχω φαει τον κοσμο και δεν μπορω να βρω λυση. και δεν υπαρχει και εδω κανεις να δωσει καμια απαντηση ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:12 ---------- με τα πολλα καταφερα να δημιουργισω το partition (με προγραμμα εκτος windows) alla μολις κανω boot με το cd ton XP μου γραφει οτι δεν βλεπει κανενα δισκο και ετσι δεν μπορει να προχωρισει σε εγκατασταση λειτουργικου !!!! τι ειναι αυτο παλι..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prigipa_m Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Έχω εγκατεστημένα Windows XP Professional SP2 Eng.. Γίνεται να έχω επιλογή boot Windows ανάμεσα σε αυτο που ανέφερα και σε Windows 7 Ultimate Eng ....? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markelos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Ναι, γίνεται. Αν βάλεις τα 7 μετά τα ΧΡ, σου εμφανίζει επιλογή λειτουργικού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prigipa_m Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Ναι, γίνεται. Αν βάλεις τα 7 μετά τα ΧΡ, σου εμφανίζει επιλογή λειτουργικού. Μπορείς να μου δώσεις περισσότερες πληροφορίες διοτι με το συγκεκριμένο θέμα δεν ασχολήθηκα ποτε...? Ευχαριστώ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα