christomar Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Γεια σας παιδιά, ενώ δούλευα σήμερα κανονικά με κάποιο site που έχω στο server μου, ξαφνικά αργούσε πολύ να φορτώσει και από τότε πλέον δε φορτώνει καθόλου..έλεγξα το server, τον έκανα 100 restart, και ο apache και η mysql τρέχουν, δε μου βγάζει κάποιο σφάλμα στην EasyPHP, απλά δεν μπορεί να φορτώσει τα sites!Έχω ένα site σε joomla και ένα σε moodle και δε μου φορτώνει κανένα από αυτά χωρίς να μου λέει τι φταίει...μπορεί να δώσει κάποιος κάποια ιδέα, γιατί δεν ξέρω και πώς να ψάξω αφού δεν ξέρω τι φταίει????Ευχαριστώ προκαταβολικά!
Apoll Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Κοίτα το firewall και αν τρέχουν τα services. Αν μας πεις και λειτουργικό κλπ ίσως να μπορούμε να βοήθησουμε περισσότερο.
christomar Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Τα services τρέχουν μια χαρά. είναι Windows Και έχω την easyphp με ενσωματωμένα apache, mysql, php. Δε θυμάμαι ακριβώς τις εκδόσεις του καθενός, αλλά έχω την εντύπωση ότι η easyphp είναι η 1.8. Οποιαδήποτε βοήθεια θα είναι κάτι μπας και βρω κάτι παιδιά!
Apoll Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 To firewall το κοιταξες; Ο Apache βλέπει σωστά το path που είναι τα αρχεία;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.