Προς το περιεχόμενο

To pc μου ψήνεται!!!

lion2486

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Τις τελευταίες 2 μέρες έχω την υποψία ότι το pc μου υπερθερμένεται. Η απόδοση έχει μειωθεί δραματικα (χειρότερο απο Pentium III) και η θερμοκρασία στο κουτί υψηλή. Δοκήμασα να αντικαταστήσω την θερμοαπαγωγική πάστα στην ψύκτρα της CPU 2-3 φορές αλλά πάλι τα ίδια. Τί έγινε ξαφνικά? Ισως φταίει το καλοκαίρι! Τί να κάνω???

Δημοσ.

air condition λεγετε....ανοιξε το και ολα θα πανε καλητερα....δεν βλεπω αλλη λυση....ισως αν του ανοιγες τα καπακια και αεριζοταν καλητερα....Ολα τα πισι μας 'υποφερουν' το καλοκαιρι....

Δημοσ.

εγώ έχω αρχήσει να κρυώνω τόσες ώρες που έχω κλιματισμό, με ανοιχτά καπάκια και πάλι ΚΑΡΒΟΥΝΟ!

Δημοσ.
Καλησπέρα σε όλους. Τις τελευταίες 2 μέρες έχω την υποψία ότι το pc μου υπερθερμένεται. Η απόδοση έχει μειωθεί δραματικα (χειρότερο απο Pentium III) και η θερμοκρασία στο κουτί υψηλή. Δοκήμασα να αντικαταστήσω την θερμοαπαγωγική πάστα στην ψύκτρα της CPU 2-3 φορές αλλά πάλι τα ίδια. Τί έγινε ξαφνικά? Ισως φταίει το καλοκαίρι! Τί να κάνω???

Καλησπέρα.."έχω την υποψία" είναι κάτι πολύ γενικό..οπότε καλό θα ήταν να βάλεις κάποιο προγραμμα να το διαπιστώσεις..

Η απόδοση έχει μειωθεί δραματικα (χειρότερο απο Pentium III)

ίσως δεν φταίει η θερμοκρασία, αλλά κάποιος ιος..

Δεν μας λες για αρχή τα ενδότερα του κουτιού σου..?

Δημοσ.

Pentiuum 4 s478 2.53Ghz

2GB ram 400Mhz

Ati X1300 512

hd IDE 80GB WesternDigital

Και τα Ubuntu τρέχουν αργά τώρα. Ποιό πρόγραμμα να χρησιμοποιήσω? Απο task manager 80-90% /2sec CPU

To Avast εδώ και καιρό έχει ενοπίσει ιό στο system32 αλλά δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω χωρίς format!

Δημοσ.
To Avast εδώ και καιρό έχει ενοπίσει ιό στο system32 αλλά δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω χωρίς format!

Κάνε bootscan με το avast..ίσως τον βγάλει, αλλιώς κατέβασε το nod32..

Δημοσ.

1)βγάλε και καθάρισε καλά την ψήκτρα σου

2)βάλε μια καλή πάστα όπως artic silver 5

3) δεν αν λειτουργεί σε σωστά το fan

4)δες αν πατά καλά η ψήκτρα στον CPU σου

5) αν έχεις οθόνη από τις παλιές που είναι σαν ντουλάπα, πρόσεξε να μην την έχεις κοντά στο PC σου όταν το καπάκι του είναι ανοικτό

Υ.Γ. είχα και εγώ τέτοιο πρόβλημα αλλά με λίγο lapping κ.τ.λ. δεν έχω κανένα πρόβλημα!!!

Δημοσ.

Καλύτερα κανε και ένα έλεγχο στη μητρική με πολύμτερο και καλο καθάρισμα παντού με πεπιεσμένο αέρα..

Δημοσ.
Μια εξήγηση του συγκεκριμμένου post, θα ήταν χρήσιμη.

Μάλλον χάρηκε για κάτι ο άνθρωπος και ήθελε να μας το δείξει..:lol::lol:

Δημοσ.

Βγήκατε εκτώς θέματος!

Πολύ καλύτερα, το άφησα να παγώσει, του έκανα σάρωση κατα την εκκίνηση (βρήκε 5-6 ιούς) και μετά με τον κλιματισμό ήταν πολί καλα. Σήμερα δεν έχω βάλει κλιματιστικό και είναι αρκετά καλα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...