Προς το περιεχόμενο

Απλη απορια για O/C

mike^^

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια μια απλη απορια για να μαθαινω...Σκεφτομαι να κανω o/c αλλα μετα που θα φταξω τισ θερμοκρασιες γιατι σε idle τωρα με τισ ζεστες πιανει τους 39 βαθμους ο cpu.Εχω τον Ε6750 στα 333fsb και μνημες στα 800 mhz.Τωρα εχω fsb:dram στα 5:6.Καπου διαβασα οτι πριν κανω οτιδηποτε να βαλω τις μνημες σε 667 ωστε να εχω 1:1.Μετα ομως που θα αλλαξω το fsb του επεξεργαστη θα ανεβουν και οι μνημες ή θα χανω αποδοση ετσι? Η mobo μου ειναι η asus p5k.

Δημοσ.

Για αρχή, 39C είναι μια χαρά χαμηλή θερμοκρασία. Βέβαια σημασία έχει πόσο πιάνει σε full load.

Όσο ανεβάζεις το FSB ανεβαίνει και η συχνότητα της μνήμης (με τη μητρική που έχεις).

Δημοσ.

επειδη πριν ηταν γυρω στους 27-29c.Δηλαδη δεν θα χασω σε αποδοση απο τις μνημες.ευχαριστω πολυ..Μια τελευται απορια.Αν το παρω μεχρι 3,2 που παει ευκολα απο οτι ειδα θα δω διαφορα ή τζαμπα θα το ρισκαρω;

Δημοσ.

Δεν υπάρχει θέμα ρίσκου με το o/c που αναφέρεις. Στην χειρότερη να μην μπορεί να πιάσει τα 3.2 (λέμε τώρα) και να τον γυρίσεις στο default. Οπότε ο καλύτερος τρόπος για να απαντηθεί η ερώτησή σου, είναι να το δοκιμάσεις :)

Γενικά εξαρτάται από τι κάνεις και τι εφαρμογές χρησιμοιποιείς στο pc σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...