mike^^ Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Ρε παιδια μια απλη απορια για να μαθαινω...Σκεφτομαι να κανω o/c αλλα μετα που θα φταξω τισ θερμοκρασιες γιατι σε idle τωρα με τισ ζεστες πιανει τους 39 βαθμους ο cpu.Εχω τον Ε6750 στα 333fsb και μνημες στα 800 mhz.Τωρα εχω fsb:dram στα 5:6.Καπου διαβασα οτι πριν κανω οτιδηποτε να βαλω τις μνημες σε 667 ωστε να εχω 1:1.Μετα ομως που θα αλλαξω το fsb του επεξεργαστη θα ανεβουν και οι μνημες ή θα χανω αποδοση ετσι? Η mobo μου ειναι η asus p5k.
antonl Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Για αρχή, 39C είναι μια χαρά χαμηλή θερμοκρασία. Βέβαια σημασία έχει πόσο πιάνει σε full load. Όσο ανεβάζεις το FSB ανεβαίνει και η συχνότητα της μνήμης (με τη μητρική που έχεις).
mike^^ Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 επειδη πριν ηταν γυρω στους 27-29c.Δηλαδη δεν θα χασω σε αποδοση απο τις μνημες.ευχαριστω πολυ..Μια τελευται απορια.Αν το παρω μεχρι 3,2 που παει ευκολα απο οτι ειδα θα δω διαφορα ή τζαμπα θα το ρισκαρω;
antonl Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δεν υπάρχει θέμα ρίσκου με το o/c που αναφέρεις. Στην χειρότερη να μην μπορεί να πιάσει τα 3.2 (λέμε τώρα) και να τον γυρίσεις στο default. Οπότε ο καλύτερος τρόπος για να απαντηθεί η ερώτησή σου, είναι να το δοκιμάσεις Γενικά εξαρτάται από τι κάνεις και τι εφαρμογές χρησιμοιποιείς στο pc σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.