PETROS13 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Γειά σας.. το pc μου έχει ένα προβληματάκι.. όταν το ανοίγω είναι σχεδόν αθόρυβο ή με ελάχιστη φασαρία (το ελάχιστο δεν με ενοχλεί.) μετά από κάποια ώρα..(κάνα μισάωρο) αρχίζει και κάνει πάραπολύ θόρυβο..σαν να δουλεύει κάτι στο φουλ. μάλλον κάτι θα πρέπει να αλλάξω αλλά τι? (όταν ήταν πιο κρύος ο καιρός δεν έκανε τόσο θορυβο).. έχω : P4 3,20 ghz Asus P5GD1pro ATI X600XT Seagate 200 GB. όπως και 2 ανεμιστήρες μέσα στο κουτί (έναν μπροστά και έναν πίσω) δεν νομίζω να είναι αυτοί το πρόβλημα θορύβου... καμιά ιδέα?
antonl Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Όπως φαντάζεσαι κι εσύ, κάτι ζεσταίνεται πάνω από κάποιο συγκεκριμένο όριο μετά από μικρό χρονικό διάστημα και το fan του αρχίζει να λειτουργεί ταχύτερα. Βρες με ενα monitoring πρόγραμμα τι είναι αυτό το κάτι (cpu / vga / psu / m/b - cpu θα ψήφιζα εγώ) και βλέπουμε.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 (όταν ήταν πιο κρύος ο καιρός δεν έκανε τόσο θορυβο).. Το ειπες και μονος σου, τωρα με τις ζεστες ανεβαινει και η θερμοκρασια του υπολογιστη. H του επεξεργαστη ειναι η της καρτας γραφικων.
PETROS13 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 με βάση το everest που είδα θερμοκρασίες είναι... Motherboard 36 - 40 Seagate 34-36 CPU 37 -44 (ανεβοκατεβαίνει συνέχεια..) δεν μπορώ να πω ότι είναι πολύ υψηλές.. υπάρχει περίπτωση να είναι καμιά κάρτα γραφικών?
COMPUTERMAN Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Γειά σας..το pc μου έχει ένα προβληματάκι.. όταν το ανοίγω είναι σχεδόν αθόρυβο ή με ελάχιστη φασαρία (το ελάχιστο δεν με ενοχλεί.) μετά από κάποια ώρα..(κάνα μισάωρο) αρχίζει και κάνει πάραπολύ θόρυβο..σαν να δουλεύει κάτι στο φουλ. μάλλον κάτι θα πρέπει να αλλάξω αλλά τι? (όταν ήταν πιο κρύος ο καιρός δεν έκανε τόσο θορυβο).. έχω : P4 3,20 ghz Asus P5GD1pro ATI X600XT Seagate 200 GB. όπως και 2 ανεμιστήρες μέσα στο κουτί (έναν μπροστά και έναν πίσω) δεν νομίζω να είναι αυτοί το πρόβλημα θορύβου... καμιά ιδέα? να έχεις ανοικτό το καπάκι του PC σου και θα είσαι οκ
babis-x Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 'Ανοιξε το κουτί. την στιγμή που κάνει τον θόρυβο, δοκίμασε να σταματήσεις "στιγμιαία" ένα - ένα όλα τα funs. Έτσι θα ξέρεις πιό κάνει την ζημιά. Αφού το βρείς (αν είναι από fun), μερικές σταγόνες από λάδι ραπτομηχανής στον άξονα του, εξαφανίζουν το πρόβλημα. Υ.Γ. ψάξε σε παλαιότερα post, για αναλυτικότερες οδηγίες
PETROS13 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 το θέμα είναι ότι αν σταματήσω του επεξεργαστή για παράδειγμα το ανεμιστηράκι θα κλέισει τελείως το pc.. (τότε πράγματι θα έχω ησυχία!)
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Eαν το σταματησεις για 2-3 sec δεν υπαρχει κανενα προβλημα
PETROS13 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Ένα θετικό και ένα πολύ αρνητικό... Το ανεμιστηράκι του επεξεργαστή έκανε το θόρυβο... το αρνητικό..έσπασε το ένα πλαστικό από το ανεμιστηράκι όπως πήγα να το σταματήσω... πάω για αλλαγή ανεμιστήρα... τώρα κάνει σαν τα μηχανήματα στα πανηγύρια και τρέμει όλη η κεντρική μονάδα....
washcloud Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 να έχεις ανοικτό το καπάκι του PC σου και θα είσαι οκ ...με ανοιχτό το pc, η θερμοκρασία ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ... (..η χρήση των ανεμιστήρων τοποθετημένων ΣΩΣΤΑ, με ΚΛΕΙΣΤΟ το κουτί, είναι που εξασφαλίζει την σωστή ροή αέρα, και συνεπώς την ψύξη...)
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Ένα θετικό και ένα πολύ αρνητικό... Το ανεμιστηράκι του επεξεργαστή έκανε το θόρυβο... το αρνητικό..έσπασε το ένα πλαστικό από το ανεμιστηράκι όπως πήγα να το σταματήσω... πάω για αλλαγή ανεμιστήρα... τώρα κάνει σαν τα μηχανήματα στα πανηγύρια και τρέμει όλη η κεντρική μονάδα.... με τι πηγες να το σταματησεις ;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Moderators Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Βρε συ στα πτερυγια το σταματησες? Στο κεντρο το παταμε Καλα δεν πειραζει αφου ετσι κι αλλιως αλλαγη θα ετρωγε
PETROS13 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 κατσαβίδι χρησιμοποίησα... θα βάλω άλλο, ας ελπίσουμε ότι άλλο πάει να είναι αθόρυβο.. στο κέντρο όταν πήγα να το πατήσω τρύπησε αυτό το πλαστικό που γράφει intel πάνω.. λέω μπααα..λάθος κάνω...και δοκίμασα στα πτερύγια..έτσι έφυγε το ένα... καμιά πρόταση για το τι να βάλω? κάτι αθόρυβο, και οικονομικό...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Moderators Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Ε με το δαχτυλο το πατας στη μεση βρε! Δε τα σουβλιζουμε τα καημενα... Τεσπα. Το ανεμιστηρι της Intel το στοκ ειναι? Ποσα εκατοστα ειναι σε μεγεθος?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.