beont Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Καλησπέρα έχω XP με Norton AntiVirus και στελνει το μηχανιμα μαιλ παντου δεν ξερω που αλλα βγάζει κατω δεξια φακελακια συνέχεια. το νόρτον δεν βγάζει τιποτα μονο μυνήματα οτι οι διευθύνσεισ εμαιλ που (παω να στείλω ) δεν είναι εγγυρες. γιατι δεν βρίσκει τον ιο? Τι να κανω
steant Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Doctor spyware και σωθηκες, αμα βρει τον ιο και τον σβησεις μετα αν θες διεγραψε το προγραμμα για να μη σου βαρενει το συστημα
-WISE- Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 κανε και ενα σκαν με το Ccleaner (και ρετζιστρι) ειμαι περηφανος που προλαβα τον wash!!:lol:
lefi Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 κανε και ενα σκαν με το Ccleaner (και ρετζιστρι) ειμαι περηφανος που προλαβα τον wash!!:lol: Μα καλά τι δουλειά έχει αυτό το πρόγραμμα; διαγράφει και ιούς
-WISE- Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Μα καλά τι δουλειά έχει αυτό το πρόγραμμα; διαγράφει και ιούς οχι ακριβως...απλα διαγραφει ολα τα αχρηστα αρχεια και δεδομενα που κατεβαινουν στο πισι σου οταν σερφαρεις και οταν κανεις νταουνλοαντινκ.
1000 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Προτείνω να βάλεις κάποιο καλύτερο ΑV (kaspersky πχ.) και παράλληλα 1-2 καλά προγράμματα για έλεγχο και προστασία από spyware κλπ. (ewido, SuperAntispyware, Malwarebytes' Anti-Malware). Κατόπιν αφού απεγκαταστήσεις τα παλιά προγράμματα προστασίας και βάλεις τα καινούρια μπες σε κατάσταση safe mode έχοντας απενεργοποιήσει το system restore (αφού βεβαίως έχεις κάνει πρώτα όλα τα απαραίτητα updates) και κάνε ένα full system scan. Μετά από όλα αυτά δε νομίζω να αντιμετωπίσεις ξανά κάποιο πρόβλημα με τέτοιου είδους ζητήματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.