Προς το περιεχόμενο

Help Virus

beont

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω XP με Norton AntiVirus και στελνει το μηχανιμα μαιλ παντου δεν ξερω που αλλα βγάζει κατω δεξια φακελακια συνέχεια. το νόρτον δεν βγάζει τιποτα μονο μυνήματα οτι οι διευθύνσεισ εμαιλ που (παω να στείλω ) δεν είναι εγγυρες. γιατι δεν βρίσκει τον ιο?

Τι να κανω

Δημοσ.

Doctor spyware και σωθηκες, αμα βρει τον ιο και τον σβησεις μετα αν θες διεγραψε το προγραμμα για να μη σου βαρενει το συστημα

Δημοσ.

κανε και ενα σκαν με το Ccleaner (και ρετζιστρι)

ειμαι περηφανος που προλαβα τον wash!!:-D:lol:B)

Δημοσ.
κανε και ενα σκαν με το Ccleaner (και ρετζιστρι)

ειμαι περηφανος που προλαβα τον wash!!:-D:lol:B)

Μα καλά τι δουλειά έχει αυτό το πρόγραμμα; διαγράφει και ιούς:confused:

Δημοσ.
Μα καλά τι δουλειά έχει αυτό το πρόγραμμα; διαγράφει και ιούς:confused:

οχι ακριβως...απλα διαγραφει ολα τα αχρηστα αρχεια και δεδομενα που κατεβαινουν στο πισι σου οταν σερφαρεις και οταν κανεις νταουνλοαντινκ.

Δημοσ.

Προτείνω να βάλεις κάποιο καλύτερο ΑV (kaspersky πχ.) και παράλληλα 1-2 καλά προγράμματα για έλεγχο και προστασία από spyware κλπ. (ewido, SuperAntispyware, Malwarebytes' Anti-Malware).

Κατόπιν αφού απεγκαταστήσεις τα παλιά προγράμματα προστασίας και βάλεις τα καινούρια μπες σε κατάσταση safe mode έχοντας απενεργοποιήσει το system restore (αφού βεβαίως έχεις κάνει πρώτα όλα τα απαραίτητα updates) και κάνε ένα full system scan.

Μετά από όλα αυτά δε νομίζω να αντιμετωπίσεις ξανά κάποιο πρόβλημα με τέτοιου είδους ζητήματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...