Προς το περιεχόμενο

Άσκηση σε FORTRAN.

greekforce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο παρακάτω link είναι μια άσκηση της FORTRAN. Όποιος ξέρει παρακαλώ αν μπορεί να μου πει την απάντηση. Σας ευχαριστώ.

0001sa5.png

Δημοσ.

Φιλε δεν ειναι μια ερώτηση για να δοθεί απάντηση. Εδω πρέπει να γραφτει πρόγραμμα. Κια δεν νομίζω να είναι διαθεσιμος καποιος να φάει ενα τεταρτο πληκτρολογόντας για χάρη σου , ενω εσύ δεν εχεις κάνει τη παραμικρή προσπάθεια για επίλυση ....

Γραψε τουλάχιστον 10 γραμμές κώδικα , εστω και λανθασμένες, και καποιος θα σε διορθώσει. Να βοηθήσουμε ναι λοιπόν , αλλα οχι να σε υποκαταστήσουν

Φιλικά , γιατι βλεπω οτι είσαι καινούργιος στο forum, και ισως δεν εχεις καταλάβει τη νοοτροπία του...

Δημοσ.

Φίλε μου η άσκηση δεν είναι δικιά μου, είναι για ένα ξαδερφάκι μου και με ρώτησε αν μπορώ να τον βοηθήσω. Εγώ απο FORTRAN δεν ξέρω τίποτα μόνο PASCAL kai Visual Basic ξέρω. Απλά είπα μήπως κάποιος ξέρει και μπορέσει να μου δώσει την απάντηση. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρων πάντως.

Δημοσ.

Καλημέρα και από μένα.

Φίλε greekforce,

Παρέπεμψε το ξαδερφάκι σου να διαβάσει εδώ και εδώ. Υπάρχουν χρήσιμα στοιχεία και παραδείγματα.

Ας τα διαβάσει , και αν κάτι συγκεκριμένο δεν καταλαβαίνει , μπορεί να κάνει συγκεκριμένη ερώτηση. Πρώτα όμως να προσπαθήσει .

Το forum δεν είναι για την επίλυση ασκήσεων ... :-) ΜΟΝΟ για λύση αποριών. Αφού πρώτα υπάρχει προσπάθεια ...

Ας στρώσει κ@λο το ξαδερφάκι σου και μετά ας θέσει συγκεκριμένα ερωτήματα.

Δημοσ.

Σε τέτοιες περιπτώσεις, η επίλυση σε Pascal μοιάζει με την επίλυση σε Fortran. Συνεπώς, δοκίμασε να τη λύσεις με Pascal και βοήθα το ξαδερφάκι σου, αφού προσπαθήσει να κάνει κάτι μόνο του, μετά.

Δημοσ.
Σε τέτοιες περιπτώσεις, η επίλυση σε Pascal μοιάζει με την επίλυση σε Fortran. Συνεπώς, δοκίμασε να τη λύσεις με Pascal και βοήθα το ξαδερφάκι σου, αφού προσπαθήσει να κάνει κάτι μόνο του, μετά.

Εγώ έχω μία παρόμοια πρόταση, γράψε εσύ το πρόγραμμα σε Pascal η ψευδοκώδικα και συνδιάστε το με της εντολές της Fortran (που οφείλει να ξέρει ο ξάδελφός σου).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...