Προς το περιεχόμενο

Eρωτηση για Eee Pc 900,701

GeoP0300

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη απο την στιγμη που το ειδα για πρωτη φορα μου κινησε το ενδιαφερον σκεφτομαι να το αγορασω οταν ερθη με το καλο Ελλαδα,κυριως για να εχω pc και στο χωριο μου κατα την διαρκεια των διακοπων αλλα και να το περνω μαζι μου παντου γενικοτερα.Ο λογος για τον οποιο γραφω το post αυτο ειναι για να ρωτησω: σηκωνει το eee pc το lineage2 kαι το counter....Ειναι τα μονα 2 παιχνιδια που εχω σκοπο να παιζω σ΄αυτο κα τιποτα παραπανω οσο αφορα τα games.Εαν οντως τα σηκωνει θα το τσιμπισω απευθιας μολις ερθη.Γι αυτο παρακαλω αν καποιος το εχει δοκιμασει με καποιο απο τα 2 παιχνιδια και παιζει στην προηγουμενη εκδοση eee pc(701) παρακαλω ας το πει.(Ενδιαφερομαι να μαθω κυριως αν παιζει το lineage2 πιο πολυ,το counter το βαζω σε δευτερη μοιρα...)

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.

Αστο... σε λαθος μερια κοιτας... Το μηχανακι αυτο δεν το καναν για παιχνιδια, ασχετα αν παιζει καποια αρκετα παλια.

Δημοσ.

Τελος παντων θα περιμενω να δω τοτε και τις καινουργειες εκδοσεις που θα βγουν εμπεριεχομενου και του vεου μοντελου 1000(οταν...με το καλο βγει και ερθει και Ελλαδα...) το οποιο μολις εμαθα οτι θα ανακοινωσει η asus στο "Computex 2008" απο εδω: http://gizmodo.com/393596/asus-eee-pc-1000-to-debut-first-week-of-june

Περιμενω με αγωνια να βγουν στον "αερα" τα specs του 1000 αλλα και η τιμη(που μαλλον πολυ υψηλη θα ειναι... :-()

Δημοσ.
Τελος παντων θα περιμενω να δω τοτε και τις καινουργειες εκδοσεις που θα βγουν εμπεριεχομενου και του vεου μοντελου 1000(οταν...με το καλο βγει και ερθει και Ελλαδα...) το οποιο μολις εμαθα οτι θα ανακοινωσει η asus στο "Computex 2008" απο εδω: http://gizmodo.com/393596/asus-eee-pc-1000-to-debut-first-week-of-june

Περιμενω με αγωνια να βγουν στον "αερα" τα specs του 1000 αλλα και η τιμη(που μαλλον πολυ υψηλη θα ειναι... :-()

περιμενε οσο θες... δεν προκειτε να αλλαξει κατι!

Κοιτας λαθος κατηγορια φορητων...:-)

Δημοσ.

Νομίζω πως είναι λίγο άκυρη η σκέψη να παίζεις frontline παιχνίδια σε υποφορητούς. Είναι σαν να μου λες ότι θα οδηγήσεις ένα λεωφορείο για να γουστάρεις σε στροφοδιαδρομή. :rolleyes: Από την άλλη, γούστα είναι αυτά. :-D

Δημοσ.

Ρε παιδια απλα ψαχνω να βρω ενα φτηνο και εμφανισημο φορτητο να παρω για να μπορω να παιζω Lineage2 και να μιλαω με τους φιλους μου msn κατα την διαρκεια των διακοπων που δεν θα εχω το desktop μου...Και μιας και ειδα το eee pc που ειναι τοσο μικρο και σε καλη τιμη ρωτησα μηπως σηκωνει το Lineage2 για να το παρω αμα ειναι για τις παραπανω "δουλειες".Και γενικοτρα ψαχνω κατι οικονομικο για τα παραπανω....θα εκτιμουσα αν μπορουσατε να με κατατοπισεται λιγο σε τη μηχανημα πρεπει να ψαχνω για να κανει τα παραπανω και παντα με πιο συμαντικο κριτηριο να ειναι "bang for buck" και γενικοτερα αρκετα οικονομικο....και πανω απ' ολα οταν το κοιτας να σ'αρεσει οχι να συχενεσαι να το βλεπεις....

Ευχαριστω και παλι για τον χρονο σας.

Δημοσ.

Κοιταξε για σερφινκγ, μουσικη και καμια ταινια divx σηκώνει άνετα αλλα μονο απλα δισδιαστατα παιχνιδια, οποτε μην έχεις τετοιες απαιτήσεις αλλα μερικά παλιά μπορει να σηκώσει ΄με χαμηλή ανάλυση..

Δημοσ.

Σχετικα λιγο κολλημα τροει και πρεπει να το εχει και high details οποτε πιστευω πως αφου μπορει να το πεζει το 701 που ειναι και underclocked.. λογικα το 900,901 και ποσο μαλλον το 1000 πιστευω οτι θα το σηκωνουν ανετα και ισως και σε full details...θα δειξει...

Ευχαριστω και παλι!

Δημοσ.

Οι πιο πολλοι στο youtube εχουν clockarei τα εεε τους στα 900 ++ για τα παιχνιδια. Δεν νομιζω στα αλλα μοντελα να υπαρχει διαφορα αφου ουτε καλυτερος επεξεργαστης , ουτε καλητερη cpu μπαινει. Απλα οι ατομ θα εχουν λιγοτερη καταναλωση , λιγοτερη θερμοκρασια αρα πιο σταθερα αμα τα κλοκαρεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...