washcloud Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Νοικοκυρές ρόμποκοπ. [...]η κυρία που βοηθάει στην καθαριότητα του σπιτιού [...] ...νοικοκυρές...;!
Sisi3 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Εχω παραγγειλει και εχω παρει σετ για τα τζαμια αυτοκινητου (απεξω και αντιθαμβωτικο) αλλα δεν εχω αξιωθει να τα δοκιμασω.... Γιάννη εφάρμοσέ το τώρα πρίν πιάσουν οι βροχές και θα δεις!!!
βαγγελης1 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Εβλεπα στο Μega ενα τυπο που ειχε υγρο επικαλυψης βασισμενο σε νανοτεχνολογια που απο οτι καταλαβα επικαλυπτε επιφανειες (ακομα και αυτοκινητα) που οταν λερωνοντουσαν μετα με ενα απλο νερο καθαριζαν τελεια. Καπως ετσι τα ελεγε αλλα οδηγουσα εκεινη την ωρα. Γερμανικο προίον απο οτι ελεγε.... Ξερει καποιος κατι ???? Φίλε Γιάννη ο τύπος στο Μεga είναι όπως τα λέει.Χρησημοποιώ αυτά τα προιόντα απο την Γερμανία και εχω τρελαθεί.Τώρα και μήνες δεν έχω πάει πλυντίριο το αυτ/το και τα τζαμια είναι πεντακάθαρα.Πάρτο θα με θυμηθείς.
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Φίλε Γιάννη ο τύπος στο Μεga είναι όπως τα λέει.Χρησημοποιώ αυτά τα προιόντα απο την Γερμανία και εχω τρελαθεί.Τώρα και μήνες δεν έχω πάει πλυντίριο το αυτ/το και τα τζαμια είναι πεντακάθαρα.Πάρτο θα με θυμηθείς. Εχω παρει εδω και δυο μηνες το σετ καθαρισμου για τα τζαμια με 55 ευρω και δεν εχω αξιωθει να το χρησιμοποιησω... Το πλυντηριο τι σχεση μπορει να εχει ???? Υπαρχει κατι να μην λερωνει το αμαξωμα ? Ευχαριστω.
giorgos_1000 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Υπάρχει κάτι καλύτερο, που κρατάει 10 χρόνια (θωράκιση) κατά της βρωμιάς,δηλαδή λερώνει δύσκολα-καθαρίζει πολύ ευκολα και κάνει για όλο το αυτοκίνητο, εκτός απο τα καθίσματα.Επιπλέον κάνει οικονομία 2% στα καύσιμα.Ο τύπος στο MEGA το έχει 70 ΕΥΡΩ,αυτή την τιμή είδα σε ένα site, ο άλλος το έχει περίπου στη μισή τιμή.Ψάχνω ένα φίλο μου, που μου το είπε για να μου δώσει πληροφορίες.
slygeo87 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Ξεβουλώνει νεροχύτες σκοτώνει κατσαρίδες στις γωνίες.
ababapanos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 το ειδα σημερα στον ΑΝΝΤ1 το πρωι. Μαλλον θα παρω 2 , ενα για το αμαξι και ενα για τους καναπεδες του σπιτιου
gvaggis Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Μου έκαναν επίδειξη χτες στο πλυντήριο που πάω το αμάξι.. Ο τύπος ετοιμάζεται να κάνει εισαγωγή κ με έστρωσε κάτω να μου κάνει Show! Ντάξει, ψαρωτικό είναι λίγο. Υποτίθεται πως "σφραγίζονται" οι επιφάνειες με το νανο κ δε μπορεί να "κάτσει" επάνω στην επιφάνεια τίποτε.. Μου έδειξε με σκόνη, με νερό...Όλα με ένα φύσημα έφευγνα απο την επιφάνεια του αυτοκινήτου, οπότε υποθέτεις πως με εν κινήσει το αμάξι "αυτο-καθαρίζεται" ! Μετά βέβαια το παρατράβηξε ο τύπος αφού μου είπε πως μπορείς να ψεκάσεις κ τις κουρτίνες του σπιτιού σου και να μην καούν!!Κ καλά αφού δε περνά οξυγόνο, πως να πάρει φωτιά το όποιο αντικέιμενο? Πρακτικό κ για Κούρδους ξέρω γω.. Είχε τη πλάκα του, αλλά δε ξέρω..Για όλο το άμάξι ήθελε ενα 300άρι. Άσε, το πλένω κ μόνος μου.
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Μου έκαναν επίδειξη χτες στο πλυντήριο που πάω το αμάξι..Ο τύπος ετοιμάζεται να κάνει εισαγωγή κ με έστρωσε κάτω να μου κάνει Show! Ντάξει, ψαρωτικό είναι λίγο. Υποτίθεται πως "σφραγίζονται" οι επιφάνειες με το νανο κ δε μπορεί να "κάτσει" επάνω στην επιφάνεια τίποτε.. Μου έδειξε με σκόνη, με νερό...Όλα με ένα φύσημα έφευγνα απο την επιφάνεια του αυτοκινήτου, οπότε υποθέτεις πως με εν κινήσει το αμάξι "αυτο-καθαρίζεται" ! Μετά βέβαια το παρατράβηξε ο τύπος αφού μου είπε πως μπορείς να ψεκάσεις κ τις κουρτίνες του σπιτιού σου και να μην καούν!!Κ καλά αφού δε περνά οξυγόνο, πως να πάρει φωτιά το όποιο αντικέιμενο? Πρακτικό κ για Κούρδους ξέρω γω.. Είχε τη πλάκα του, αλλά δε ξέρω..Για όλο το άμάξι ήθελε ενα 300άρι. Άσε, το πλένω κ μόνος μου. Που ειναι αυτο το ...πλυντηριο ?
million_voices Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 αυτο το προιον του lidl τι ακριβως κανει αν ξερει κανεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.