Προς το περιεχόμενο

Υγρη νανοτεχνολογια

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν ειπε ποτε οτι σταματας να πλενεις αυτοκ.απλα οτι με ενα νερο θα φευγουν ολα...η ολη ιστορια ειναι οτι αφηνει μια μεμβρανη που φευγει αναλογα με τα πλυσηματα

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εβλεπα στο Μega ενα τυπο που ειχε υγρο επικαλυψης βασισμενο σε νανοτεχνολογια που απο οτι καταλαβα επικαλυπτε επιφανειες (ακομα και αυτοκινητα) που οταν λερωνοντουσαν μετα με ενα απλο νερο καθαριζαν τελεια.

Καπως ετσι τα ελεγε αλλα οδηγουσα εκεινη την ωρα.

Πάντως εμένα η νάνο τεχνολογία δεν με τρομάζει καθόλου! Το ότι έβλεπες τηλεόραση ενώ οδηγούσες, αυτό με κάνει πραγματικά να τρέμω.:-):-)

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Οπώς προείπαν ειναι της εταιρείας Percenta ο ανθρωπος που ειχε παει στο Mega. Το site ομως ειναι το www.percenta.gr .

Τελος πρεπει να διορθώσω καποια ατομα ςσ προς την τιμή .. Εχω αγορασει τετοια σκευασματα νανοτεχνολογιας απο την εταιρεια και εχω μείνει πληρως ικανοποιημένος και προς την ποιότητα και ως προς την τιμή που ειναι απο 1,5 μεχρι 2 ευρώ το τετραγωνικό κάθε επιφάνειας.. πχ. για για 10 τετραγωνικα τζαμαρίες μπορείτε να πληρώσετε απο 15 έως 20 ευρό για το υγρό νανοτεχνολογία και να εχετε το κεφάλι σας ησυχο για 2 + χρονια..

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και μερικα απο τα nanotechnology video της Percenta

Δημοσ.
Και φαντάζομαι έτυχε να περνάς από εδώ και είπες να μας γράψεις τις εμπειρίες σου...

Σωστα. Ψαχνοντας για περισσοτερες εταιρείες με αλλα προιοντα με το google μπηκα εδώ και εφριξα με τις τιμες που είδα οτι αναφερόνταν σε προιοντα νανοτεχνολογίας .. με τα ποσα αυτα που ειδα αγοραζεις χρυσο ρολοι και δεν σου σκουριαζει ποτε.. νανοτεχνολογια ειναι κατι σαν μονιμο απολυμαντικο η καθαριστικο αναλογα με την χρηση αλλα παραλληλα ειναι πολυ ποιο φθηνο απο οτι υποθηκε..

Αν πιστευεις φιλε μου οτι εκανα διαφημιση λεγοντας την εμπειρία μου απο την εν λογο εταιρεία τοτε διεγραψε το τι ειπα και πεταξε με απο το site.. τοσο απλα.. αλλα να σου διευκρινησω κατι.. μιλησα ανοιχτα για το ονομα της εταιρείας μονο και μονο για να προστατεψω οποιον θελησει να αγορασει προιοντα απο αλλες εταιρείες που μονο νανοτεχνολογια δεν πουλανε αλλα την ονομαζουν ετσι..

Δημοσ.

1. Δεν είμαι υπεύθυνος στο site για να κάνω ο,τιδήποτε.

2. Δε με πείθεις.

3. Η νανοτεχνολογία προφανώς και δεν είναι καθαριστικό.

Νανοτεχνολογία είναι ένας όρος ο οποίος χρησιμοποιείται για να περιγράψει τη δημιουργία και χρήση λειτουργικών δομών μεγέθους μεταξύ 1 και 100 νανομέτρων, της τάξεως δηλαδή του 10-9μέτρων.
Δημοσ.

Μου θυμιζουν τις διαφημισεις στο Truman Show ειναι μερικα ποστς :-)

Η νανοτεχνολογια υγρη, αλλα η διαφημιση στεγνη :lol:

Δημοσ.

απο επικοινωνια που ειχα για σετ αυτοκινητου...

<<Το σετ για το βερνίκι αυτοκινήτου έχει το μεσαίο 86,30 euro και το μεγάλο 99,90 euro διάρκεια 2 χρονιά >>

κατι παρομοιο ειναι κ η πλαστελινη που βαζουν στα αυτοκ.Αλλα για μια φορα/εργασια ζητανε 50ε.

Δημοσ.

KWSN men πολυ καχυποπτος εισαι ρε παιδι μου! :lol:

παντως να αφησουμε την πλακα στην ακρη διαβαζα πριν καιρο οτι στο καινουριο νισσαν μουρανο η μπογια που εχουν χρησιμοποιησει ειναι προιον νανοτεχνολογιας..συγκεκριμενα ενας ιαπωνας ειχε παρει μια συρματοβουρτσα και μοιρασε αλλες τοσες στους δημοσιογραφους και να προσπαθησουν να ξεκωλιασουν τη μπογια...μετα απο λιγο επαιρνε ενα κουβα ζεστο νερο και εβλεπες πως οι γρατζουνιες εξαφανιζονταν σαν να μην εγινε τπτ...και συνεχιζε ο ιαπωνας με λυσσα να κανει γραμμες

Δημοσ.

Νανοτεχνολογια καθαριστικα εχει και η BMW, και απο οσο θυμαμαι δεν το εχουμε και τοσο ακριβα, κανα 15 ευρο και ειναι καπου στο μισο λιτρο και ισως και λιγοτερο....

Δημοσ.

1. Τοτε πες το σε καποιον υπευθυνο..

2. Δεν το εγραψα για να πεισω κανέναν.. Αναλυτης συστηματων ειμαι, οχι dealer της εταιρειας.

3. Σωστη η παραθεση αλλα οσον αφορα την δομή της νανοτεχνολογιας και βασικα των νανοσωματων. Τωρα αν θες να μαθεις για τις εφαρμογες τις απλα σταματα να γινεσαι πνευμα αντιλογιας και ψαξε στο ιντερνετ αφου οσα ειχα γραψει [που τα βρηκες ως διαφημιση] δεν σου κανουν..

bugsbunnie οσο αναφορα την ΒΜW διάβασα προσφατα οτι με ανθρακονυμα νανοτεχνολογιας θα φτιάξουν ενα νεο μοντελο που θα κανει το αυτοκινητο πολυμορφικο με ολη την σημασια της λεξεις.. Με αλλα λογια θα μπορει ο οδηγος να επιλεξει το σχημα του αυτοκινητου πριν η μετα την οδηγηση.. φοβερο? Και το πρωτο Concept Car Θα εμφανιστει στο επόμενο σαλονι οδηγησης..

ΥΓ [Τωρα περιμενω απο τον KWSN men να με κατηγορησει για 2πλη διαφημιση. Και για την BMW και για το επομενο σαλονι οδηγησης. :P ]

Δημοσ.

Νανοτεχνολογία απο την Γερμανία είναι και το δοκίμασα στο μπάνιο.

Λαμπει απο τοτε και δεν λερωνει όπως πριν.

Καθαρίζω με νερό και πανί μόνο, που και που.

Δημοσ.

:-)Για το μπάνιο που δοκίμασα έμεινα ικανοποιημένη πάντως.

Και για να είμαι ειλικρινής έχω πάρει και Πολυαφρό και τον δοκίμασα και στην κουζίνα, στους παγκους και στους νεροχύτες και τώρα γυαλίζουν οι πάγκοι, οι δε νεροχύτες δεν λερώνουν και δεν ποτίζουν με ντομάτες και λάδια όπως πρίν.

Το προσεξε και η κυρία που βοηθάει στην καθαριότητα του σπιτιού και με ρώταγε τι έχω κάνει.

θα ξαναπάρω είναι πολύ καλά και βοηθούν στην καθαριότητα, δηλαδή δεν λερώνουν όπως πρίν και κερδίζεις χρόνο από την καθαριότητα και βεβαίως να μην αγοράζεις διακόσια απορρυπαντικά.

Θέλω να δοκιμάσω και το Τζάμια αυτοκινήτου τώρα.

:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...