Προς το περιεχόμενο

Υγρη νανοτεχνολογια

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εβλεπα στο Μega ενα τυπο που ειχε υγρο επικαλυψης βασισμενο σε νανοτεχνολογια που απο οτι καταλαβα επικαλυπτε επιφανειες (ακομα και αυτοκινητα) που οταν λερωνοντουσαν μετα με ενα απλο νερο καθαριζαν τελεια.

Καπως ετσι τα ελεγε αλλα οδηγουσα εκεινη την ωρα. Γερμανικο προίον απο οτι ελεγε....

Ξερει καποιος κατι ????

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Yγρό επικάλυψης με νανοτεχνολογία? WTF?

Το πιθανότερο είναι πως θα στοιχίζει παραπάνω απ'το να πας σε πλυντήριο αυτοκινήτων, να μη σου πω πως θα είναι πιο ακριβό απ'το ίδιο το αυτοκίνητο... :P

Δημοσ.

ναι κάτι είχε πάρει κ εμένα το αυτομάτι μου σε ενα τελεμάρκετινκ κ έλεγε κάτι παρόμοιο για ρούχα νομίζω...

Δημοσ.

...αυτή δεν είναι υγρή ΝΑΝΟ-τεχνολογία, firewalker...

Yγρή ΜΟΥ....τεχνολογία είναι.

Nα μερικοί "αυθεντικοί" νανο-τεχνολόγοι...Polyresin-Garden-Dwarf-Gnomes-SY20226-.jpg

Δημοσ.

Ρε παιδιά πολύ καλά για να είναι αληθινά αυτά που γράφει το σάιτ!!

Βέβαια το ότι δεν αναφέρει τιμή είναι λίγο ύποπτο.

(άκου αντι-Γκράφιτι)

Δημοσ.

παντως τον καμπουρακη τον εκανε κουτο ο τυπος

ειχε ψεκασει την τσεπη του πουκαμισου του με το σπρει και μετα ριχνει ενα ποτηρι νερο μεσα και πινει κανονικα χωρις να βραχει καθόλου

Δημοσ.

Την ειδα και εγω την εκπομπη και η τιμη ηταν 80 ευρω για ολο το αμαξωμα. Δεν ξέρω αν στην τιμη περιελάμβανε τα τζαμια. Πάντως για 20.000 χιλιομετρα χωρίς καθόλου πλυσιμο ειναι πολυ καλο.

Δημοσ.

Ενα αντίστοιχο προιόν έφερνε το Lidl για τα τζάμια του αυτοκινήτου. Κόστιζε γύρω στα 6 ευρώ. Ατομα που το ειχαν χρησιμοποιήσει μου είχαν πεί οτι έκανε πολύ καλή δουλειά. Μόνο μειονέκτημα, οτι τέλειωνε γρήγορα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...