ntemhs Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 γεια k χαρά σε όλους.. λοιπόν έκανα εγκατάσταση τα ουμπούντου 8.04 desktop k δεν μου φορτώνει τα visual effects μου βγάζει το μήνυμα desktop effects could not be enabled .. έχω την κάρτα γραφικών fx5500. ξέρετε πως μπορώ να φτιάξω? ευχάριστο εκ το προτερων... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Θα πρεπει να βαλεις τους αναλογους drivers για 3d acceleration απο τον restricted drivers manager Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kavatzoulas Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 θα σου προτεινα να κανεις εγκατασταση το ENVY και αυτο θα αναλαβει να σου εγκαταστησει αυτοματα τους καταλληλους οδηγους για τη καρτα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Είχα δει παρόμοιο πρόβλημα σε ένα παιδί στο irc κανάλι του ubuntu-gr. Τελικά το έλυσε κάνοντας εγκατάσταση των driver μέ το εργαλείο envyng-gtk που θα βρείς μέσω synaptic. Μετά το restart όμως η ανάλυση του ήταν χάλια αν σου συμβεί και σένα τότε άνοιξε κονσόλα και δώσε sudo nvidia-settings και από εκεί βάλε την ανάλυση που υποστιρίζει η οθόνη σου καθώς και το refresh rate βγάζοντας το από το auto. Μετά δίνεις apply και save κάνε και ένα restart τον xserver πατώντας τα ctrl+alt+backspace και θα είσαι οκ/. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.