panayiotispatra Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Έχω windows 2003 standard server. Remote desktop clients συνδέονται κανονικά πάνω στον server. Συνδέω εκτυπωτές δικτύου (με Ethernet ) για να μπορούν να εκτυπώνουν αλλά ο server δεν στέλνει εντολή εκτύπωσης και έτσι τίποτα δεν εκτυπώνει. Το πρόβλημα παρουσιάστηκε την ίδια μέρα που άλλαξα switch (3com)στο δίκτυο που είναι και ο server. Κάνω ping το ip των εκτυπωτών, έχω κάνη restart των server και το printer spooler , ξανα εγγατασταση τους εκτυπωτές αλλά τίποτα. Επίσης όταν παω να εκτυπώσω test page για τον εκτυπωτή που εγκατέστησα που δείχνει μήνυμα Test Page failed to print. Would you like to view the printer troubleshooter for assistance? Ένα άλλο στοιχείο όταν ο εκτυπωτής είναι συνδεδεμένος έστω με USB σε κάποιο υπολογιστή τον κάνω share και των εγκαταστήσω στον server τότε όλα δουλεύουν μια χαρά άρα το πρόβλημα μου είναι γιατί δεν εκτυπώνω σε εκτυπωτές που έχουν ip και αυτό ξαφνικά.
papahlamidas Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Κάτι σε drivers μου μυρίζει. Πάντως εγώ που έχω το ίδιο μοντέλο στην δουλεία μου δεν έχει να κάνει τίποτα με τον server για της εκτυπώσεις. Από την στιγμή που είναι δικτυακός ο εκτυπωτής τον κάνω εγκατάσταση σαν δικτυακό στους εκάστοτε clients και τέλος. Και κλειστός να είναι ο Server - οι Server που έχουμε όλοι τυπώνουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.