Προς το περιεχόμενο

solutions for Introduction to algorithms

antemar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αναζητώ της λύσεις του βιβλίου "Introduction to Αlgorithms". Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Κατά προτίμηση να μην είναι τύπου .ps

Δημοσ.

Δυστυχώς δε βοηθάς έτσι. Το google καλό, χρυσό μεν αλλά στην προκειμένη περίπτωση αδυνατεί δε.

Το δοκίμασα και εγώ νωρίτερα.

Μήπως υπάρχει καμιά άλλη ιδέα;

Δημοσ.
Δυστυχώς δε βοηθάς έτσι. Το google καλό, χρυσό μεν αλλά στην προκειμένη περίπτωση αδυνατεί δε.

Δεν αδυνατει. Εσυ αδυνατεις....:-D

Το δοκίμασα και εγώ νωρίτερα.

Μήπως υπάρχει καμιά άλλη ιδέα;

Αυτο εδω δεν κανει(που το βρηκα μεσω GOOGLE)?

LINK....

Δημοσ.

Aστο krokodile, μάλλον έχεις πρόβλημα όρασης. Από την αρχή είπα πως δεν επιθυμώ αρχεία τύπου .ps

Αντελήφθην;

Δημοσ.

krokodilos γρήγορα, πες συγνώμη στο παιδί!!! Άκου εκει αρχεία .ps. Σαν δεν ντρέπεσαι λιγάκι... :lol::lol::lol:

Δημοσ.

Εχω την εντύπωση πως για να ανοίξεις αρχεία .ps χρειάζεσαι το Ghostscript , το οποίο δεν έχω. Τώρα η λύση που μου προτείνεις Dr.Fuzzy , να το γυρίσω σε pdf, δεν γνωρίζω πως γίνεται.

Δημοσ.

Αν τα μόνα διαθέσιμα κείμενα που υπήρχαν δηλαδή ήταν σε Postscript, θα προτιμούσες να ψάχνεις εις τον αιώνα τον άπαντα, από το να πάρεις το PS και να εγκαταστήσεις το GSView; :rolleyes:

Τέλος πάντων, η λύση ήταν αρκετά κοντά (τμήμα URL που δόθηκε ήδη), αλλά σας διέφυγε:

>http://www.itu.dk/people/beetle/teaching

Δημοσ.

Δεν έχεις άδικο σε αυτό. Αλλά προσπάθησα (για λίγο) να βρω και να κατεβάσω το GSView και δεν τα κατάφερα. Απολογούμαι για αυτό.

Πάντως σε ευχαριστώ για την βοήθεια.

Δημοσ.
Αλλά προσπάθησα (για λίγο) να βρω και να κατεβάσω το GSView και δεν τα κατάφερα.

Σε περίπτωση που σου τύχει κάποτε το υποθετικό σενάριο που περιέγραψα παραπάνω (βρίσκεις κάτι που θες μόνο σε PS format):

Πρώτο αποτέλεσμα στο Google για αναζήτηση του όρου gsview:

>http://pages.cs.wisc.edu/~ghost/gsview/

Δημοσ.

Μέχρι εδώ καλά. Είχα βρει και εγώ αυτή τη σελίδα πολύ νωρίτερα. Όταν όμως επιχείρησα να βρω που θα κάνω download, άρχισε η ταλαιπωρία. Κατέβασα κανά δυο αρχεία, έκανα setup και μετά όλο error!

Όπότε και τα παράτησα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...