vrethan Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Βγήκε στον "αέρα" η, εν λόγω, αναβάθμιση. Μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση είτε μέσω του Software Update είτε να κατεβάσετε την combo έκδοση (530ΜΒ) από εδώ: http://www.apple.com/downloads/macosx/apple/macosx_updates/macosx1053comboupdate.html Η αναβάθμιση αυτή παρουσίασε, τουλάχιστον στα δικά μου συστήματα, βελτίωση των επιδόσεων του λειτουργικού όπως, για παράδειγμα, στην ταχύτητα ανοίγματος των εφαρμογών ή κάποιων αρχείων. Ένα μόνο κακό βρήκα και αυτό έχει να κάνει με την αύξηση της θερμοκρασίας των συστημάτων μου κατά 5 με 6 βαθμούς Κελσίου. Μπορεί βέβαια να φταίει και ο μικρός καύσωνας που επικρατεί σήμερα ή πιο σωστά απόψε εδώ στο Ηράκλειο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djmike Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 αισθητή βελτίωση σε ταχύτητα (ανοιγμα κλεισιμο λειτουργικου και εφαρμογων) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiCk_ Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Όλα καλά στο 2,16 CD MBP μου Είμαι περίεργος να δώ αν διορθώνετε το πρόβλημα του iChat με το screen sharing .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konspir2 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 To bug του frontrow με τους υπότιτλους παραμένει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 To bug του frontrow με τους υπότιτλους παραμένει... Νομίζω πως γι' αυτό θα πρέπει να περιμένουμε update του Perian. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiCk_ Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 iChat - Addresses reliability issues with screen sharing. Πραγματικά το έφτιαξαν !!! Στο 10.5.2 το iChat ήταν ουσιαστικά unusable, ενώ πλέον δουλεύει τέλεια .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 About the Mac os X 10.5.3 update link: http://support.apple.com/kb/HT1141 ολα ητανε ομαλα στην αναβάθμιση, και τα αποτελεσματα ειναι ορατα οσο αναφορα την ταχυτητα. αντιμετοπιζει κανεισ προβλημα με το dock? απο ενα σημειο και μετα το dock σταματαει να κανει magnification =/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S4Lv4Ti0N Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Για Intel Mac εννοείς, και ναί φυσικά κάνει.... θα κρατήσω τις επιφυλάξεις μου και δε θα κάνω update ακόμα... αφήστε να βρούμε τα bugs (όσα/άμα υπάρχουν) πρώτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charoui Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 επιβεβαιώνω ότι το update κάνει το όλο σύστημα πολύ πιο γρήγορο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Ρε παιδια, μηπως ειναι λιγο placebo effect ?? H ιδια η apple δεν δηλωνει οτι αλλαξε κατι ιδιαιτερο ως προς την ταχυτητα... Πιο πολυ μικρα bug fixes και προσθηκες νεων λειτουργιων... Εγω προσωπικα δεν ειδα καμμια ιδιαιτερη διαφορα σε ταχυτητα. Δεν ξερω βεβαια αν αλλαξε και drivers για τις καρτες γραφικων με το update(παντως δεν λεει κατι τετοιο), για αυτο να φαινεται σε μερικα συστηματα πιο γρηγορο. Iσως βεβαια ο καινουριος kernel να ειναι λιγο πιο γρηγορος,τελος παντων... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Συμφωνω κ γω προς την ταχυτητα, αλλα για αυτο το αμελητεο ποσο να ανεβαζω θερμοκρασια (κ γω πελον) δε λεει!! 48C σε idle κατασταση?? κ πριν 40-42?? ημαρτον.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djmike Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Ρε παιδια, μηπως ειναι λιγο placebo effect ?? H ιδια η apple δεν δηλωνει οτι αλλαξε κατι ιδιαιτερο ως προς την ταχυτητα... Πιο πολυ μικρα bug fixes και προσθηκες νεων λειτουργιων... Εγω προσωπικα δεν ειδα καμμια ιδιαιτερη διαφορα σε ταχυτητα. Δεν ξερω βεβαια αν αλλαξε και drivers για τις καρτες γραφικων με το update(παντως δεν λεει κατι τετοιο), για αυτο να φαινεται σε μερικα συστηματα πιο γρηγορο. Iσως βεβαια ο καινουριος kernel να ειναι λιγο πιο γρηγορος,τελος παντων... αν δεν κανω λάθος δυσκολα θα ελεγε η apple πως γίνεται πιο γρήγορο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infected_dreams Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 με τα bug fixes πιστεύω πως είναι λογικό να δεις και μια διαφορά στην ταχύτητα του τπολογιστή σου.... πάντως το hackintosh σου μου, τρέχει γρηγορότερα. και το βλέπω και στο benchmark μου αυτό όπου έχω μια διαφορά των 2-3 μονάδων.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Ρε παιδια, μηπως ειναι λιγο placebo effect ?? H ιδια η apple δεν δηλωνει οτι αλλαξε κατι ιδιαιτερο ως προς την ταχυτητα... Πιο πολυ μικρα bug fixes και προσθηκες νεων λειτουργιων... Εγω προσωπικα δεν ειδα καμμια ιδιαιτερη διαφορα σε ταχυτητα. Δεν ξερω βεβαια αν αλλαξε και drivers για τις καρτες γραφικων με το update(παντως δεν λεει κατι τετοιο), για αυτο να φαινεται σε μερικα συστηματα πιο γρηγορο. Iσως βεβαια ο καινουριος kernel να ειναι λιγο πιο γρηγορος,τελος παντων... Τελικως μετα απο 1 ημερα συμβιωσης, μπορω να πω πως ειναι λιιιιγο πιο γρηγορο σε αισθηση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charoui Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 εξαρτάται και από το σύστημα σας. εμενα επειδή είναι παλιό και αργό, η διαφορα μου φάνηκε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.