parsifal Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Έχεις πάρει ήδη απάντηση στο ερώτημά σου: Σε αυτή τη περίπτωση Aris_21r ισχύουν τα ίδια περί δυνατοτήτων υπολογιστή, αλλά το πρόγραμμα που χρησιμοποιείς είναι εντάξει και οι 2 ταινίες που βάζεις σε ένα DVD είναι επίσης εντάξει. Εμενα χωραγανε εως 2 σε πολυ καλη ποιοτητα ενω για 3η θελει ριξιμο η ποιοτητα... Προς τί η κλάψα;
Aris_21r Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Ερώτηση-Ποσεσ ταινειεσ μπορουν να χωρεσουν σε ενα dvd? Απαντηση1 -Παρε dvd player που να παιζει divX ή ψοφα... Απαντηση2 -Κατεβασε ενα το ταδε προγραμμα OOOpps sorry (αυτο τηγανιζει αυγα) Απαντηση 3 -Παρε τουσ νεους επαναστατικους τετραπυρηνους Q362456354653465Α_33{((}-12+14m ....(χωρις σχολιο).... Που την ειδες την κλαψα?
parsifal Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 « Ουάαα! Άλλα ρωτάω, άλλα μου απαντάνε», άτιμη φορουμο-κενωνία κλπ. Άντε, αν δε σ' αρέσει το «κλάψα», «γκρίνια» τότε...
Aris_21r Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Ρε παγουρά σε εχει χαλασει η υγρασια απο την λιμνη.... Δεν παραπονεθηκα για καμια απαντηση που δεν μου δοθηκε, ο σκοπος μου ηταν περισσοτερο να χλευασω...Αλλα μαλλον δεν το καταλαυες... Στο απισημανα αλλα ακομα συνεχιζεις να μην το καταλαβαινεις....
Tzimmys Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Ρε παγουρά σε εχει χαλασει η υγρασια απο την λιμνη....Δεν παραπονεθηκα για καμια απαντηση που δεν μου δοθηκε, ο σκοπος μου ηταν περισσοτερο να χλευασω...Αλλα μαλλον δεν το καταλαυες... Στο απισημανα αλλα ακομα συνεχιζεις να μην το καταλαβαινεις.... Και γιατί να χλεβάσεις ρε μεγάλε? Σε χλέβασε κανένας? Τις απαντήσεις σου τις πήρες? Μη το συναιχίσεις. Οι ερωτήσεις είναι ρητωρικές!!!!
kpartsi Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Ρε παγουρά σε εχει χαλασει η υγρασια απο την λιμνη....Δεν παραπονεθηκα για καμια απαντηση που δεν μου δοθηκε, ο σκοπος μου ηταν περισσοτερο να χλευασω...Αλλα μαλλον δεν το καταλαυες... Στο απισημανα αλλα ακομα συνεχιζεις να μην το καταλαβαινεις.... Ώπα ρε παίχτη!!!! Για ηρέμησε λίγο... Λίγος σεβασμός προς την κοινότητα που προσπαθεί να σε βοηθήσει δεν βλάπτει.
Aris_21r Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Ωστε ειναι ασχημο να χλεβασεις.... Δεν προσβαλω πρωσοπικοτητες και δεν εχω την διαθεση να πηραξω κανεναν απο την στιγμη μαλιστα που η κοινοτητα ειναι για να βοηθαει (οπως λες) και μαλιστα ανιδιοτελες.... Απλα παρεθεσα το συμπερασμα μου οτι σε μια ερωτηση οπου οι απαντησεις ηταν λιγο "off topic"... Απλα διαφωνησα με το γεγονος οτι ο συμπατριοτης μου φιλος "παγουράς" καταλαβε οτι εχω την διαθεση για κλαψα (οπως θα καναν ολοι αμα ηταν στην θεση μου...) Τωρα γιατι "καθεστε ολοι με την .... ορθή" ειναι αλλο θεμα. Δεν πηραζει καλη καρδια....
parsifal Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δεν πηραζει καλη καρδια.... Είδες; Στα λόγια μου έρχεσαι. Απλα παρεθεσα το συμπερασμα μου οτι σε μια ερωτηση οπου οι απαντησεις ηταν λιγο "off topic"... Το λίγο off-topic δεν πειράζει, ειδικά αν κινείται στα ευρύτερα πλαίσια του αρχικού ερωτήματος. Το πολύ, πειράζει. Μιας και είναι αρμοδιότητά μου το moderation της παρούσας ενότητας, διαβάζω καθημερινά όλα τα μηνύματα όπως είναι φυσικό, και στο συγκεκριμένο thread δε βρήκα λόγο παρέμβασης. Παρ' όλα αυτά, όποιος νομίζει ότι κάποια μηνύματα δημιουργούν πρόβλημα, πατάει το αντίστοιχο κουμπάκι και υποβάλλει το report του σαν κύριος, μαζί με δυο τρεις λεξούλες ως αιτιολογία.
washcloud Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 ...εμένα με παίρνει να ποστάρω και να τονίσω ότι χλευάζοντας (...κακώς το διόρθωσες σε "β", ο Tzimmys απλά ξέσκισε την ορθογραφία του post του, επειδή προφανώς "πειράχτηκε" από τη στάση σου + την δικιά σου ορθογραφία) δεν θα παίρνεις και πολλές απαντήσεις, σε πιθανές μελλοντικές σου ερωτήσεις, ειδικά όταν ΔΕΝ υπάρχουν άλλες απαντήσεις (ναι, για πιο γρήγορα, θες πιο νέο pc, όχι, δεν γίνεται να χωρέσεις παραπάνω ταινίες, χωρίς να ρίξεις την ποιότητα, ναι, ΕΙΝΑΙ μια έμμεση λύση το divx player) ; Kαι να γράφεις με ΑΥΤΟΝ τον τρόπο, απευθυνόμενος σε Κυρίους όπως ο parsifal , το βρίσκω το λιγότερο αχαρακτήριστο... Ούτε που πρόκειται ν' ανοίξω διάλογο, "σακατεύοντας" το thread (και που να το ήθελα δηλαδή, δεν πρόκειται να το αφήσει η διαχείριση), αλλά να σου πω ότι αν ήμουν στη θέση σου θα το σκεφτόμουνα καλά τί είπα, και θα ανασκεύαζα...
isspro Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 off topic: ξεφυγαμε τελειως απο το θεμα μας ρε παιδια...
parsifal Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Yep, έχει δίκιο ο αποπάνοφ. Όλοι έχουν δικαίωμα για λίγο bitchin', σαρκασμό κλπ, αλλά παρακαλώ θερμά: τα επόμενα posts να είναι σχετικά με το θέμα, αλλιώς θα αναγκαστώ να το κλειδώσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.