Προς το περιεχόμενο

Πόσες ταινίες χωράνε σε ένα DVD;

Aris_21r

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια και χαρά σας...

Τώρα τελευταία προσπαθώ να συλλέξω τις καλύτερες ταινίες από το 1995 και μετά....

Τις καινω convert με το convertxtodvd και μετα τις γράφω....

Το θέμα είναι το εξής

1ο το convertxtodvd αν και πολυ καλο ειναι παααααααρα πολυ αργο και

2ο το καθε dvd χωραει 2 ταινιες σε ποιότητα νορμαλ...

Υπαρχει καποιο πρόγραμμα που να ειναι και ποιο γρηγορο αλλα και να μπορει να γραφει περισσότερες ταινίες σε ενα dvd?

Η τουλάχιστον να μπορεσω να κανω το convertxtodvd ναι γραφει περισσότερες ταινιες σε ενα dvd?

Με τον ρυθμό που παω 2 ταινειεσ ανα 3 ωρες δεν τηα τελειώσω ποτε:-(

Δημοσ.

Για πιο λογο τις κανεις convert με το convertxtodvd? Παρε ενα dvd player που παιζει divx και γραψτες κατευθειαν. Εκτος και αν θες να γερασεις πανω στον υπολογιστη μετατρεποντας αρχεια...

Δημοσ.

Ναι έχεις δίκαιο αλλά δεν με βοηθάς....

Το θεμα ειναιι οτι την συλογη δεν την φτιαχνω για να την βλεπω μονος μου στο δικο μου dvd player...

το θελω να την εχω στο αμαξι να την βλεπω στο εξοχικο μου σε φιλους μου στης κοπέλας μου κτλ κλτ

Μήπως να κουβαλαω το dvd player μαζι μου οπου παω και να περιμενω να μου ερθει η ορεξη για ταινια....

Δημοσ.

Φίλε ο χρόνος δημιουργίας ενός αρχείου βίντεο, είναι καθαρά ανάλογος των δυνατοτήτων του pc. Ο χρόνος που λες δεν είναι παράλογος. Για τέτοια δουλειά που θέλεις, συνίστανται οι καινούριοι δυπύρηνοι ή ακόμα καλύτερα τετραπύρηνοι της Intel. Με τέτοιο σύστημα θα έχεις σαφώς μειωμένους χρονους. Για το πόσες ταινίες χωράνε σε ένα DVD, αν έχεις απλό 2κάναλο ήχο, οι 6 ταινίες με καλή ποιότητα είναι εφικτές. Το πιο διαδεδομένο πρόγραμμα για τη δουλειά που θέλεις είναι το agk έχει σταματήσει η εξέλιξή του εδώ και καιρό, αλλά κάνει φανταστική δουλειά.

Δημοσ.
Για το πόσες ταινίες χωράνε σε ένα DVD, αν έχεις απλό 2κάναλο ήχο, οι 6 ταινίες με καλή ποιότητα είναι εφικτές.

Δεν υπάρχει περίπτωση. Μήπως μιλάς για DVDrips σε αρχεία MPEG-4 ή MPEG-4 AVC (π.χ. x264);

Το πιο διαδεδομένο πρόγραμμα για τη δουλειά που θέλεις είναι το agk έχει σταματήσει η εξέλιξή του εδώ και καιρό, αλλά κάνει φανταστική δουλειά.

Ναι, τελικά γι' αυτό μιλάς. Το AutoGordianKnot δεν κάνει κωδικοποίηση κατά MPEG-2...

Δημοσ.

Συγνώμη, λάθος. Ο φίλος θέλει το ανάποδο από αυτό που λέω εγώ, ε? Σε αυτή τη περίπτωση Aris_21r ισχύουν τα ίδια περί δυνατοτήτων υπολογιστή, αλλά το πρόγραμμα που χρησιμοποιείς είναι εντάξει και οι 2 ταινίες που βάζεις σε ένα DVD είναι επίσης εντάξει.

Δημοσ.

Και έγω τις μετατρέπω με το convertx2dvd.Είμαι πολύ ευχαριστημένη και πιστεύω ότι αν τις συμπιέσεις πιο πολύ δεν θα αξίζει η ποιότητα.

• Moderators
Δημοσ.

Εμενα χωραγανε εως 2 σε πολυ καλη ποιοτητα ενω για 3η θελει ριξιμο η ποιοτητα...

Τωρα εχω στησει δικτυο και οπου θελω να το δω (εννοω σε οποιο μερος του σπιτιου) εχει εκει κοντα ενα pc και το συνδεω, την αναπαραγωγη την κανει το pc.

Ουτε καν μεταφορα αρχειων δεν κανω, ολα τα παιρνουν κατευθειαν απο το κατεβαστηρι μεσω LAN ή WLAN. ;)

Δημοσ.

off topic:

Τωρα εχω στησει δικτυο και οπου θελω να το δω (εννοω σε οποιο μερος του σπιτιου) εχει εκει κοντα ενα pc και το συνδεω, την αναπαραγωγη την κανει το pc.

Ουτε καν μεταφορα αρχειων δεν κανω, ολα τα παιρνουν κατευθειαν απο το κατεβαστηρι μεσω LAN ή WLAN. ;)

εχω βιστα και wag200g και η αδερφη μου xp +sp3 και wireless Netgear WG311T. Πως γινεται να συνδεεται ασυρματα απο το pc της σε εμενα (στο σκληρο μου) και να βλεπει ταινιες?

• Moderators
Δημοσ.

Πρεπει να κανεις WLAN Μεσω των 2 pc.

Αλλα πρεπει να ειναι αναμενα και τα 2 και να ειναι και εντος εμβελειας για το WLAN. (π.χ. σε ενα σπιτι)

Το μονο που θελει ειναι αυτη ενα wireless PCI ή USB receiver κι εσυ ενα Wireless router, παντα για εντος ενος σπιτιου μιλαμε.

Εφοσον τα συνδεσεις απλα κανεις δικτυο μεταξυ τους και ετοιμο!

Δημοσ.
εγω με τον q6600 κανω 20 λεπτα τις 2 ταινιες.αλλαξε pc δεν φταιει το προγραμμα.

Oι τετραπύρηνοι κάνουν απίστευτοι δουλειά..Που να δεις και τον καινούργιο Q9300...

Δημοσ.

Ερώτηση

-Ποσεσ ταινειεσ μπορουν να χωρεσουν σε ενα dvd?

Απαντηση1

-Παρε dvd player που να παιζει divX ή ψοφα...

Απαντηση2

-Κατεβασε ενα το ταδε προγραμμα OOOpps sorry :rolleyes:(αυτο τηγανιζει αυγα)

Απαντηση 3

-Παρε τουσ νεους επαναστατικους τετραπυρηνους Q362456354653465Α_33{((}-12+14m

....(χωρις σχολιο)....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...