Προς το περιεχόμενο

java βοήθεια σχεδιασμός πλαισίου

GIANNISPATRA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω μια βοήθεια στην java έχω φτιάξει τα jpanels έχω προσθέσει τα συστατικά και όλα εμφανίζονται .. Το πρόβλημα που έχω είναι ότι θέλω να περικλείω σε ένα πλαίσιο με ένα όνομα για επικεφαλίδα ορισμένα συστατικά

. Σκέφτηκα επειδή δεν υπάρχει στο πακέτο ή τουλάχιστον έτσι νομίζω να βάλω graphics δηλαδή να περικλείω εκείνο το χώρο που θέλω με ένα rectangle αλλά όταν το κάνω μουρλένεται το πρόγραμμα .

please help και thanks !

και αν μπορείτε να μου πείτε αν γίνεται να σχεδιάσουμε κάτι μέσα σε ένα JPanel στο οποίο να έχει σεταριστεί το layout.

ένα παράδειγμα

θέλω εκεί που γράφει δηλαδή ιστορικό και όλο το πλαίσιο αυτό να το περικλείω στα συστατικά checkboxes δηλαδή

Δημοσ.

εντάξει το βρήκα υπάρχει τελικά στο πακέτο και λέγεται TitledBorder

αν μπορείτε να μου πείτε αν γίνεται να σχεδιάσουμε κάτι μέσα σε ένα JPanel στο οποίο να έχει σεταριστεί το layout. δηλαδή με ένα borderlayout να μπορώ να σχεδιάσω στο κέντρο.

και κάτι άλλο έχω πρόβλημα με το πλαίσιο δηλαδή π.χ. το προσωπικά δεδομένα μου το βγάζει σε πολύ μεγαλύτερο δηλαδή περιέχει και το κενό από κάτω. Δεν μπορώ να το περιορίσω όσο είναι τα συστατικά? δοκίμασα όνομαjpanel.setSize

ή resize κλπ. και δεν γίνεται δυστυχώς..Κανά άλλο κολπάκι ? ta έχω βάλει layouts παίζει ρόλο αυτό και δεν κάνει to συγκεκριμένο jpanel Μου resize?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...