spid_x Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Λοιπον μουθ βγαζει ενα προβλημα που το εβγαζε και πριν το φορματ. ξαφνικα και ενω παιζουν ολα τα βιντεο μου βγαζει Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Adobe's Flash Player. Get the latest Flash player. κανω την εγκατασταση κανονικα του Αdobe flash player. Κανω και restart οπως λεει. Αλλα παλι δεν τα παιζει και μου βγαζει το ιδιο μηνυμα. Οποτε του καπνισει τα παιζει και οποτε θελει δεν τα παιζει. Τι κανω λαθος? ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΟ ΥΟUTUBE!!! ΤΟ Θεμα ειναι οτι βιντεο του youtube που βρισκονται σε αλλα site τα παιζει κανονικα. help γιατι θα το σπασω...
Xvipes Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Reinstall τον Firefox δοκίμασες? ή install την java από το http://www.sun.com ?
washcloud Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Reinstall τον Firefox δοκίμασες? ή install την java από το http://www.sun.com ? ...γιατί είπε ποιόν browser χρησιμοποιεί ; (ποιόν, αλήθεια ; ) Bάλε το καινουργιο flash player και θα παίξει ..ε άμα λέει ότι εγκαθιστά-απεγκαθιστά, λες να βάζει κανέναν "παλιό" ; ...μέχρι να πεις ποιόν browser έχεις, προτείνω και μια απεγκατάσταση μέσω του ΕΙΔΙΚΟΥ εργαλείου απεγκατάστασης του flash player , στο site τυης adobe...Και ΜΕΤΑ, πάλι εγκατάσταση...(αν και μάλλον είναι θέμα ρύθμισης browser)
PETERANOS Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δοκίμασε το παρακάτω, σʼ εμένα με vista δούλεψε! For Vista (32 bit): 1. Open Computer. 2. Navigate to C:\Windows\System32\. 3. Scroll down and open the Macromed directory. 4. Open the Flash directory. 5. Right-click FlashUtil9b. 6. Select Run as Administrator. 7. When the UAC prompt appears, select Continue. 8. Follow the Flash Player installation wizard. For Vista (64 bit): 1. Open Computer. 2. Navigate to C:\Windows\SysWOW64\. 3. Scroll down and open the Macromed directory. 4. Open the Flash directory. 5. Right-click FlashUtil9b. 6. Select Run as Administrator. 7. When the UAC prompt appears, select Continue. 8. Follow the Flash Player installation wizard.
washcloud Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 ...spid_x , Vista και Internet Explorer 7 μήπως ;
washcloud Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 προτείνω και μια απεγκατάσταση μέσω του ΕΙΔΙΚΟΥ εργαλείου απεγκατάστασης του flash player , στο site τυης adobe...Και ΜΕΤΑ, πάλι εγκατάσταση ...αυτό το κάναμε ; ...update την java που είπε κι ο Xvipes ; τα xp ΕΙΝΑΙ sp2 τουλάχιστο ;
spid_x Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 ...αυτό το κάναμε ;...update την java που είπε κι ο Xvipes ; τα xp ΕΙΝΑΙ sp2 τουλάχιστο ; To xp einai sp2 ναι. Ενω ειχα το προβλημα τωρα μπαινω και εχει διορθωθει! Σε λιγο καιρο μπορει να το βγαλει ξαφνικα και μετα να διορθωθει μονο του. ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ!!!!
washcloud Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 ...α έχεις από εκείνους τους υπολογιστές με άποψη... Μάλιστα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.