vtecb16a1 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Hi mac users!! Σε πέντε μέρες κάνω επιτέλους δικό μου τον πολυπόθητο πύργο Mac pro με 2Quand core στα 2.8!Έχει γίνει και ένα μικρό configuration με κάρτα nvidia8800 512MB και άλλα 2gb ram σύνολο 4gb..Είπα να μην πάρω την apple cinema 23'' γιατί άκουσα ότι θα την αποσύρει για να βγεί καινούρια αλλά και γιατί πέρα απ το design και την ποιότητα apple η συγκεκριμένη σε σχέση με τις αντίστοιχες Eizo,Dell και Samsung υστερεί σε χαρακτηριστικά. Σκέφτομαι για αυτήν http://www.eizo.gr/default.asp?pid=3&prId=32 αλλά ήδη έχουν φύγει πολλά λεφτά..Έχει κανείς υπ όψιν του κάτι άλλο??Μήπως κάνω λάθος που δεν παίρνω την apple cinema? p.s:είμαι γραφίστας αλλά ασχολούμαι και με video editing οπότε χρειάζομαι μια πολύ καλή οθόνη όσο αφορά στην απεικόνιση χρωμάτων και κινούμενης εικόνας..συν το ότι πρέπει να εκμεταλευτώ και όσο γίνεται τις δυνατότητες του mac μου.. Για πείτε..κάποιος γραφίστας/animator με ιδιαίτερη πείρα???
haHa Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Οι apple cinema εκτος απο υποδεεστερα χαρακτηριστικα και απεικονηση, εχουν μικροτερη διαγωνιο , υψηλες τιμες, μικρη εγγυηση(μονο 1 χρονο!!) και απουσια πολλων θυρων (επισης δεν υποστηριζουν hdcp ,οποτε ξεχνα τα 1080p απο blueray ή ps3) . Οι eizo ,dell , samsung ειναι στα ιδια χρηματα πανω-κατω ή και φθηνοτερες, με καλυτερη απεικονηση ,πληθος θυρων, υποστηριξη hdcp, μεγαλυτερη διαγωνιο, μεγαλυτερη εγγυηση. Μαλιστα οι eizo εχουν και 0 πιξελ εγγυηση για τους πρωτους 6 μηνες! Οποτε εισαι σιγουρος οτι θα παρεις οθονη καινουρια και δεν θα εχεις καμμενο πιξελ ... Οποια εταιρια απο τις 3 και αν παρεις , δεν θα κανεις λαθος.. Αν θελεις μεγαλυτερη διασταση, μπορεις να χτυπησεις 26-27" samsung ή dell με 1100 ευρω περιπου. Αν σου αρκουν οι 24", τοτε οι τιμες ξεκινουν περιπου απο 700 ευρω για καλες οθονες (επιπεδου λιγο καλυτερες συνηθως απο τις apple cinema) και φθανουν τα 1000+ για τις κορυφαιες .
NemeSis1990 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δε μας είπες από πού θα το πάρεις και ποσά θα σκάσεις…
iced Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Το κυριοτερο, αλλα για να μην απαντας κατι μου λεει οτι ηδη αγορασες!
vtecb16a1 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Ο πύργος άγγιξε τα 3.150 μαζί με τα επιπλέον (document) και σε 5 μερες θα τον έχω όπως όλα δείχνουν.Βέβαια αυτό πιστεύω ότι δεν έχει καμία σχέση με την αγορά της οθόνης για την οποία θα διαθέσω maximum 950euros..Μάλλον eizo θα είναι.Άντε να δούμε και να τα ξαναπούμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.