Προς το περιεχόμενο

Liquid cooling για 9800GTX!!!!

telnet05

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ευχαριστω!!!!

Και τι extra θα χρειαστει??? Δηλαδη αντλια, σωληνες κτλ.... Μπορω να το συνδεσω σε ενα ηδη υπαρχων συστημα???

Δημοσ.

σε ένα υπάρχον ναι αν το ψυγείο σου μπορεί να αντέξει όλο το θερμικό φορτίο και αν έχεις αντλία να μπορεί να κινήσει το νερό σε όσα block έχεις

extra για να το βάλεις σε αυτά που έχεις αν έχεις θα χρειαστείς 2 ρακόρ εκτός αν πάρεις το swiftec που έχει μέσα μαζί και κανα μέτρο σωλήνα ακόμα με βάση τα υπόλοιπα που έχεις

μία λίστα με τα πράγματα που έχεις και μία photo για να δούμε τι λούπα έχεις φτιάξει θα βοηθήσει πολύ

Δημοσ.

Δεν εχω βαλει ακομα τιποτα. Σκεφτομαι να παρω το THERMALTAKE CL-W0121 BIGWATER 760I LCS. Και μετα να βαλω ενα block για την Vga. Μπορει να γινει αυτο???? Πως πρεπει να γινει η συνδεσμολογια???

Δημοσ.

πρόσφατα πήρα και εγώ την albatron 9800GTX, την οποία είδα ότι το coolerάκι της είναι ελεεινο και 8ορυβώδες. Με ενδιαφέρει και εμένα αυτή η λύση αν και έχω κατα νού να την ''ανεβάσω'' και αυτή. Με αερόψυξη είμαι οκ? ή 8έλει και εκει υδρόψυξη????

• Super Moderators
Δημοσ.

θορυβώδες το cooler της 9800GTX? :o

στο 100% δεκτό...αλλά σε "normal" λειτουργία δεν ακούγεται

αν δεν σκοπεύεις να overclockάρεις με Vmod δεν χρειάζεται υδρόψυξη στην συγκεκριμένη κάρτα

Δημοσ.

Δεν ειναι για τον θορυβο αλλα για τις θερμοκρασιες που ανεβαζει. Σημερα εβαλα το RaceDriver: GRID, για να παιξω και πηγε 96 βαθμους. Τη λετε να συμβαινει....

Δημοσ.

με αυτό που λες να πάρεις πάντως μην κάνεις να βάλεις και την κάρτα πάνω χειρότερα από αέρα θα είναι η φτιάξε σωστό w/c ή μείνε με αέρα

• Super Moderators
Δημοσ.
Δεν ειναι για τον θορυβο αλλα για τις θερμοκρασιες που ανεβαζει. Σημερα εβαλα το RaceDriver: GRID, για να παιξω και πηγε 96 βαθμους. Τη λετε να συμβαινει....

από airflow πως τα πάει το κουτί? στριμοκωλιά ftw?

γιατί 96 βαθμούς ούτε με το fan στο auto δεν πάει...

Δημοσ.

Εχω το Coolermaster Cosmos, και η καρτα ειναι ανετη μεσα στο κουτι. Και εμενα μου φενεται παραξενο. Θα προσθεσω μαλλον κανενα ακομα ανεμιστηρα να δουμε που θα παμε.

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν είναι η άνεση μόνο, είναι να κυκλοφορεί ο αέρας σωστά μέσα στο κουτί...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...