anamenos Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 νομίζω ότι η Microsoft μετά από πολύ καιρό προσπαθεί να προσφέρει κάτι πρωτοποριακό στο κόσμο τους software... *άστε να το βγάλουν και μετά τους επικρίνουμε ή τους κατακρίνουμε...
michael92 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Λίγο offtopic τώρα. Δε νιώθω καθυστερημένος που τρέχω XP στο παλιό PC και Vista στο καινούριο χωρίς κανένα πρόβλημα. Δε νιώθω ανόητος που αντί να εγκαταστήσω Linux και να μάθω την κονσόλα του, έχω μέσα στα Windows μια δωρεάν interpreted γλώσσα που την ξέρω πολύ καλά και μου κάνει ό,τι γουστάρω πανεύκολα. Δε νιώθω μη σκεπτόμενος επειδή μου φτιάχνει τη διάθεση να δουλεύω σε ένα πολύ ευχάριστο περιβάλλον. Δε νιώθω να σέρνεται απελπιστικά ο υπολογιστής μου ούτε όταν τρέχω πολύ απαιτητικά προγράμματα (αν και σίγουρα το λειτουργικό θα μπορούσε να είναι λιγότερο απαιτητικό, χωρίς όμως να γινόμαστε emo επειδή τελικά είναι όπως είναι). Δε νιώθω να κινδυνεύω, κι όμως δεν έχω ξοδέψει τίποτα για την ασφάλειά μου (βλέπε: δωρεάν anti-virus, δωρεάν firewall, κλπ). Όσο για τους χρήστες Linux, είναι εντυπωσιακό το πώς οι μισοί βλέπουν ένα feature των Windows και λένε "α, αυτό είναι άχρηστο" και οι άλλοι μισοί λένε "α, αυτό το είχε ήδη το linux". Τελικά είναι καλό για ένα λειτουργικό να έχει ένα feature; Έχω αρχίσει κι εγώ να αμφιβάλλω Έχεις απόλυτο δίκιο σε όλα αυτά που ανέφερες. Έχω βαρεθεί τον πόλεμο Windows VS Linux και το Windows VS Mac (σε λίγο έρχεται και το Mac VS Linux, μην ανησυχείτε ). Αν σε καλύπουν τα Linux, τότε δεν χρειάζεσαι windows. Αν δεν σε καλυπτουν, όπως και εμένα χρησιμοποίησε windows και έχε τα linux σε dual boot για να τα έχεις, αν είσαι φραγκάτος και θες design πάρε mac. Αυτοί όμως που έχουν φάει κόλλημα με τα linux και δεν τους καλύπτει πλήρως και χρησιμοποιούν και τα 2 ταυτόχρονα όπως αναφέρθηκε, ε κατ εμέ είναι άσχετοι στη πλευρά της λειτουργικότητας και της αποδοτικότητας κατά προσωπική μου γνώμη. Αν σε καλύπτει το Linux διέγραψε τα windows μια για πάντα, αν δεν σε καλύπτει τελείως μην κάνεις το μάγκα με το να αλλάζεις συνεχώς περιβάλλον εργασίας χάνωντας πολύτιμο χρόνο... Και επίσης τα λειτουργικά είναι για να εξυπηρετούν το hardware και εμάς, όχι για να εξυπηρετούμε εμείς αυτά όπως στα linux για πάρα πολλά χρόνια...
nzeppos Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Αν σε καλύπουν τα Linux, τότε δεν χρειάζεσαι windows. Αν δεν σε καλυπτουν, όπως και εμένα χρησιμοποίησε windows και έχε τα linux σε dual boot για να τα έχεις, αν είσαι φραγκάτος και θες design πάρε mac. Έτσι. Οπότε κι εγώ χρησιμοποιώ κυρίως Vista στο σπίτι και WinXP/2003 στη δουλειά. Έχω τα Vista για τις ανάγκες μου (τα οποια είναι σταθερότατα, ανεξάρτητα τι λένε πολλοί που δεν τα έχουν καν δουλέψει) και έχω και το Ubuntu (ή το RedHat/CentOS/QNX) για να προσπαθώ να καταλάβω για ποιο διαολεμένο λόγο δε δουλεύει μία το Χ11, μία το Compiz ή οι drivers της ΑΤΙ, μία η Samba, μία το WPA wifi, μία το τάδε repository ή το δείνα πρόγραμμα που δε γουστάρει να γίνει compile. Περνάει η ώρα κι έτσι δεν βαριόμαστε κιόλας. Παίζουμε και μαθαίνουμε (αν και έχουμε πολύ καλύτερα πράγματα να κάνουμε από το να διαβάζουμε ολημερίς forum/readme/ebooks και tutorials για πράγματα που στα windows γίνονται με 3 κλικ).
TheBus Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 χεχε... δύσκολη η περίπτωση του multitouch για κάποιον σαν κι εμένα που έχει επιθετικές τάσεις για κάποιον που του κάνει δακτυλιές στην οθόνη... Το κόβω για συνεχείς αυτομαστιγώσεις ως τιμωρία...
topgunidis Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Το λογότυπο Multi-Touch™ είναι trademark of Apple Inc. Παρακαλώ να διορθωθεί το θέμα.Περισσότερες πληροφορίες στο http://tarr.uspto.gov/servlet/tarr?regser=serial&entry=77219819
GR.destroyerH20 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 αντι ν'ασχολουνται με ανοησιες,ας κοιταξουν να κανουν πιο σταθερο και με οσο λιγοτερα bugs και τρυπες ασφαλειας το λειτουργικο.Η σταθεροτητα η ασφαλεια και η ευκολη χρηση ειναι αυτα που θελουν οι χρηστες και οχι αηδιες για εντυπωσιασμο του στυλ multitouch... Και που το λες κανενας δεν θα το ακουσει...
fwtonio Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Αυτά τα multitouch, όπως και τα απλά touchscreen, πάντα με κάνουν να σκέπτομαι 2 πράγματα: 1. Μήπως πρόκειται για συνομωσία των διαιτολόγων που θέλουν να μας χώσουν στο αερόμπικ; Έχει δουλέψει ποτέ κανείς έστω και 30 λεπτά συνεχόμενα με τα χέρια στον αέρα ή τεντωμένα προς στην οθόνη;;;; 2. Αντιπαθώ (σε βαθμό υστερίας) τις δακτυλιές πάνω στις οθόνες. .... Με άλλα λόγια, αν θέλω να δω τα βιντεάκια μου στον υπολογιστή το ποντίκι παραμένει απείρως βολικότερο, αν θέλω να δω ταινία στην τηλεόρασή μου το τηλεκοντρόλ παραμένει ασυγκρίτως αποτελεσματικότερο! Όλα αυτά λοιπόν με οδηγούν στο συμπέρασμα ότι αφενός πρόκειται για εντυπωσιακές "γκατζετιές" με σαφώς περιορισμένες χρήσεις, ίσως και με σκοπό να εκμεταλλευτούν την πλούσια αγορά των "γκατζετομάνιακ" (το αγοράζω για να πουλάω μούρη και αυτό να πιάνει σκόνη) και πως αφετέρου το μέλλον διαγράφεται ζοφερό, γεμάτο πιασμένους ώμους και ιδιαίτερα μαθήματα λατινικών χορών! Συμφωνώ απόλυτα....
Lomar Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 @intelquad ρε φίλε αυτά ουτε ο πιο στυγνός καπιταλίστας δε τα λέει και όχι δεν είναι ούτε απλό ούτε λογικό αυτό που λες, νοοτροπία προβάτου είναι. έχεις δουλέψει σε εταιρεία πληροφορικής; ξέρεις τι κόστος είναι να αγοράζεις καινούργιο/α pc επειδή βγήκε νέο λειτουργικό; έλεος με τον υπερκαταναλωτισμό εδω μέσα, το βρίσκεις λογικό να έχεις πάρει pc 4000 ευρώ και μετά απο 1 χρόνο να σου πει η microsoft να πάρεις άλλο εξαιτείας των vista ή όποιων svista, και μάλιστα να είναι κατώτερο σε επιδόσεις απο το προηγούμενο; βασικά κάτι άτομα σαν εσένα που νομίζουν οτι τα λεφτά τα βρίσκουμε στο χώμα είναι που ευθύνονται γενικότερα για τις νταβατζιλήδικες αυξήσεις σε όλα τα προϊόντα, αν ο καταναλωτής είναι ναρκωμένος και δεν αντιδρά, τότε ο επιχειρηματίας θα του βαράει τις τιμές στο κεφάλι.
jimarass Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 @intelquad ρε φίλε αυτά ουτε ο πιο στυγνός καπιταλίστας δε τα λέει και όχι δεν είναι ούτε απλό ούτε λογικό αυτό που λες, νοοτροπία προβάτου είναι. έχεις δουλέψει σε εταιρεία πληροφορικής; ξέρεις τι κόστος είναι να αγοράζεις καινούργιο/α pc επειδή βγήκε νέο λειτουργικό; έλεος με τον υπερκαταναλωτισμό εδω μέσα, το βρίσκεις λογικό να έχεις πάρει pc 4000 ευρώ και μετά απο 1 χρόνο να σου πει η microsoft να πάρεις άλλο εξαιτείας των vista ή όποιων svista, και μάλιστα να είναι κατώτερο σε επιδόσεις απο το προηγούμενο; βασικά κάτι άτομα σαν εσένα που νομίζουν οτι τα λεφτά τα βρίσκουμε στο χώμα είναι που ευθύνονται γενικότερα για τις νταβατζιλήδικες αυξήσεις σε όλα τα προϊόντα, αν ο καταναλωτής είναι ναρκωμένος και δεν αντιδρά, τότε ο επιχειρηματίας θα του βαράει τις τιμές στο κεφάλι. Από τους χρήστες του vista , το 99,9% το έχει είτε υποχρεωτικά λόγω νέου πισιού είτε πειρατικά. Οπότε τι συζητάς? Πρέπει κάποιος να είναι πολύ άσχετος για να επιμένει ότι τo vista είναι καλό λειτουργικό. Ωστόσο το xindows xp αφήνει χλμ πίσω mac και linux για την απλότητά του και την υποστήριξή του και την ωριμότητά του. Όμως το παρόν και το μέλλον ανήκει στο linux και mac. Αυτά έχουν χιλιοειπωθεί και έχουμε βαρεθεί να τα λέμε και να τα ακούμε!!!! Έλεος ρε παιδιά, ας πάρει ο καθένας ότι τον βολεύει. Δεν είναι δυνατόν όλοι να έχουμε τις ίδιες πρότιμήσεις. Δεν υπάρχει "το καλύτερο" για όλους.
nzeppos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 edit: Άκυρο. Είχα γράψει μια κατάλληλη απάντηση στο παραπάνω post αλλά τελικά κατάλαβα ότι δεν έχει νόημα να το συνεχίσουμε. Ο καθένας έχει το τραγούδι του.
tritonas00 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Όμως το παρόν και το μέλλον ανήκει στο linux και mac. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧ.Και γαμω τα αστεια!!!ΜΕ αυτο το πλευρο να κοιμασαι εσυ!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα