Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Χ800GT AGP και Samsung 2032MW

kapodistrias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

έχω στον υπολογιστή μου την παραπάνω κάρτα γραφικών.Και αγόρασα μια καινούρια οθόνη:http://www.samsung.com/gr/products/monitors/LCD/ls20pmasfedc.asp

Όταν την βάζω στην μέγιστη ανάλυση:1680χ1050 έχω προβλήματα.Κάνω reboot και η εικόνα της οθόνης ρολάρει...Πήρα την samsung και μου είπαν οτι φταίει η κάρτα γραφικών.Εαν μειώσω την ανάλυση όλα καλά.

Τι γίνεται;Δεν υποστηρίζει η κάρτα γραφικών τέτοια ανάλυση;Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε μήπως πάρω καμιά καινούρια...Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Δοκίμασα με Force αλλά τίποτα.Έκανα shutdown και boot και χάλια το αποτέλεσμα.Επειδή το pc το έχει ο αδερφός μου θα του πω για την δεύτερη λύση.Αν και δεν το νομίζω...:confused:

Δημοσ.

Λοιπόν έκανα εγκατάσταση των καινούριων drivers...

Στην αρχή δεν έκανα εγκατάσταση των drivers της οθόνης.Δεν μου έβγαζε καν την 1680x1050.Αλλά μόνο την 1600x1200.Όταν έβαλα την προηγούμενη μου λέει ένα μνμ στην οθόνη:not optimal resolution.Recommended 1620x1050.Και μέτα στο ccc μου την βγάζει.Την βάζω.Ολα καλά και μετά εγκαθιστώ τους drivers της οθόνης.Κάνω επαννεκίνηση και πάλι το ίδιο πρόβλημα.

Η οθόνη ξεπερνά τα όρια της οθόνης και όταν πάω στα όρια είναι σαν scroll bar.H εικόνα ρολάρει.

Any ideas....

Δημοσ.

To πρόβλημα λύθηκε ως εξής για όσους ενδιαφέρονται:

ccc-->monitor properties-->attributes.Απενεργοποίηση του EDID,καθόρισα μόνος μου την μέγιστη ανάλυση και hz και μετά στο HDTV support επιλεγμένα όλα.Το τελευταίο δεν νομίζει να παίζει ρόλο αλλά τεσπα...Thanks anyway.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...