dtomgr Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Έχω στίσει ένα μηχάνημα με 2003 server και έχω και ένα PC με Windows XP το θέμα είναι ότι δοκίμασα τα εξής και είχα κάποια προβλήματα. Πριν βάλω το PC στο Domain είχε περασμένα κάποια προγράμματα π.χ. Office , image viewer , zip κλπ. κάποια από αυτά λοιπόν δεν παίζουν όταν ο χρήστης κάνει login... Προσπαθώντας να τα ξανακάνω εγκατάσταση μου έβγαζε ότι δεν μπορεί να αντιγράψει ή να τροποποιήσει τα αρχεία ..λόγο δικαιωμάτων ... δεν έχω πειράξει καθόλου τα Policies... Πως θα γίνει να παίζουν σωστά , και με όποιον χρήστη του DOmain Κάθετε στον συγκεκριμένο υπολογιστή; Πρέπει να περάσω για κάθε χρήστη τις εφαρμογές; Ευχαριστω!
dtomgr Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 ο χρηστης στο domain με τι δικαιωματα δηλωθηκε? Με τα default, δεν αλλάχθηκε τίποτα στα policies
tech25 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Κάνε τoν χρήστη των XP admin του Domain Μην τρελαινεστε παιδες.... Στην αναγκη θα βαλει τον domain χρηστη στο local administrators group στο Pc. Για να παιζει ετσι καθε domain χρηστης που θα καθεται στο PC, ειτε βαζεις στο τοπικο administrators group του PC το group domain users, ειτε πρεπει να πειραξεις το default user profile στο PC...
nyne Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 μπες σαν administrator του domain στο pcaki και πηγαινε στο control panel / users και θα δεις που λεει καπου να δωσεις δικαιωματα σε αυτους που θελουν να χρησιμοποιουν αυτο το τερματικο,εκει θα επιλεξεις τον χρηστη που μπαινεις στο domain και θα τον κανεις admin...
BEDROCK Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δοκίμασε να κάνεις login με local administrator στο συγκεκριμένο Pc και δήλωσε στους administrators , τους domain users. Θα σου κάνει prompt για authentication και θα βάλεις username και password του domain admin. Kάνεις μετά login με τον user σου και λογικά θα είσαι Ok
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.