jtsc21 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 γεια σας παιδια στο λαπτοπ μου εχω κανει dual boot vista-ubuntu 710. πως γινετε να διαγραψω το λινουξ και να μεινουν μονο τα βιστα χωρις φορματ καιι χωρις να χασω τα αρχεια μου??? με το προγραμμα partition magic γινετε?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jtsc21 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 sorry για το τhread που ανοιξα...τελικα το βρηκα παρακαλω τους mods να διαγραψουν αυτο το thread Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolman Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 sorry για το τhread που ανοιξα...τελικα το βρηκα παρακαλω τους mods να διαγραψουν αυτο το thread Εγώ θα έλεγα να γράψεις την λύση εδώ. Ποιος ξέρει σε πόσους άλλους θα φανεί χρήσιμο στο μέλλον . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suser Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Κρίμα είναι μωρέ γιατί το έκανες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Εγώ θα έλεγα να γράψεις την λύση εδώ. Ποιος ξέρει σε πόσους άλλους θα φανεί χρήσιμο στο μέλλον . στην «κοιντητα» του windows η φιλοσοφία ειναι : κανω εγω την δουλειά μου και να παν να .... οι άλλοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Massiv0r Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 στην «κοιντητα» του windows η φιλοσοφία ειναι : κανω εγω την δουλειά μου και να παν να .... οι άλλοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δεν πειράζει αργά η γρήγορα θα ξαναγυρίσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jtsc21 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 δεν ειχα δει τοσο καιρο τα posts σας αυτο που εκανα ειναι το εξης: 1.εβαλα το cd των βιστα και εκανα restart 2.πατησα επιδιορθωση και μετα στο command line την εντολη Bootrec.exe /fixMBR μετα μεσα απο τα vista διεγραψα τα partition του ubuntu και τα ενωσα(το ext και το swap) και τα φορμαρα σε ntfs.μετα ολα ηταν οκ! και παλι sorry αλλα δεν το εγραψα γιατι το θεωρησα περιττο επειδη βρηκα τα παραπανω κανοντας μια αναζητηση στο insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jtsc21 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 @suser:ηθελα να κρατησω το λινουξ μονο στο σταθερο και οχι στο λαπτοπ @dimitrisg, check2fire: οπως ειπα στο προηγουμενο ποστ μου δεν ειχα δει τα ποστς σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.