BonJovi1000 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Παιδιά καλησπέρα! Μπορειτε να μου πειτε την γνωμη σας για τα μοντέλα--->>> 1) Casio Exilim Zoom EX-Z1080 2) FUJI FinePix J50 3) OLYMPUS FE-340 4) Pentax optio z10 *θα ήθελα να μου πείτε τι ρόλο παίζουν(τι είναι καλύτερο...δηλαδή) τα: Αισθητήρας (π.χ CCD 1/1.75 ιντσών) διάφραγμα , ταχύτητα (π.χ Άνοιγμα : F3,2 - F5,2 σε ευρυγώνιο, F4,8 - F8 σε τηλεφακό Ταχύτητα απόκρισης : 1/4s ως 1/1500s σε επιλογή auto Ταχύτητα απόκρισης ς : 4s ως 1/1500s στις άλλες επιλογές Επιβραδυντής : 2 ως 10 s) Ευχαριστώ προκαταβολικά!!
arxaggelos Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Σε καμία από τις παραπάνω δεν είδα ούτε το ελάχιστο που να αλλάξω γνώμη για την Canon A590, πέρα ίσως από το design, που δεν με ενδιαφέρει προκειμένου να βγάζω καλύτερες φωτό. Εάν αυτές τις τέσσερις ήταν οι τελευταίες μηχανές του κόσμου, θα προτιμούσα μάλλον την Fuji. Η σειρα F της Oly ποτέ δεν με έπεισε ούτε και διακρίθηκε, η συγκεκριμένη Pentax έχει υβριδικό φακό και αυτοί ποτέ δεν ήταν κάτι παραπάνω από μέτριοι, και η Casio είναι ΟΚ, αλλά υπερβολικά αυτόματη και "θηλυκών προδιαγραφών" για τα γούστα μου, και δεν εννοώ μόνο to design. Μπορείς να πάρεις καλές πληροφορίες από εδώ αλλά εγώ έχω βρει χρήσιμο και αυτό
BonJovi1000 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 τελικά θα πάρω την CANON IXUS 950 IS η την CANON DIGITAL IXUS 960 IS ...εγκρίνονται???
BonJovi1000 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 ΣΤΟ DPREVIEW η μια ειναι Highly Recommended ενώ η αλλη Recommended....κάθε site τα δικά του έχει!
arxaggelos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δεν βλέπω σημαντική διαφορα...θα έλεγα να πάρεις όποια είναι φθηνότερη, εκτός κι αν είναι γελοία η διαφορά τους στην τιμή οπότε παίρνεις την πιό καινούρια
BonJovi1000 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 τελικά παρήγγειλα την CANON IXUS 950 IS!!σύντομα κοντά σας με τις εντυπώσεις!Ευχαριστώ για την βοήθειά σας!
lpat2001 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δες και στο http://www.dpgr.gr που ειναι εξαιρετικο ελληνικο σαιτ.... Τωρα που την αγορασες πρεπει να την αξιοποιησεις κι εκει υπαρχουν πολλοι που ασχολουνται και ξερουν....
BonJovi1000 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δες και στο http://www.dpgr.gr που ειναι εξαιρετικο ελληνικο σαιτ.... Τωρα που την αγορασες πρεπει να την αξιοποιησεις κι εκει υπαρχουν πολλοι που ασχολουνται και ξερουν.... Να σαι καλά!θα πάρουμε μία ματιά να δουμε τι θα μαθουμε!
BonJovi1000 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Παίδες η κάμερα φυσαει!Είναι απίστευτη!Έχει πολλες ρυθμισεις!Απίστευτη ποιότητα..προσεγγίζει αυτό που βλέπουμε!Εxω πάθει πλάκα!Τόσο καιρό έβλεπα φωτογραφίες από τους φίλους μου με τις ψηφιακές τους και δεν μου άρεσαν σχεδόν ποτέ..παράξενες..μη ρεαλιστικές!Είμαι πολύ πολύ ευχαριστημένος...το μόνο που δεν μου αρέσει είναι τo AUTO.Σας ευχαριστώ!Είχατε πολύ δίκιο για τις canon!
arxaggelos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Anytime bro...Χαίρομαι πολύ που έμεινες ευχαριστημένος, πάνω από όλα γιατί δείχνει ότι το insomnia σαν χώρος συμβουλών λειτουργεί Κι εμείς ευχαριστούμε για το review. Καλές φωτό!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.