Προς το περιεχόμενο

αγορα ψηφιακής..!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα!

Μπορειτε να μου πειτε την γνωμη σας για τα μοντέλα--->>>

1) Casio Exilim Zoom EX-Z1080

2) FUJI FinePix J50

3) OLYMPUS FE-340

4) Pentax optio z10

*θα ήθελα να μου πείτε τι ρόλο παίζουν(τι είναι καλύτερο...δηλαδή) τα: Αισθητήρας (π.χ CCD 1/1.75 ιντσών) διάφραγμα , ταχύτητα (π.χ Άνοιγμα : F3,2 - F5,2 σε ευρυγώνιο, F4,8 - F8 σε τηλεφακό

Ταχύτητα απόκρισης : 1/4s ως 1/1500s σε επιλογή auto

Ταχύτητα απόκρισης ς : 4s ως 1/1500s στις άλλες επιλογές

Επιβραδυντής : 2 ως 10 s)

Ευχαριστώ προκαταβολικά!!

Δημοσ.

Σε καμία από τις παραπάνω δεν είδα ούτε το ελάχιστο που να αλλάξω γνώμη για την Canon A590, πέρα ίσως από το design, που δεν με ενδιαφέρει προκειμένου να βγάζω καλύτερες φωτό. Εάν αυτές τις τέσσερις ήταν οι τελευταίες μηχανές του κόσμου, θα προτιμούσα μάλλον την Fuji. Η σειρα F της Oly ποτέ δεν με έπεισε ούτε και διακρίθηκε, η συγκεκριμένη Pentax έχει υβριδικό φακό και αυτοί ποτέ δεν ήταν κάτι παραπάνω από μέτριοι, και η Casio είναι ΟΚ, αλλά υπερβολικά αυτόματη και "θηλυκών προδιαγραφών" για τα γούστα μου, και δεν εννοώ μόνο to design.

Μπορείς να πάρεις καλές πληροφορίες από εδώ αλλά εγώ έχω βρει χρήσιμο και αυτό

Δημοσ.

Δεν βλέπω σημαντική διαφορα...θα έλεγα να πάρεις όποια είναι φθηνότερη, εκτός κι αν είναι γελοία η διαφορά τους στην τιμή οπότε παίρνεις την πιό καινούρια

Δημοσ.

Δες και στο http://www.dpgr.gr που ειναι εξαιρετικο ελληνικο σαιτ....

Τωρα που την αγορασες πρεπει να την αξιοποιησεις κι εκει υπαρχουν πολλοι που ασχολουνται και ξερουν....

Δημοσ.
Δες και στο http://www.dpgr.gr που ειναι εξαιρετικο ελληνικο σαιτ....

Τωρα που την αγορασες πρεπει να την αξιοποιησεις κι εκει υπαρχουν πολλοι που ασχολουνται και ξερουν....

Να σαι καλά!θα πάρουμε μία ματιά να δουμε τι θα μαθουμε!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παίδες η κάμερα φυσαει!Είναι απίστευτη!Έχει πολλες ρυθμισεις!Απίστευτη ποιότητα..προσεγγίζει αυτό που βλέπουμε!Εxω πάθει πλάκα!Τόσο καιρό έβλεπα φωτογραφίες από τους φίλους μου με τις ψηφιακές τους και δεν μου άρεσαν σχεδόν ποτέ..παράξενες..μη ρεαλιστικές!Είμαι πολύ πολύ ευχαριστημένος...το μόνο που δεν μου αρέσει είναι τo AUTO.Σας ευχαριστώ!Είχατε πολύ δίκιο για τις canon!

Δημοσ.

Anytime bro...Χαίρομαι πολύ που έμεινες ευχαριστημένος, πάνω από όλα γιατί δείχνει ότι το insomnia σαν χώρος συμβουλών λειτουργεί:-)

Κι εμείς ευχαριστούμε για το review. Καλές φωτό!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...