N.I.C Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Ρε παιδιά σε περίπτωση που είναι στριμωγμένα όλα στο Soprano μου, και σε περίπτωση που οι καινούργιες κάρτες γραφικών δεν χωράνε σε middle case με τίποτα, πως το βλέπετε το συγκεκριμένω κουτάκι(!); Μάζι με το side panel που έχει κάτω με ανεμιστήρα 25cm...
Venisk Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Καλό αλλά..αν είναι να δώσεις τόσα λεφτά καλύτερα να πάρεις το stacker 832..
Tzimmys Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Ρε παιδιά σε περίπτωση που είναι στριμωγμένα όλα στο Soprano μου, και σε περίπτωση που οι καινούργιες κάρτες γραφικών δεν χωράνε σε middle case με τίποτα, πως το βλέπετε το συγκεκριμένω κουτάκι(!); Μάζι με το side panel που έχει κάτω με ανεμιστήρα 25cm... Είναι πάρα πολύ καλό. Έχω το Armor που είναι της ίδιας φιλοσοφίας και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Αν ήμουν στη θέση σου όμως τώρα, θα έδινα 30 ευρώ ακόμα να πάρω το Cosmos S. Edit: Με πρόλαβες ThReSh, αλλά πιο λες? Το απλό ή το S?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 δεν θυμάμαι διαφορές όποιο αξίζει περισσότερο από τα 2
Commentator Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Νομιζω οτι ο ΝΙC θελει κουτακι με πλαινο παραθυρο γιαυτο προτεινω κατι σε Kandalf ή και Armor. Πολυ καλο παντως και το Cosmos S
N.I.C Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Νομιζω οτι ο ΝΙC θελει κουτακι με πλαινο παραθυρο γιαυτο προτεινω κατι σε Kandalf ή και Armor.Πολυ καλο παντως και το Cosmos S Ακριβώς ... Αλλά και το Cosmos S δεν είναι κακή ιδεά... Θα το ψάξω λίγο ακόμη...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Silverstone TMJ-07B...έχει παράθυρο!
Tzimmys Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 δεν θυμάμαι διαφορές όποιο αξίζει περισσότερο από τα 2 ωραίος ε ThReSh, για το "S" θα πάμε. Είναι must για το pc που έχει φτιάξει ο φίλος. Και όπως τον έχω κόψει, το απλό θα του πέσει πολύ κυριλέ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 αν και το είπα για πλάκα, το κουτί είναι απλά απίστευτο
N.I.C Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Ε κοίτα άμα δεν είναι μάυρο, και να φαίνεται από μέσα το "Τέρας" να αναπνέει...:lol: (Venisk με κόλλησες ). Κάτι άλλο: Δεν νομίζω να παίξει κανένα πρόβλημα με αυτό, κατά την εγκατάστσή του στο Cosmos S ή στο Kandalf; Το λέω γιατί το συγκεκριμένο fan controller μπορεί να μπαίνει σε 5.25" αλλά δεν είναι ακριβώς 5.25", είναι "κομμένο" να το πω έτσι....
Tzimmys Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Τι εννοείς, δεν κατάλαβα. Ότι είναι μικρότερο από 5,25? Θα μπαίνει. Να είναι μεγαλύτερο? Δε νομίζω γιατί θα υπήρχαν προβλήματα και θα γκάριζε κόσμος. Δεν έχω ακούσει τίποτα τέτοιο και στο case της αδερφής μου που είναι ότιναναι μπήκε χωρίς κανένα πρόβλημα.
N.I.C Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Τι εννοείς, δεν κατάλαβα. Ότι είναι μικρότερο από 5,25? Θα μπαίνει. Να είναι μεγαλύτερο? Δε νομίζω γιατί θα υπήρχαν προβλήματα και θα γκάριζε κόσμος. Δεν έχω ακούσει τίποτα τέτοιο και στο case της αδερφής μου που είναι ότιναναι μπήκε χωρίς κανένα πρόβλημα. όχι μεγαλύτερο δεν είναι... αφού το έχεις και εσύ θα το είδες φαντάζομαι, δεν είναι ακριβώς 5.25", είναι πιο μικρό όσον αφορά το μάκρος του...
Tzimmys Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δε θα έχεις πρόβλημα, αλλά ας πει και κανένας άλλος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.