Προς το περιεχόμενο

Οικονομικός εκτυπωτής


iNCubO

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ψάχνω έναν φθηνό και οικονομικό inkjet εκτυπωτή. Τον θέλω μόνο για εκτυπώσεις ασπρόμαυρων κειμένων, δεν με νοιάζει καθόλου η ποιότητα εκτύπωσης. Απλά θέλω μεγάλη αυτονομία από τα μελανάκια. Τι προτίνετε;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Νομίζω οτι αν θέλεις ασπρόμαυρο μόνο τότε καλύτερα να κοιτάξεις κάτι σε lazer.Μπορεί σαν αρχικό κόστος να είναι πιο ακριβός αλλά σε βάθος χρόνου συμφέρει σε εκτυπώσεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υπαρχει μια προσφορα σε εξελιξη αυτην την περιοδο που ειναι οτι καλυτερο για την περιπτωση σου.

Με την αγορα conn-x πληρωνοντας 33 ευρω(1024 ταχυτητα) στα Multirama δινουν δωρο ενα πολυμηχανημα hp c4340.

τα αρχικα μελανια που φοραει ειναι για κλαματα αλλα το καλο ειναι οτι μετα παιρνει ενα πολυ ωραιο μεγαλο μαυρο που me 25 ευρω θα σου δινει θεωρητικη αυτονομια 1000 σελιδων, που ειναι πιστευω αρκετα οικονομικα.Επιπλεον το πολυμηχανημα θα σου παρεχει και σκανερ και φαξ.

Δες εδω για καποιες παραπανω πληροφοριες, αμα διαβασεις κανα 3-4 σελιδες θα καταλαβεις τι παιζει αλλα αντε να στα πω εν συντομια.

Πας Multirama, ζητας ενα conn-x στα 1024 θα σου ζητησει ενα σταθερο για να κλειδωσει το conn-x, αυτο δεν σε ενδιαφερει καθοτι δεν σε υποχρεωνει για τπτ.

θα ζητησουν ενα κινητο, διευθυνση και ονομα.

Ολα τα παραπανω στοιχεια μπορουν καλιστα να ειναι ακομα και του γειτονα σου, σε απλα ελληνικα δοσε οτι θες αν δεν θες να δοσεις τα δικα σου στοιχεια ή θες να κανεις δωρο το ιντερνετ.Τα παιρνεις και φευγεις και μεγεια σου

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...