Προς το περιεχόμενο

τουρισμος για ολους και μπλοκ

alt10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το κορυφαίο θα είναι να μπει η αδερφή του τώρα και να περιγράψει την κλοπή της πιστωτικής και να ψάχνει αυτή τρόπους εκδίκησης.

πολλή αγάπη βρε παιδιά..

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
τι να ειμαι πιο προσεκτικος χα χαχα εκανα κατι πολυ κακο πειρα την καρτα της την πειραιως gold και εκλεισα ξενοδοχειο στην Παρο 5 αστερων χαχαχα καλα να παθει ... 680 ευρω για 7 βραδια το βρικα σε προσφορα στο νετ και πηρα και το εκλεισα ... γιουπι

Θα σε χαρακτήριζα τώρα κάπως αλλά κρίμα είναι το ban.. Καλοφάγωτα τι να σου πω..

ΥΓ Πόσο χρονών είσαι?

Δημοσ.

Από τα ελάχιστα που θυμάμαι από Αντιγόνη,είναι για τον Πολυνείκη και τον Ετεοκλή,τα 2 αδέρφια που αλληλοσφάχτηκαν.Για εκεί το βλέπω να πηγαίνει...

Ρε alt10,την άλλη φορά έψαχνες τρόπο να κρύψεις κάμερα σε αρκουδάκι για να παρακολουθήσεις μια συζήτηση.Δεν ξέρω γιατί,αλλά έχω την εντύπωση πως δεν έχεις καλή φαντασία...

Δημοσ.

Πιστεύω πως στο σχολείο έχει σταματήσει η διδασκαλία συντακτικού και ορθογραφίας, για αυτό θα ήθελα να δω αυτό που περιγράφεται ως: "[...]εχω στειλει ηδη μαιλ στο καταστημα τυπου επιστολης που τους εξιγω[...]" και βέβαια την όποια απάντηση.

Συμβουλή: Κλείσε και αεροπορικά για Πάρο καθώς και ένα κάμπριο για να κινήσε άνετα, τσάμπα είναι άλλωστε...

Δημοσ.

καλα πως δεν ειπε κανεις οτι καλα του κανε επειδη ειχε αγορασει καμερα το αστερι μας για να ακουσει τι λεγανε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...