alt10 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 καλησπερα, η οικογενεια μου δικαιουται εισητηρια απο το προγραμμα του ΕΟΤ τουρισμος για ολους πηγα λοιπον πηρα τα εισητηρια και αποφασισα να παω παρω εγω και κατι φιλοι μου. Απο την αλλη η αδερφη μου επειδη ειχε νευριασε πηρα ολα τα εισητηρια και τα εδωσε σε μια φτωχη οικογενεια καλα δν λεω αλλα μολις το ακουσα επαθα αφου πηγα και ρωτησα συγκενη τους και εμαθα οτι οντος ηταν αληθεια ... τι να κανω θελω να παω εγω διακοπες αφου τα ειχα ολα κανονισμενα ... μπορω να παω στα ΚΕΠ απο οπου τα πηρα και τι να τους πω οτι τα εχασα μπορουν να μοθ βγαλουν αλλα .... αλλα φυσικα να ακυρωθουν τα αλλα ? περισυ ειχα παει και εγω με τετοια εισητηρια χωρις να λενε το ονομα μου απλα ειπα μια δικαιολογια στον ξενοδοχουπαληλο και χρεωθηκαν απο αυτα... βοηθηστε ειμαι σε τραγικη κατασταση...
alt10 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 οχι με νεβριασε και θελω να την κανω ρεζιλι σε αυτους που τα εδωσε να μην μπορουν πανε διακοπες και να το χρεωσουν σε αυτη ...
ellilili Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Καλα γιατι το εκανε αυτο;;;; Εγω θα την σκοτωνα! Καν'την ρεζιλι, ακυρωσε τα προηγουμενα και βγαλε αλλα. Και μετα δωσε στην αδερφη σου ενα καλο μαθημα.
Lomar Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 πρώτα μαστίγωσέ τη και πέτα την απο το μπαλκόνι. άκου έκει το παλιοκόριτσο να δώσει τα εισητήρια των διακοπών σε μια άσχετη φτωχή οικογένεια... ντοπή και αίσχος, που οδεύει αυτή η κοινωνία
alt10 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 ναι αλλα γινεται να τα ακυρωσω αυτα που πηρα στα χερια μου δν ειχα καποιου ειδους κοδικο αρα δν μπορουν να ακυρωθουν πηρα τηλ το ΚΕΠ αλλα δν πολυκαταλαβε ο υπαλ΄λος τι του ελεγα τι να κανω?
Snolly Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Καλά ρε είσαστε σοβαροί; Και alt10 έχεις λόξυγκα; Μου βγαίνουν τα μάτια να διαβάσω τι γράφεις. Καλά έκανε ρε συ η αδερφή σου δεν τα πούλησε για να πάρει γόβες. Σε φτωχή οικογένεια τα έδωσε. Πήγαινε κανένα κάμπιγκ να πάει και η φτωχή οικογένεια διακοπές να είναι όλοι χαρούμενοι.
freedubus Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Πάρε τα πράγματα της αδερφής σου και μοίρασέ τα στους φτωχούς. Eye for an eye.
Lomar Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 +1 φίλε, πέρα απο την πλάκα μου, κάνε και εσύ το ίδιο με τα πράγματά της, έτσι για να δεί και αυτή τη καλή είναι η γενναιοδωρία με ξένα πράγματα
jimarass Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Και να τα πάρεις πίσω τι θα καταλάβεις. Εγώ δε βρίσκω δωμάτιο πουθενά για Άυγουστό. Τα έχουν κλείσει όλα λένε!!!!
Houston Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Και να τα πάρεις πίσω τι θα καταλάβεις. Εγώ δε βρίσκω δωμάτιο πουθενά για Άυγουστό. Τα έχουν κλείσει όλα λένε!!!! απίστευτο μου ακούγεται... μήπως τους λες ότι είναι μέσω κοινωνικού τουρισμού και αποφεύγουν? Καλά έκανε ρε συ η αδερφή σου δεν τα πούλησε για να πάρει γόβες. μη του βάζεις υποψίες
jimarass Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 απίστευτο μου ακούγεται...μήπως τους λες ότι είναι μέσω κοινωνικού τουρισμού και αποφεύγουν? μη του βάζεις υποψίες Το έμαθα το νέο κόλπο. Όταν τους λες για κοινωνικό τουρισμό, έχουν γεμίσει και καλά το 40% που υποχρεούνται να διαθέσουν. Αλλά ρε παιδιά ούτε ένας να βρεθεί??Έπιασα το βιβλίο και έψαξα όλη την κρήτη, νησιά κυκλάδων εκτός Πάρου, πάντα σε νεανικούς προορισμούς. Όλοι γεμάτοι. Από το Μάιο? Πάμε καλά?? Πόσοι γνωρίζουν την άδειά τους από αρχές Απρίλη??? Θα με τρελάνουν. Τελικά δε θα πάω πουθενά, στο χωριό μου θα τη βγάλω!!! Έχει και βλακίες όρους, 7 υποχρεωτικές διανυκτερέυσεις και fix τιμές. Το σωστό θα ήταν να δίνανε πχ 50 ευρώ την ημέρα για οποιοδήποτε ξενοδοχείο/δωμάτιο/σπίτι και αν υπήρχε διαφορά νατην πληρώναμε!! Τώρα ακούν κοινωνικός τουρίστας και σε θεωρούν Αλβανό!!!
alt10 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 εγω θελω να τα μπλοκαρω πρωτα απο ολα και μετα θα το πληρωσει πολυ πολυ ακριβα....
JeffAkoS Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 γιατί δεν μοιράζεις την αδερφή σου στους φτωχούς ??? ξέρεις.... ένα πόδι εσύ, ένα χέρι ο άλλος, κεφάλια, κτλ π???
De@th L0rd Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Πάρε ότι καλλυντικά,παπούτσια προσωπικά αντικέιμενα τεσπαντων(και πρόσεξε να είναι τα αγαπημένα της) και χάρισε τα στα παιδιά των φαναριών.έτσι για να σκέφτεται καλύτερα την επόμενη φορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.