kostacurtas Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Street Fighter IV Exclusive Story Trailer [gt]44552[/gt]
kostacurtas Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 [gt]44692[/gt] [gt]44684[/gt] [gt]44686[/gt]
Chaos3X Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Άντε να βγεί επιτέλους... Δεν μπορώ να περιμένω! Ξέρουμε αν έχει άμυνα στον αέρα? (τι ρωτάω τώρα, ε?)
outlaw star Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 συγχαρητήρια φίλε :shock::shock:τι λες ακριβώς????
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 don't worry δεν το έγραψε μόνο σε αυτό το topic
Aragorn Elessar Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Πρωτη φορα που επαιξα το Street Fighter ηταν το 1995 σε Super Nintendo (aka SNES). Αυτα ειναι ρε Capcom.
Chaos3X Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Πρωτη φορα που επαιξα το Street Fighter ηταν το 1995 σε Super Nintendo (aka SNES). Αυτα ειναι ρε Capcom. Εγώ ποτέ δεν θα ξεχάσω την πρώτη μου αντίδραση όταν το πρωτοείδα στα ουφάδικα... Απερίγραπτο συναίσθημα. Ήταν λες και γύρο μου δεν ακουγόταν τίποτα και είχε σταματήσει ο χρόνος. Μόλις έριξα το πρώτο 100στάρικο και το έπιασα επιτέλους στα χέρια μου... Έρωτας για μιά ζωή! Έκτοτε έχω παίξει ΌΛΑ τα παιχνίδια της σειράς, Έχω δεί όλες τις ταινίες, μέχρι και album με αυτοκόλλητα είχα, και ακόμα και τώρα πάντα βρίσκω λίγω χρόνο να παίξω έστω 5 λεπτά να θυμηθώ τα παλιά...
Olorin Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Εγώ ποτέ δεν θα ξεχάσω την πρώτη μου αντίδραση όταν το πρωτοείδα στα ουφάδικα...Απερίγραπτο συναίσθημα. Ήταν λες και γύρο μου δεν ακουγόταν τίποτα και είχε σταματήσει ο χρόνος. Μόλις έριξα το πρώτο 100στάρικο και το έπιασα επιτέλους στα χέρια μου... Έρωτας για μιά ζωή! Έκτοτε έχω παίξει ΌΛΑ τα παιχνίδια της σειράς, Έχω δεί όλες τις ταινίες, μέχρι και album με αυτοκόλλητα είχα, και ακόμα και τώρα πάντα βρίσκω λίγω χρόνο να παίξω έστω 5 λεπτά να θυμηθώ τα παλιά... 20άρικο ήθελες να πεις, υποθέτω...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Πφφφ! Εγώ πήγαινα στο Πόρτο Ύδρα που είχε στο ξενοδοχείο δίπλα τα ηλεκτρονικά και ξεκίνησα με 10ρικα. Πήγαινες με ένα χιλιάρικο και σου έδινε πλαστικά ποτηράκια ο τύπος εκεί για να τα χωρέσεις. Νιώθαμε πλούσιοι τότε.
ilos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Πφφφ! Εγώ πήγαινα στο Πόρτο Ύδρα που είχε στο ξενοδοχείο δίπλα τα ηλεκτρονικά και ξεκίνησα με 10ρικα. Πήγαινες με ένα χιλιάρικο και σου έδινε πλαστικά ποτηράκια ο τύπος εκεί για να τα χωρέσεις. Νιώθαμε πλούσιοι τότε. Χαχα εγώ έσκαγα μύτη με την μισινέζα ή την χοντρή την πετονιά (ακόμα και τότε υπήρχε πειρατεία).Και εγώ 10ρικα πρόλαβα ghost και είμαι και αρκετά μεγαλύτερος (donkey kong, tehkan world cup,double dragon,cabal,bubble bubble και μετά street fighter 2,super sidekicks,nba jam+run and gun τι εποχές...)
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Double Dragon, Cabal, Bubble Bobble (γιατί είναι Bub & Bob), είχα προλάβει κι εγώ. Κλασσικές σκηνές ήταν να εμφανίζονται οι "μούρηδες" με το τσιγάρο και το τασάκι, να πιάνουν το New Zealand Story ή το Wonderboy II και να τα τερματίζουν σε μια καθισιά.
outlaw star Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 και το tetris και το pacman για να μην ξεχνιόμαστε...ακόμη θυμάμαι που πήγαινα με το θείο μου στα ufadika και με το 20άρικο έπαιζα street fighter 2 και έπαιρνα τη chun-li και το τερμάτιζα με τη μια στριμώχνοντάς τους στη γωνία και χρησιμοποιώντας την κίνηση one thousand kicks...θα κλάψω...πάντως το street fighter 2 δε μπορούσες να συνεχίσεις αν έχανες..αληταράδες capcom...lol
Chaos3X Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Για δείτε εδώ ρε παίδες και πείτε μου την γνώμη σας... Street Fighter IV Alternative Costumes:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.