Προς το περιεχόμενο

Street Fighter IV

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 506
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πλήρης απογοήτευση...

Καμία σχέση με το HD Remix που κυκλοφορεί για τις κονσόλες.

Αυτό δεν έχει σχέση ούτε καν με τα παλιά πιξελιασμένα releases.

Κρίμα γιατί όταν το είδα πήρα μεγάλη χαρά...

Υ.Γ: Μα τόσο δύσκολο είναι τέλος πάντων να βρούνε τρόπο να κάνουν την console έκδοση να τρέχει στα PC???

Δημοσ.
Λιγο υπομονη για το κυριως πιατο, δηλαδη το Street Fighter IV... ;)

Δεν έχεις άδικο αλλά αυτό το HD το ήθελα.

Φαίνεται πολύ ωραίο.

Όσο το φαντάζομαι στην 42'' μου σε 1920χ1080...

Δημοσ.
Πλήρης απογοήτευση...

Καμία σχέση με το HD Remix που κυκλοφορεί για τις κονσόλες.

Αυτό δεν έχει σχέση ούτε καν με τα παλιά πιξελιασμένα releases.

Κρίμα γιατί όταν το είδα πήρα μεγάλη χαρά...

Υ.Γ: Μα τόσο δύσκολο είναι τέλος πάντων να βρούνε τρόπο να κάνουν την console έκδοση να τρέχει στα PC???

Εντάξει, μην τα ισοπεδώνουμε και όλα...

Μην ξεχνάμε πως πρόκειται για μια καθαρά ερασιτεχνική προσπάθεια πάνω σε μια πανάρχαια ελεύθερη μηχανή, αρκετών μεν, περιορισμένων δε, δυνατοτήτων... Πάλι καλά να λέμε... Κάποτε τέτοια παιχνίδια θα θεωρούνταν άνετα ισάξια με τα εμπορικά...

Δημοσ.

Καλά δεν τα ισοπεδώνω όλα αλλά εν έτη 2009 περίμενα κάτι καλύτερο κι αυτό γιατί δεν μου φαίνεται και τόσο δύσκολο να αντιγράψουν το συγκεκριμένο παιχνίδι...

Δημοσ.
Καλά δεν τα ισοπεδώνω όλα αλλά εν έτη 2009 περίμενα κάτι καλύτερο κι αυτό γιατί δεν μου φαίνεται και τόσο δύσκολο να αντιγράψουν το συγκεκριμένο παιχνίδι...

Μα αυτό που προσπαθώ να σου πω, είναι πως δεν είναι παιχνίδι φτιαγμένο από το μηδέν... Είναι παιχνίδι του MUGEN...

Το MUGEN, είναι μια αρχαία μηχανή παραγωγής beat'em up (του 1999!) και προφανώς με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του SS2THD στο X360, κάποιοι τύποι αποφάσισαν να φτιάξουν ερασιτεχνικά κάτι αντίστοιχο στο MUGEN... Έκαναν λοιπόν με κάποιον τρόπο rip τα sprites, έριξαν κάποιες ώρες στο να τα φτιάξουν και να το οργανώσουν και έκαναν αυτό που είδες γιατί μέχρι εκεί είναι οι δυνατότητες του MUGEN...

Κάποια πράγματα δηλαδή, για να καταλάβεις (όπως π.χ. η ανάλυση), είναι στάνταρ στο MUGEN και δεν μπορεί να τα αλλάξει κάποιος...

Το να το συγκρίνεις δηλαδή με εμπορικές παραγωγές, ή έστω παιχνίδια φτιαγμενα με ξεχωριστή μηχανή, είναι εντελώς άτοπο...

Δημοσ.
Μα αυτό που προσπαθώ να σου πω, είναι πως δεν είναι παιχνίδι φτιαγμένο από το μηδέν... Είναι παιχνίδι του MUGEN...

Το MUGEN, είναι μια αρχαία μηχανή παραγωγής beat'em up (του 1999!) και προφανώς με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του SS2THD στο X360, κάποιοι τύποι αποφάσισαν να φτιάξουν ερασιτεχνικά κάτι αντίστοιχο στο MUGEN... Έκαναν λοιπόν με κάποιον τρόπο rip τα sprites, έριξαν κάποιες ώρες στο να τα φτιάξουν και να το οργανώσουν και έκαναν αυτό που είδες γιατί μέχρι εκεί είναι οι δυνατότητες του MUGEN...

Κάποια πράγματα δηλαδή, για να καταλάβεις (όπως π.χ. η ανάλυση), είναι στάνταρ στο MUGEN και δεν μπορεί να τα αλλάξει κάποιος...

Το να το συγκρίνεις δηλαδή με εμπορικές παραγωγές, ή έστω παιχνίδια φτιαγμενα με ξεχωριστή μηχανή, είναι εντελώς άτοπο...

Δεν με κατάλαβες. Δεν λέω τα παιδιά του MUGEN να "σπάσουν" το HD Remix απλά λέω ότι δεν μου φαίνεται και τόσο δύσκολο να γίνει.

Όχι μέσα απ'την MUGEN engine. Αυτό λέω

Όσο για το MUGEN πίστεψέμε το ξέρω καλά γιατί έχω λιώσει άπειρες ώρες στο συγκεκριμένο game...

• Moderators
Δημοσ.

Το καλύτερο λιώσιμο στο MUGEN το κάνεις όταν φτιάχνεις χαρακτήρες. :P

Μου έλεγε ένας φίλος μου που προσπαθούσε να φτιάξει. Όταν αρχίζουν τα timings/hitboxes/priorities κλπ γίνεται ο χαμός...

Δημοσ.

Chaos3X: Sorry, λάθος κατάλαβα...:o Απλώς μου έδωσες αρχικά την εντύπωση ότι δεν γνώριζες τι εστί MUGEN και για αυτό περίμενες κάτι αντίστοιχο με το παιχνίδι του Χ360...

Και πάλι όμως, δεν καταλαβαίνω με ποιον τρόπο θα ήταν τόσο εύκολο και απλό όσο πιστεύεις να γίνει η μεταφορά του παιχνιδιού στο PC (πέρα ίσως από το να γίνει port από την ίδια την ομάδα ανάπτυξής του, αλλά μετά το πάμε εντελώς αλλού...)

Το καλύτερο λιώσιμο στο MUGEN το κάνεις όταν φτιάχνεις χαρακτήρες. :P

Μου έλεγε ένας φίλος μου που προσπαθούσε να φτιάξει. Όταν αρχίζουν τα timings/hitboxes/priorities κλπ γίνεται ο χαμός...

Άσε... το είχα ψάξει παλιότερα κι εγώ... Πολύ πήξιμο και χαμαλοδουλειά... Βέβαια, μετά από μερικούς χαρακτήρες αυτοματοποιείς τη διαδικασία και σου βγαίνουν πολύ πιο γρήγορα, αλλά και πάλι θέλει πολλλή δουλειά...:fear:

Δημοσ.
Chaos3X: Sorry, λάθος κατάλαβα...:o Απλώς μου έδωσες αρχικά την εντύπωση ότι δεν γνώριζες τι εστί MUGEN και για αυτό περίμενες κάτι αντίστοιχο με το παιχνίδι του Χ360...

Βασικά όταν το πρωτοείδα πίστεψα ότι φτιάξανε καινούρια μηχανή και θα έβλεπα κάτι αντίστοιχο με την έκδοση για Χ360 και γιατί όχι καλύτερο αλλά μάλλον πολλά έργα βλέπω... Τέλος πάντων επειδή έχουμε βγεί εντελώς offtopic σταματάω εδώ ελπίζοντας πως θα μεταφερθεί κάποια στιγμή και στα PC ο εν λόγω τίτλος με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...