Προς το περιεχόμενο

Street Fighter IV

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 506
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Δεν πιστεύω ότι αξίζει να τα αγοράσεις πάντως, αφού τον Ιούλιο θα έχουμε το Super Street Fighter IV Arcade Edition.

Εκτός αν δεν θα πας να το αγοράσεις.

Δημοσ.
Δεν πιστεύω ότι αξίζει να τα αγοράσεις πάντως, αφού τον Ιούλιο θα έχουμε το Super Street Fighter IV Arcade Edition.

Εκτός αν δεν θα πας να το αγοράσεις.

Κοίτα το Super Street Fighter IV Arcade Edition εννοείται ότι θα πάω να το αγοράσω διότι έχουν βάλει τον Evil Ryu. Και ξέρεις δεν το χάνω με τίποτα. Βαρέθηκα να τον παίζω στο Street Fighter Alpha. Από την άλλη εφόσον έχω ακόμα το SFIV μου λείπουν μόνο τα κουστούμια, αλλά αν το SSFIVAE τα έχει έτοιμα(χωρίς να τα ξεκλειδώνεις) δεν θα μπω στον κόπο. Μόνο μια ερώτηση: Ένας φίλος μου μου είπε ότι συν αυτά του SFIV έχει και καινούργια κουστούμια αληθεύει;

Ευχαριστώ πολύ!!

Δημοσ.

Ναι αληθεύει.Για το ssf4 στις κονσόλες είχε 2 εναλλακτικά κουστουμάκια ο καθένας+ το κανονικό.

Evil Ryu κι αηδίες...ο guy σας περιμένει στη γωνια για ματσούκομα παλιοshoto-userια!

Δημοσ.
Evil Ryu κι αηδίες...ο guy σας περιμένει στη γωνια για ματσούκομα παλιοshoto-userια!

Γιατί βρε τι έχει; με το Sungokusatsu τους τερματίζει μια και κάτω, και από τι είδα του έχουν βάλει νέες κινήσεις. Γουστάρω, θα γίνει της Πόπης. Κάτσε να πέσει στα χέρια μου και θα δεις. :devil:

Ο Oni τώρα δεν ξέρω τι σόι είναι, φαίνεται καλός πάντως εσείς τι λέτε;

Πάντως χαίρομαι που έβαλαν τον Dudley(άντε και λίγο box βαρέθηκα, χάλιας ο Balrog) και τον Cody. Μόνο ο Haggar λείπει για να γίνει το FF, μόνο που αυτός μπήκε στο MVC3.

Εγώ πάντως ήθελα να παίξω τον Geki(να δούμε τι σόι είναι και αυτός) αλλά εφόσον δεν τον έβαλαν θα βολευτώ με την Ibuki.

Ελπίζω στο SSF4AE να μπορέσω να παίξω online, γιατί στο SF4 μπαίνω μου ζητάει εγγραφή την κάνω, συνδέομαι και μου λέει ότι έχω τοπική σύνδεση και δεν μπορώ να παίξω. Δεν πολύ κατάλαβα με αυτό που εννοούσε, αλλά πάντως δεν μπορώ να παίξω. <_<

Εννοείται βέβαια ότι δεν μπορούσα να μπω και στο Live Market Place.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δεν έχεις ανοίξει τα ports για το Games for Windows Live πιθανότατα.

Πως το κάνω αυτό;

Λοιπόν κοίτα τι γίνεται με μένα(να μου πείτε τι γνώμη σας κιόλας): Έχω κάνει λογαριασμό, και πάω για login βάζω e-mail and password. Και μου λέει κάτι για το ID/IP δεν θυμάμαι τι(θα βάλω εικόνα κάποια στιγμή), και ότι έχω τοπική σύνδεση και δεν μπορώ να παίξω.(μου βγάζει μήνυμα με κόκκινο Χ). Καμιά ιδέα; Εξαιτίας αυτού, δεν μπορώ να μπω στο live marketplace and GFWL Live Battle.

SSFIVAE

Τώρα, αυτό θα το πάρω μια από αυτές τις μέρες από Multirama. Πήγα την πρώτη κιόλας μέρα που βγήκε και δεν πρόλαβα να το πάρω διότι έκλεισαν. :confused: :mad:

Αλλά έχω μια ερώτηση: Είναι 100% Full Version;

Γιατί λένε μερικοί κάτι standalone, expansion, exploitable, retail, dlc τι είναι αυτά; δεν τα καταλαβαίνω, είναι ή δεν είναι full game; ή του λείπουν διάφορα πράγματα και θα τα βάλουν μέσω patch όπως λέτε;

Μπερδεύτηκα. :wacko:

Ευχαριστώ! :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...